StormScion Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Sustina "igrice" je ista i u Doti i u LoLu i u HoNu Sa ovim mogu da se slozim ko ide protiv ovoga ili je glup ili slep ili ne zna sta znaci rec sustina. U ostatak rasprave necu da ulazim jer razlike izmedju igara postoje , al generalno vazi da onaj ko je rasturao dotu rasturace bilo koju igru tog tipa ako posveti dovoljno vremena istoj. Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Ajde igraj Warcraft 3 2 godine, a ja cu Starcraft 2 godine , pa predji na starcraft da igramo jedan protiv drugog, ista je sustina! Sto rece Peja... i mene zanima? Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Ja to sve vreme pricham za DoTA-u. Balans je upravo u toj ne izbalansiranosti :D I skroz se slazhem da je HoN...next gen DoTA. Greota je shto je IceFrog tolika prsotina (jbg Sand Nigger Abdul :D) pa nije mogao da ostane u S2. Pride je nekako more competitve community, i mnogo se brzo shire informacije...shto je u neku ruku bolje, mislim daleko su bolje partije (ono shto su bile partije u private ligama su ovde mid class) ali nema toliko prednosti za prave proove - shto je opet ponekad smor. Mislim setjam se koliko sam ljude orao na deny, a u ovo HoNu i zadnja botina nauchi da treba da denyuje...o dzukovanju, pro wardingu i slichnim stvarima da ne prichamo -.- Video sam negde jednu rechenicu koja lepo opisuje sve. "LoL is casual gaming, HoN is competitive and is not addressing casual players" - realno LoL je ono igra ko igra for fun, HoN je what real man play :DDDD Al glupo je raspravljati se u tome - in be4 rasprave HoN Vs. DoTA (vs. LoL). Djido vecheras u Mojo btw :D P.S. Protoss = kreki = kreator? pravi muskarci ne vozaju jednog cikicu sat vremena... to moze da masteruje svako... SC2 igraju pravi muskarci :PPP protose, mislim da nista nisi naucio za vreme koje si bio banovan moraces da se uljudis malo i da razmislis pre nego sto stisnes reply. i kada ti post 'nestane', ne znaci da treba opet da postujes isto, nego znaci da je obrisan jer je bio mnogo mudar i koristan. dakle, uljudi se. poz! ahahahahah... pejo o premocni sahu, kralju, idolu nas... we salute you... \o/ Ajde igraj Warcraft 3 2 godine, a ja cu Starcraft 2 godine , pa predji na starcraft da igramo jedan protiv drugog, ista je sustina! sustina =/= skill =/= pobeda uostalom mnogo je veca razlika... u wc3 je prvo i osnovno heroj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 atm me najvise zanima nextgen blizz mmorph koji ce valjda biti obelodanjen sad za vikend na blizzcon-u :) elem, imao sam betu i HoN-a i LoL-a i delio sam cd-keyeve svima sa rura kolko se secam, nekih 15tak sam podelio ( HoN ). iskreno HoN sam igrao nekih mesec dana i to je to, jednostavno me toliko drzalo. DotA>HoN u mom slucaju. a sto se LoL-a tice, mogu da kazem da me je prijatno iznenadila ideja - ta fora sa talentima i biranje spellova i buffovanje spellova da mogu da rade veci dmg. toga u doti nazalost nema i to me je ovde bas onako prijatno iznenadilo. ali prolazenje kroz kripove i igranje bez dinajovanja, nekako mi je odbojno i nisam na to navikao :) previse mi se cini kao igra za decu, posle par godina dote. tako da DotA > LoL > HoN. a DotA2 - videcemo, za sada sve lepo izgleda kako pricaju, artwork je objasnio, ostaje nam da cekamo :) U LoL-u ne mozes po defaultu da prolazis kroz kripove. Mozes samo kad bacis ghost isto kao sto u doti ces proci samo sa phaseom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 (edited) troopsy buljo , cimaj da pikamo LoL :D sorry, bro, antipatičan mi je mnogo LoL. Ali HoN možemo kad god želiš ;) Hohoho, sad i Blizzard hoće deo Dota kolača :D Prst u oko Valveu :) Blizzard will be adding to the StarCraft II experience with four free games built in the map editor - including its very own version of DotA. Četiri mape koje Blizzard izbacuje (Aiur Chef, Left 2 Die, Starjeweled i Dota) će biti potpuno otvorene tako da će svi moći da ih dalje modifikuju i iz njih uče naprednije tehnike modovanja same igre. http://www.escapistmagazine.com/news/view/104629-BlizzCon-2010-Blizzard-Adding-L4D-DotA-to-StarCraft-2 http://games.slashdot.org/story/10/10/23/178210/Blizzard-Unveils-Custom-StarCraft-2-Game-Types-Encourages-Map-Design Edited October 23, 2010 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 (edited) kako je to tvoje odgovor na ono njegovo, nikita care? :c Malo sam hiperbolisao ali zamisli samo Dotu/HoN gde svaki heroj moze da se portuje u bazu bez itema, sama dinamika igre postaje drugacija i ima jos mnogo takvih 'sitnica' koja totalno menjaju pravac i koncept igra. sustina =/= skill =/= pobeda uostalom mnogo je veca razlika... u wc3 je prvo i osnovno heroj... Ono nije bio izazov ili sta vec nego primer. Al slozicemo se da je sustina Wc3 i Starcrafta ista? Obe igre imaju 2 vrste resursa sa kojima pravis jedinice, i sustina je da unistis protivnika. E samo zato sto Wc3 ima Heroje, igrica dobija drugi koncept. Edited October 23, 2010 by dustman Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 ne gledas dovoljno odzumirano...samo jos jedan ctrl+scroll down i videces da je isto! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Malo sam hiperbolisao ali zamisli samo Dotu/HoN gde svaki heroj moze da se portuje u bazu bez itema, sama dinamika igre postaje drugacija i ima jos mnogo takvih 'sitnica' koja totalno menjaju pravac i koncept igra. Ono nije bio izazov ili sta vec nego primer. Al slozicemo se da je sustina Wc3 i Starcrafta ista? Obe igre imaju 2 vrste resursa sa kojima pravis jedinice, i sustina je da unistis protivnika. E samo zato sto Wc3 ima Heroje, igrica dobija drugi koncept. upravo... sustina i jeste ista... bas kao i u dota/hon/lol slucaju... to je jedino sto je barcas (koji postuje sa mog nicka zato sto sam valjda u igraonici logovan na svakoj masini :/) rekao... tvoj odgovor na to mi je delovao nepotrebno... a sitnice o kojima pricas se menjanju i u samoj igri iz patcha u patch... ceo koncept je promenjen cinjenicom da je za baraku potreban supply, sustina je ostala ista... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 24, 2010 Author Report Share Posted October 24, 2010 @Peja Ako on ima 6000 postova, a ja 100, znaci da moze da me jebe u zdrav mozak a ja moram da cutim? Pa i ja imam na nekim forumima po 10k postova, pa se ne ponasam bahato... Prestacemo o tome, izvinjavam se svima koji su se osecali uvredjenim. Ontopic : http://www.gosugamers.net/general/news/13388-blizzcon-blizzard-announces-dota-map Sto se tice "sustine", mislim da je Dota najpreglednija od ove dve ostale, najvise se posvecuje paznja tom segmentu igrice, dok kod Hona i Lola je drugacije, vise se pridaje paznje grafici, vizuelnim stvarima itd... Na to sam mislio... Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 za prvi deo posta ne znam o cemu govoris, a za drugi deo posta, ti brate stvarno nisi normalan. sto se tice sustine, dota je najpreglednija da li znas sta znaci rec sustina? koncept? osnova? i ako kazes da znas, lazes, jer ne mozes pomenuti PREGLEDNOST ako se prica o sustini. a i signatura ti nije po pravilima foruma, prepravi to. Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 24, 2010 Author Report Share Posted October 24, 2010 Prepravio sam. Znam, ali vidis da sam stavio pod navodnicima... Vi ste ga zapetljali, ja nisam.. Sto se tice prvog dela posta, odi na prethodnu stranicu, pa ces videti sta je kreator_ napisao za mene, a sta su drugi za njega... Nicim izazvanim me nazvao glupim, al' bmk. Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 pa nisam ti za to prebacio. cak sam unapproveovo njegov odgovor na tvoj odgovor. nego ti prebacujem sto pises gluposti :) kako smo mi zapetljali ako se povede prica o sustini te 3 igre, a ti dodjes i krenes da pricas o preglednosti? i ono, aj da prekinemo Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Ontopic : http://www.gosugamers.net/general/news/13388-blizzcon-blizzard-announces-dota-map okačio ja na prošloj strani, kad bi prestali sa Cripple Fightingom možda bi i primetili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 okačio ja na prošloj strani, kad bi prestali sa Cripple Fightingom možda bi i primetili Don't make me hit you with my crutch! Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 U LoL-u ne mozes po defaultu da prolazis kroz kripove. Mozes samo kad bacis ghost isto kao sto u doti ces proci samo sa phaseom betu kad sam igrao, kroz svoje kripove si prolazio lagodno :) moguce da su to prepravili. krajnje zanimljiva igrica, steta sto nije zazivela kod nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 betu kad sam igrao, kroz svoje kripove si prolazio lagodno :) moguce da su to prepravili. krajnje zanimljiva igrica, steta sto nije zazivela kod nas Ne moze vec dosta dugo, sigurno. Sad ti samo summoner spell, ghost daje mogucnost da ides kroz kripove (i da se kreces "malo" brze). Doduse zbagovati kripa je nemoguce. Mali govnari te obidju kako im je volja ;) A ne znam iskreno da li je zazivela kod nas ili ne. Ja je konzumiram sa uzivanjem i sjajno se zabavljam. Naravno procenat majmuna je i dalje tu, kao i svuda drugde - nekad mi se cini da ima vise nesposobnih u LoL-u nego u drugim igrama - ali to je verovatno samo moja frustracija iskazana kroz iluziju. Mala "zanimljiva" pricica; Ulazim ja u lvl 30 partiju (svi igraci su maksimalni summoner nivo - sto bazicno znaci da imaju oko 300-350 partija odigranih give or take) i odmah na pocetku cujem "you take mid kk??? we are 4 mates and we are in lan". Ja srecan kao mali majmun u liftu - jer zaboga, usao sam u neki friend premade, dobicu easy win, yay!. Partiju smo izgubili sa 1:62 - da da da... JEDAN prema SEZDESET I DVA. Igrali smo protiv "randoma". Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Ja sam jednom igrao protiv Sarme i nekog njegovog drugara, HAE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Ja sam jednom igrao protiv Sarme i nekog njegovog drugara, HAE! Sarmageddon? :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Da. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Da. :) Da to bi bio Sarma, a ako je drugi bio Hannibal Barcas - to bi bio ja ;) Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 E nije, znam samo da su imali megaretardiran tim, te se taj drugi ortak do jaja iznervirao ... Ne mogu da se setim nicka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 E nije, znam samo da su imali megaretardiran tim, te se taj drugi ortak do jaja iznervirao ... Ne mogu da se setim nicka. Onda je to "glupa igra" aka Toma :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Onda je to "glupa igra" aka Toma :D Ha ha to je pricao i za dotu u sredu kad su ga ubijali :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Ha ha to je pricao i za dotu u sredu kad su ga ubijali :) Matori ti mene ne kapiras njemu je nadimak "glupa igra" :DDDDDDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Hahahaha, Toma car. Al' nije bio ni on kad ste igrali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts