Guest Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 drugari, pomagajte, crkao mi je ispravljač za zvučnike, i pojma nemam gde se takve stvari kupuju i koliko uopšte koštaju :) 12 volti i dva ampera treba da izbacuje, ako je to bitno. je l ima neko ideju koliko to košta uopšte? (komentari tipa mesara, OTC itd. povlače dugačak ban, ofc) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
corporal Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 hm, trebalo bi da ima u merkuru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Moralo bi da ima i na buvljaku, jebigaNaravno tražiš univerzalni ispravljač sa više izlaza, teško da neko ima baš taj što ti treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 lako ću da prevežem džek sa ovog koji je umro, samo da daje odgovarajući napon i jačinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 radnje tipa http://www.mikroprinc.com http://www.kelco.rs (ex radio klub) su During the War imali takve stvari. Al davno nisam hvatao lemilicu pa ne znam kako je danas komentari tipa mesara, OTC itd. povlače dugačak ban, ofc its good to be the king :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 (edited) drugari, pomagajte, crkao mi je ispravljač za zvučnike, i pojma nemam gde se takve stvari kupuju i koliko uopšte koštaju :) 12 volti i dva ampera treba da izbacuje, ako je to bitno. je l ima neko ideju koliko to košta uopšte? (komentari tipa mesara, OTC itd. povlače dugačak ban, ofc) Buuhuhuhuhuu, mali Ivanko siroche, crko mu ispravlj... gnjhk ELEM, vidi na netu Elektro Princ, imaju jebeno SVE od te elektro-galanterije... edit: sad tek video iznad da je covek isto to naveo... I imas te adaptere sa PODESIVIM naponom uz koji ide i 10-tak jackova tj zavrsetaka tako da sa time tek nema promashaja! Edited October 13, 2010 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 hvala, drugari nisu toliko dobri zvučnici da bih investirao ovoliko para u novi ispravljač. koristiću ugrađene dok ne naleti neki set u oglasima i gg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Pijaca je uvek kul mesto za te stvari, pa deo sa elektro sitnicama. Ja sam tu kupovao štošta. Vidi i na limundu ako neko valja tu svašta može da se nađe. Ako nemaš nalog da bi bidovao PM-uj me. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts