Jump to content

Slike ljubimaca forumaša

Recommended Posts

11 minutes ago, voodoo_ said:

Da pogodim, nikad nisi imao psa? :D

pa kad nemam kuću... imao sam zerrrrcove i kornjaču Koju jedno vreme. 

ne razumem šta dokazuje to što nisam imao psa. da im nije prava priroda krvoločna i neumereno koljačka?

pa evo, čak se i u savremenoj kulturi kaže "pas rata", da opiše neobuzdanog hladnokrvnog masovnog ubicu, pas je još i sinonim za izdržljivost i lojalnost, ali nigde i baš nigde nema konotacije psa sa nekim pitominama i slično. to što su domaći, pripitomljeni kanini navikli na ljude, podredili se ljudima, ne može da ospori ko i šta su oni u stvari.

ili me svi trolujete... za Paju znam šta radi, i ovog Alfija, ali ti, Vudi, od tebe to nisam očekivao.

:)

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

moji su u selu imali kera koji je spavao sa pilicima...mislim da je ker donekle i odraz atmosfere i mentaliteta vlasnika. Ja u ulazu imam dva cane corso kera koji su (muzjak i zenka) kao pilav a sa druge strane imam i bisona kojeg bi sutnuo u vertikalu od lifta

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

• 4 weeks later...

Mnogo mi je tanka ta prica kako su pobegli, da su jurili macku, i pojeli starca koji ju je branio, nesto mi tu smrdi. Moj pas je pojeo narkomana koji mi je upao u stan, dok sam ja bio tu, valjda se osetio ugrozeno, al da zviznu komsiju u tudjem dvoristu, pritom ne jedan nego dva psa, to mi je bas nerealno. I jos da se ne pobiju medjusobno, bas ima dosta rupa prica, zivo me zanima sta ce da bude konacna verzija

When the going gets tough, the tough get going