Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ili to, ili nije htela da raskine nego je prodavala priču da "neće više s tobom" da bi prigrabila jaču poziciju u vezi, al joj je to fejlovao jer si ti na to raskinuo :D

Vidis moguce sad kad razmislim, ali svejedno, tek je to fail da preko toga pokusava nesto.. enivej videcemo dalje :D

trazio sam nesto za rucak i nadjem neke "piroske" sa slaninom skroz hladne ( ne koristim mikrotalasnu)

i onda sam otvorio frizider i tamo je bilo dosta opcija od kojih sam mogao da uzmem pastetu neku

posle cega su mi hladne wanna be piroske bile do jaja

kako je dobar ovaj zivot . teske stvari te nauce da budes bolji covek

brate mendzi daj update, upravo sam otisao iz zamka ali tamo su ulazile modelsice i jos neke fufe i bio je i husa beat street??

Sta se to desava MENDZI!!!!???

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

nabavio sam karte za arsenal, nema srecnijeg coveka od mene trenutno

ps. znam da vas boli kara :D

Navijaces za Arsenal ? ahhaha

Ja cu da odvijam za Partizan.

Edited by Pr0toSS

Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ?

brate mendzi daj update, upravo sam otisao iz zamka ali tamo su ulazile modelsice i jos neke fufe i bio je i husa beat street??

Sta se to desava MENDZI!!!!???

jel si video kolko je dobra... iako je, kolko vidim, rodila nedavno!!!

ma danas bre bili samo neki poznati, onaj lutkic glumac, doduse standardan, HUSABRATE, modelsica, onaj sava iz velikog brata sa bivsom zenom...

inace, spremam se za tekmu da navijam za arsenal!!!

POZ GRUJO

POZ VANJA!

Mesec dana izolacije u maloj sobici u bgu i 12h štrebanja dnevno nije ništa kada uporedim sa tim da sa upisao godinu na budzetu i time sebi obezbedio gomilu stvari koje će da mi učine nardenih godinu dana fantastčnim, a tu je i onaj fenomenalan osećaj uspeha koji negira svaku žrtvu koju sam učinio da bi stigao do njega.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...