cali Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 pogotovo Caliju sto me podsetio da odgledam GTO do kraja ovaj put :D Kultno ostvarenje, prava šteta da se ne odgleda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Sad sam pogledao ima ovaj Higashi na listi,ali sa engleskim nazivom Eden of the east ;) Anyway,poceli da izlaze: Blood C - trebalo bi da bude alternativna verzija Blood Natsume Yuujinchou- sezona 3 No.6-Based on a science-fiction novel by Asano Atsuko.The story is set in No. 6, a future model city in 2013. Raised as a top-ranking elite since the age of 2, a boy named Shion lives in an exclusive area in No. 6. On the night of his 12th birthday, he rescues a boy who calls himself Nezumi (Rat). Nezumi ran away from the city's Special Security Area. From that moment on, Shion's life is changed forever... Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Dajte neki dobar sajt gde ima da se streamuje anime. Hocu da odgledam Ergo Proxy ili eventualno Outlaw Star. Mrzi me da skidam a i ponestaje mi mesta na HD :) Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Odgledah Eve no Jikan, bas mi je prijalo. Tuga samo 6 epizoda. Sad sam krenuo Hokuto no Ken, i umiremo od smeha i zena i ja. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Dajte neki dobar sajt gde ima da se streamuje anime. Hocu da odgledam Ergo Proxy ili eventualno Outlaw Star. Mrzi me da skidam a i ponestaje mi mesta na HD :) Probaj ovaj http://www.animefreak.tv/tracker ne znam dal je dobar njega jedino imam u bookmarku mada nisam nista gledala odatle jos jel skidam anime, tako da ne znam dal valja Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 (edited) Au nema bas nesto dobrih serija u poslednje vreme. Dok cekamo: Edited August 20, 2011 by Katsu Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Haha odlican je, jos uvek gledam. Kad krene da cichi ko Brus Li valjanje Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 (edited) Ja bas gledam stalno hoce li neko nesto da postuje napokon. C - Money of soul possibility control - Onako, deluje mi kao da su mogli malo da upotpune pricu, ovako stoji na klimavoj gradji a i ipak volim mozda malkice realnije da je. Kuroshitsuji 1 i 2 - Vise je napravljena za gledanje slatkih dechaka i seksi batlera dok je prica koja je mogla da se razvije da bude anime mnogo bolji ostavljena po strani, mada nije da je nema uopste. Lepa je atmosfera itd. Deadman Wonderland - Ocekivala sam vise, previshe superpowera, nije realan ni po drugim stavkama npr iako je dovoljno brutalan film, kao da su autori zaboravili da se protagonisti nalaze u zatvoru. edit: na poslu sam tako da sam ovo iznad na brzaka napisala nemam vremena opsirnije Edited August 22, 2011 by Dz Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Da li biste mogli samo da naznačite u spisku šta je film a šta serija? Hvala. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 (edited) Izdvojio sam oko 130 naslova kako poznatih,tako i onih za koje ja smatram da su vredni gledanja. Ima sigurno naslova koje sam slucajno zaboravio,a ima i onih koje nisam zeleo da ubacim iako su poznati. Ubacite josh ako zelite. Spisak je sastavljen samo od serija,nisam mogao da prelistavam i filmove. Trudio sam se da kako tako sortiram po zanru,ali dosta serija spada u vishe kategorija pa je zajebano,al to je lako promeniti. Preskocio sam Gundam,Macross i josh neke velike fransize. Sve su serije,spisak filmova ce morati da saceka :) Mogao bi Uare da ubaci tamo u prvi post da ljudi odma znaju da su samo serije u pitanju do 2011. Edited August 30, 2011 by Katsu Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted August 30, 2011 Author Report Share Posted August 30, 2011 Sve su serije,spisak filmova ce morati da saceka :) Mogao bi Uare da ubaci tamo u prvi post da ljudi odma znaju da su samo serije u pitanju do 2011. Sredjeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PYzWYbpPEds&feature=related Meanwhile in Japan... Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3fty Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 (edited) REDLINE - Bas gledam da li ima pomena negde za ovo. Uglavnom, u dalekoj buducnosti, kada su antigrav vozila postala standard, nasli su se ljudi koji i dalje odrzavaju duh trkanja automobilima. Crtez je 2D, radjen prvo rucno pa ubacen u racunare, animacija je glatka, zvucni efekti su jeza, muzika razvaljuje. Sama radnja nije nesto preterano zakuvana, nema nekih drama, likovi su simpa. Tiger & Bunny - bilo je dosta zajebantski dobrih stvari u seriji, Gvozdeni je likcina. Steins Gate - Za narod sto voli ozbiljne anime serijale, trenutno stigao negde do pola sa gledanjem, Commie subovi su, malo falicni. Kamisama no Memochou - Preleteh ga cisto da vidim sta se izdesavalo, stavio bih ga kao serijal koji se uzima za ozbiljno, i ozbiljno se penje na zivce. Upozoravam da iskljucite mozak kad god spomene NEET detective frazu. U subotu uvece cu da kampujem dok ne izadje bilo kakav snimak prve epizode Fate Zero-a. Novi Last Exile, finale Shane, Horizon cu isto pratiti pomno, ostalo kako koji. Edited September 28, 2011 by l3fty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Ima materijala. Ovaj Steins Gate sam cekao da se zavrshi pa da gledam,dobro si me podsetio. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Steins Gate deluje kao serious business, fala na preporuciOk, ovde sam našao gomilu verzija, šta tačno da skidam, koje su najbolje u pogledu kvaliteta i enkodinga (samo 720p me interesuje)?Za one koji ne mogu da otvore, na raspolaganju su 720p [한샛-Raws], 720p [Leopard-Raws], 720p [HS], 720p [Commie], 720p [steins;Sub], šta skinuti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Raw-s nemoj nikad da skidas,jedino ako znas japanski onda mozes ;) Kao sto ime kaze to su "sirove" epizode bez prevoda. Od ove druge dve grupe svejedno od koga skines...ni jedna ni druga nisu nesto poznate i imaju neke propuste koliko vidim po komentarima. Ja sam skinuo Commie. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Skinuo sam nasumično Steins release i ono, dobar je kvalitet, u brzim scenama se malo vide artefakti al šta je tu je, pretpostavljam da su ostali samo lošiji s obzirom da su manji fajlovi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Ma da,to je kod obe grupe isto...to jedino da cekas 1godinu pa da neko izbaci bolji kvalitet. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Holivudski Akira ponovo aktuelan Variety članak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Covece kako je dobar Steins Gate, i prica i grafika i svi likovi. Zasluzuje mesto u onoj must see listi Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Dajte neki link za torent gde mogu da skinem sve epizode odjednom Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Skini odavde sa JDownloaderom, odlican kvalitet http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=9361158&highlight= Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 odakle je ovo? Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 (edited) Gantz? edit: nije Gantz, ali mi poznato. Edited November 26, 2011 by Pekarman Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Fate Zero Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts