Sa1Nt Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 drugari, aj preporuchite neku gotivnu animu.. ono shto sam do sada gledao i sto mi se dopalo je naruto, samurai champloo, FMA, attack on titan i sl.. uglavnom mi je gotivno kad su ninje ili imaju super powers ovo ono Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Bleach donekle odgovara opisu, jesi gledao? Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted October 15, 2013 Author Report Share Posted October 15, 2013 (edited) Bleach prva sezona, mada ako pogledas prvu gledaces i dalje...iako je od prve nadalje sranje. Basilisk definitivno. Ozbiljnija i surovija verzija toga bi bio Shigurui, ali po onome sto si rekao Basilisk bi te zadovoljio. EDIT: Death Note ako nisi gledao mislim da niposto ne smes da zaobidjes. Ninja scroll pod o.b.a.v.e.z.n.o. film je nije serija, tj dugometrazni anime. Edited October 15, 2013 by Fenodrim 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Ja sam Bleach izdrzao do 50-60 epizode, posle je smorilo jako. Dobar je i Ninja Scroll, a Death Note obavezno:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted October 15, 2013 Author Report Share Posted October 15, 2013 Tako sam i ja, misleci da je sve to Naruto stajl filer i da ce krenuti po stripu da cepaju opet. Onda sam saznao da je sam strip govnjiv jer je Kubo budala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 hvala drugari <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted October 20, 2013 Report Share Posted October 20, 2013 Završo se Attack on titan, ali kaže mi ortak da još nije kraj tj pretpostavljam da ili treba da izađu nove sezone ili kao, da pročitamo mangu, al to mi se ne radi E sad odavno sam planirala da skinem kad se završi, al sad ne znam da li ću da se smorim kad odgledam do kraja i sad treba da čekam sledeći serijal ako uopšte bude, i to možda će sve izaći taman kad odem u penziju. Da li da gledam? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted October 20, 2013 Author Report Share Posted October 20, 2013 Druga sezona je planirana za 2016. Prva se zavrsava u ne bas dobrom momentu, ali moze se ziveti sa tim. Smorices se svakako zbog momenta gde prestaje. Da li vredi gledati? Ja bih rekao da vredi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Odgledah sinoc u dahu 20tak najnovijih epizoda Naruta Shipudena.... ubrzali su malo i to mi je kul, pogotovo sto je makljanje na sve strane zbog treceg velikog rata koji se odvija... PS. demon-fox drugar! o/ Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 јебем их у уста врљава нису прошли четвртак избацили епизоду, ја чекао као будала Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Zna li neko koliko epizoda treba da ima reboot Hunter x hunter-a? Posle 30ak epizoda mi se svidja vise originala ali ne bih da gledam dalje ako ce ga razvuci na tipa 5 godina :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted October 28, 2013 Author Report Share Posted October 28, 2013 110 ako je to ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 Da,ali sam mislio koliko su planirali da naprave,znam da je izaslo oko 100ak...Ako ce da ga razvuku kao Naruta,da se ne mucim... : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 Pa koliko sam ja shvatio pratice mangu, a manga je ongoing tako da...mucices se ;) Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Bah,odgledacu do kraja ovog arc-a pa cu prestati... Ima li neko neki predlog sta bih mogao da gledam umesto toga?Svideli su mi se Berserk,Slayers,Trigun,Cowboy bebop,Get backers,Ghost in the shell,Chrno crusade,Full metal alchemist...Gledao bih nesto ranga ovog navedenog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 1, 2013 Author Report Share Posted November 1, 2013 (edited) Naveo si maltene sve zanrove :) Imas u prvom postu izdvojene naslove, prelistaj to eventualno. Ako imas vise vremena prelistaj topik, preporuke se provlace kroz svaku stranu. Probaj Technotize, mracan je i spor. (sf) Hakkenden. Old skul je.(samurai) [kasljuc]Shigurui, Sword of the Stranger[/kasljuc] :P EDIT: Steins Gate takodje! Edited November 1, 2013 by Fenodrim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 8, 2013 Author Report Share Posted November 8, 2013 http://kickass.to/ghost-in-the-shell-arise-ep-1-1080p-bluray-aac-x264-thora-mkv-t7576845.html GITS Arise prva epizoda. Bice ih 4 ukupno. Inace rimejk originalnog gits filma iz '95. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 ^nope. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 8, 2013 Author Report Share Posted November 8, 2013 (edited) Da ne bude samo "ajde reci mi sta taj post znaci": Ghost in the Shell: Arise (攻殻機動隊ARISE -GHOST IN THE SHELL- Kōkaku Kidōtai Araizu -Gōsuto In Za Sheru-?) is a four-part OVA series that serves as a re-imagining of Masamune Shirow's Ghost in the Shell. Ukoliko nije to budi ljubazan, reci mi sta taj post znaci. Edited November 8, 2013 by Fenodrim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Bah,odgledacu do kraja ovog arc-a pa cu prestati... Ima li neko neki predlog sta bih mogao da gledam umesto toga?Svideli su mi se Berserk,Slayers,Trigun,Cowboy bebop,Get backers,Ghost in the shell,Chrno crusade,Full metal alchemist...Gledao bih nesto ranga ovog navedenog. Needless , Black lagoon, ne mogu sad da se setim icega, odavno nisam nasao anime da mi drzi paznju vise od par minuta :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 @fenodrim ponadao sam se da komentarises izlazak druge epizode, ova je izasla pocetkom jula. kad ono. ali ovo ni u kom slucaju nije remake, nego prequel. nhf, zvucalo je kao da u trenutku u kom si pisao to nisi odlgledao original/arise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 10, 2013 Author Report Share Posted November 10, 2013 Arise nisam gledao tako da je moj komentar cisto prepisivanje sa vikija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolvergirl Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Gledala dosta xD Sad sam malo prestala zbog fakultetea, pa ne stizem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 Letos overavam neki torrent sajt i naletim na cover nekog anime-a sto sam gledao kao klinjo, kad ono do jaja prica mixovano sa nostalgijom. Istinski sam uzivao gledajuci 5 sezona. Initial D 9/10 Da nabrojim sta sam gledao do sad, mozda mi bacite neku preporuku. Evangelion 9/10 Prejaka prica ono kad ga cale natera da iznabada druga, ne znam da l' sam ikad dobio takve emocije od drugih medija Steins;Gate 9/10 Kad ce druga sezona za ovo??? Mislim da do sad nisam video bolju pricu o time travel-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted December 7, 2013 Author Report Share Posted December 7, 2013 Imas film Steins Gate, ne preporucujem ga, kazem da postoji. Ne znam za drugu sezonu dal ce izlaziti uopste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts