Doolio Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 he who had ventured down the path of sjebavanje elektrolita, rarely dares to tempt the fate once more. but still, the fear fades with time... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 kao da kazes da neces da pijes vise zar ne :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 hahahaa vidi se ko je dosao iz geta i zna da udari :):) http://www.mondo.rs/motion/play.php?vid=4432 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 kao da kazes da neces da pijes vise zar ne :D taj neki fazon, samo sto je ovo zajebanije, kad kazes da neces da pijes, pije ti se sutra-prekosutra, a ovo, bogami mi je trebalo 2-3 nedelje, pa da opet udarim po gudi:) hahahaa vidi se ko je dosao iz geta i zna da udari :):) http://www.mondo.rs/motion/play.php?vid=4432 lol, sjajni su:) mislim, tamo u americi se nikad ne peglaju i onda kad uzmu da se peglaju, onda se ispeglaju za sve pare:) valjda nisu naviknuti, ovde kod nas kad je neki incident koji involvuje igrace, jedan popizdi i to traje deset sekundi, a petorica razdvajaju obicno. ovde na klipu pauziraju malo, pa se opet popeglaju i to svih dvaes likova na snimku:) tako i ono u nba kad su se popeglali, ide covek gore na tribine da se bije ahaha:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Smorih se ko kamen. Jeziv dan danas. Mirise na sneg \o/ I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Smor dan. Kvadratne jednacine zavrsene.Igrao se cs i tako... :P ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Ja bogami bio danas na faksu al' cenim da vas ne interesuje to Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 ne seri da si upisao faks ? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 koji faks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 fizicki faks je upisao cini mi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 [18:14] Doca: peja_ je l' znas ti [18:14] Doca: da je kreki upisao faks ? [18:14] peja_: hm [18:15] peja_: nisam cuo nista o tome [18:15] peja_: pa je l' ide na predavanja i kolokvijume, zna li ikog tamo uzivo? [18:15] Doca: pa ide na predavanja i ono, bas dosta ljudi zna uzivo [18:15] Doca: a u pauzi ide gajbi da jede [18:16] Doca: ali prosle nedelje nije mogao kad je dolazila hilari [18:16] Doca: a ove nedelje nece ici gajbi nego ce po gitaru taman [18:17] peja_: pa kul Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Otpale mi oci od pesa, al sam naucio da igram! PERO SPREMI SE Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 a sa mnom neces da igras? :( upravo mi bili ortaci, i igrali smo, i dobar sam!!!!! inace, danas bio na predavanjima, bas sam 2 imao kul, skroz mi je interesantna prica bila. Sutra opet faks, mada neke smornije stvari, tako da cu morati da nadjem neku zanimaciju. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Pocheo sam da grindam za ccna, do malo pre sam uchio, skroz sam kul. Da pogledam jednu epizodu BBT-a i na spavanje. Sutra fax posle podne tek. Pozvoz. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Jebao sam na tolko razlicitih nacina poslednjih par sat... rechi ne mogu opisati kakav sam alfa muzijak. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 jutro o/ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Jebao sam na tolko razlicitih nacina poslednjih par sat... rechi ne mogu opisati kakav sam alfa muzijak. alfa batko :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Otpale mi oci od pesa, al sam naucio da igram! PERO SPREMI SE Gde ćeš burekom na Rusiju 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 E zna neko dal ima da se nadje negde jakna za 2000din ? :D Ulazi pep gvardiola u svlacionicu barselone, nosi dzak brasna i kaze: danas leo mesi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 jbt :Dovo bolje od alta :D:D Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 E zna neko dal ima da se nadje negde jakna za 2000din ? :D Ulazi pep gvardiola u svlacionicu barselone, nosi dzak brasna i kaze: danas leo mesi! nastavi, nastavi. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Daj bre sto zezate lepo pitam kolko su jakne u depou e zna neko? :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 nemam pojma,udje dejan stankovic u svlacionicu intera,nosi dzoint i kazhe sutra tijago mota gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 RONALDINJO MESI ZLATAN HLEB11 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts