mohr Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 kakvo gazenje dobih sad,u timu 2 TBD lika,protivnicka ekipa sve korektno uredno...kolko mozga bez odradjen MMR 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post BakiZ Posted July 3, 2014 Popular Post Report Share Posted July 3, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=wxjeuUsR0f0 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chivava Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Kol'ko je dobro ustvari :D Quote Il' si pro il' imas ribu.... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 ali muzikica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 како смарају ликови који пикују воида а немају појма да играју са њим strokice ti i ja kad igramo zajedno mi nemamo tih problema, sta god da pick me cemo dobiti :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 koj kurac sa dotom, svaki put kad ocu digram neki update Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 pa volvo održava igru, a ne kao hon! 1 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 igram sa 4 rusa vs 5 rusa po sred eu west,i ez game,prefarman sam void,medjutim retardirani rusi klasika odu pobiju se 4 vs 5 i poginu,i sta sam ja,budala da im donosim free points ? odem lepo afk i jebem im sve rusko po spisku. mislim da u zivotu ovako nisam mrzeo nesto :D 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 Budala si sto ti je zelja da sjebes 4 random rusa veca od zelje za svojom koristi 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 not rly,ko zna zna :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 Ako, nadam se da ce vise ljudi da pocne da unistava partije gde su rusi u timu da bi komjuniti postao toliko toksican da na kraju Valve mora nesto da preduzme da odvoji majmune od ljudi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 ako mojih 5 k reportova nije dovoljno,verujem da nikad nista nece preduzeti. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 Generalno nemam posla sa onim hardkor rusima ali ovo sto sam doziveo je bas bas hevi, sve normalno u gejmu, void fino farmuje malo sporije kastuje ulti ali dobijamo lako, i onda void odlucuje da iz cista mira invokeru ne da njegov recept za force staff, i onda kada mu da proda sve svoje iteme i kupi 70 sentrija :( Pogledam mu steam profil, ono rus, dodao sam da ga malo vredjam posto mi nije dovoljno u gejmu jer je mute-ovan koliko sam skapirao... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Imam samo 4 pobede na celu stranu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Meni uopste nije jasno zasto mohr-u dajete minuse kad god spomene ruse,a generalno svi smo svesni da je covek u pravu. Da nema tih usranih rusa,igra bi bila mnogo kvalitetnija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Ne dajem mu minuse, al nemam velike probleme sa rusima. Povecajte mmr! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 to mozes da mi kazes samo ako si na 6 k mmr-a a i tamo ih ima lom...:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 7 poraza za redom and counting :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Meni uopste nije jasno zasto mohr-u dajete minuse kad god spomene ruse,a generalno svi smo svesni da je covek u pravu. Da nema tih usranih rusa,igra bi bila mnogo kvalitetnija. ti usrani rusi cine ~50% igracke populacije dote u svakom trenutku, bilo u kecu i sad u dvojci, a da nije njih od pocetka, dota ne bi bila upola kvalitetna igrica kao sto je danas. najbolji igraci na svetu su nekad bili rusi, nego je danas konkurencija napredovala bas zahvaljujuci tome sto postoji toliko miliona igraca dote, pa sad imamo kineze, svedjane, cak i amere koji sabijaju. normalna stvar u zivotu je da sa povecanjem broja ljudi, povecava se i broj mogucih idiota, tako da je cista sreca sto su samo rusi u tolikom broju .. zamisli jos po milion srba, bugara ili turaka na serveru. nego, zato postoji mmr koji bi trebalo da svima vama kvalitetnim, pametnim i skillovanim igracima omoguci izlazak iz tog blata od low life ljudi. a retard postoji i na 6k mmra, samo sto su tamo kriterijumi za retarda drugaciji od onih za 4kmmra. btw ne dajem minuse na russian rage :) ne branim ih, samo niste realni... 1 Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 ti usrani rusi cine ~50% igracke populacije dote u svakom trenutku, bilo u kecu i sad u dvojci, a da nije njih od pocetka, dota ne bi bila upola kvalitetna igrica kao sto je danas. najbolji igraci na svetu su nekad bili rusi, nego je danas konkurencija napredovala bas zahvaljujuci tome sto postoji toliko miliona igraca dote, pa sad imamo kineze, svedjane, cak i amere koji sabijaju. normalna stvar u zivotu je da sa povecanjem broja ljudi, povecava se i broj mogucih idiota, tako da je cista sreca sto su samo rusi u tolikom broju .. zamisli jos po milion srba, bugara ili turaka na serveru. nego, zato postoji mmr koji bi trebalo da svima vama kvalitetnim, pametnim i skillovanim igracima omoguci izlazak iz tog blata od low life ljudi. a retard postoji i na 6k mmra, samo sto su tamo kriterijumi za retarda drugaciji od onih za 4kmmra. btw ne dajem minuse na russian rage :) ne branim ih, samo niste realni... Ovde niko ne govori o tome kako smo mi dobri,pametni,kvalitetni,skillovani itd itd.Stvar je u tome da kad god igramo sa rujama u timu,nebitno na kom mmr-u se radi,uvek obrnu debilcine. I to da su ubacili taj mmr kako bi bolji igraci odskocili od ovih morona je glupost. Pa ne mozes ti sam da izneses partiju kad imas lupam 2 fidera ruska u timu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Turci su gori od Rusa po skilu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Ali ih nema toliko koliko je ovih, ocigledno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Ja sam spao solo na 3900, moram novi akaunt da napravim nema mi druge. Stvarno ne volim kad se igra losha dota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 ti usrani rusi cine ~50% igracke populacije dote u svakom trenutku, bilo u kecu i sad u dvojci, a da nije njih od pocetka, dota ne bi bila upola kvalitetna igrica kao sto je danas. najbolji igraci na svetu su nekad bili rusi, nego je danas konkurencija napredovala bas zahvaljujuci tome sto postoji toliko miliona igraca dote, pa sad imamo kineze, svedjane, cak i amere koji sabijaju. normalna stvar u zivotu je da sa povecanjem broja ljudi, povecava se i broj mogucih idiota, tako da je cista sreca sto su samo rusi u tolikom broju .. zamisli jos po milion srba, bugara ili turaka na serveru. nego, zato postoji mmr koji bi trebalo da svima vama kvalitetnim, pametnim i skillovanim igracima omoguci izlazak iz tog blata od low life ljudi. a retard postoji i na 6k mmra, samo sto su tamo kriterijumi za retarda drugaciji od onih za 4kmmra. btw ne dajem minuse na russian rage :) ne branim ih, samo niste realni... ne bih se slozio to za dotu 1,tamo su turci bili ono sto su sada rusi ovde ali si tamo mogao da igras gejmove,bar na playdota.eu gde otkucas !f i vidis ko je odakle i lepo pokickujes smradove iz tih dementnih zemalja,sto zbog pinga,sto zbog njihovog poznatog ponasanja i svi srecni i zadovoljni,votekick opcija je dusu dala za ovaj matchmaking trenutno kad vec nece da restriktuju eu west za istocnu djubrad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts