voodoo_ Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Mikša sine, zašto se opterećuješ tim glupostima kao da ti je 18 godina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 da 'ladno nisi sprcao :c Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 propustio sam sprc sigurno ali ko ga jebe opusteno, bice prilike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 najveci zen je sprcati sa strane i onda normalno leci u krevet sa svojom voljenom osobom. ko to ume, a zaista voli tu osobu, on je buda i po!11 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 zar ti nije kenjanje najveci zen? :) Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Ko se isere kao car a onda normalno legne u krevet sa voljenom osobom, taj je buda i po! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Na mom si skroz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Na mom si skroz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 vec par dana je neka ortakova rođaka tu kod njega, francuskinja. lepa, slatka, a još i meleskinja. malopre se zezali po gradu sa njom i ćaletu mu pozlilo, imao je blaži moždani udar pre nekih 20ak dana i on kao 'ostanite vi, vratiću se brzo' s obzirom da nije daleko od mesta gde smo bili. iskuliramo mi tu i pričamo o svemu i svačemu i u jednom momentu krene da me poljubi, ja se odmaknem u wtf fazonu i objasnim joj da imam ribu itd... da bi mi ona 'ladno na to rekla da i ona ima dečka tamo i da joj to nije problem i kao 'can we be friends with benefits?' propustio sam sprc sigurno ali ko ga jebe ssi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 vec par dana je neka ortakova rođaka tu kod njega, francuskinja. lepa, slatka, a još i meleskinja. malopre se zezali po gradu sa njom i ćaletu mu pozlilo, imao je blaži moždani udar pre nekih 20ak dana i on kao 'ostanite vi, vratiću se brzo' s obzirom da nije daleko od mesta gde smo bili. iskuliramo mi tu i pričamo o svemu i svačemu i u jednom momentu krene da me poljubi, ja se odmaknem u wtf fazonu i objasnim joj da imam ribu itd... da bi mi ona 'ladno na to rekla da i ona ima dečka tamo i da joj to nije problem i kao 'can we be friends with benefits?' propustio sam sprc sigurno ali ko ga jebe ssi slike sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Sta znaci buda i po ? inbefore the moj te pipo part Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 na mom vozis mario kart! inace, danas sam jedva trenirao u teretani, osecam se ko govno. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 vudu te owno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Uf nisam planirao da dremnem popodne,ali mi je prijalo :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Kakvi tripovi, cima me klinka pre mozda nedelju dana neka totalno glupa prica, par puta se vidimo, al' ono sve ok bilo(ja rekoh sebi sta bude bice) i juce neka prica ide i iz cista mira kao "nije valjda da se lozis na mene"... ja se zgranuo, otkud to, nit sam ja nju cimao nit sam dao povoda da to misli, i kazem joj "ne bre, si luda?" I tu prekinemo pricu evo ceo dan me mrci sa nekim glupim pricama...weirdo weirdo pritom SSI :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 trebalo je da joj kazes "ne, al ti se lozis na mene kucko!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Pa to je standardna priča kad te muva riba, e moj trne kanterašu jedan Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 (edited) hvala vudi jos sam mlad i glup baj d vej ne igram vec 5 meseci aktivno :D Edited October 11, 2010 by trn Link to comment Share on other sites More sharing options...
corporal Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 samo pasiva, a bratori? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 he he Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 jos malo pa ce zene biti glavna tema foruma :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 bio na pivu sa najboljom drugaricom posle par meseci(radila na privatnoj jahti kod jednog od najboljih americkih brokera, a ustvari kao da je bila na odmoru u Monte Karlu i okolini) koliko mi je drago zbog nje, toliko sam se smorio :) uglavnom, fino vece :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 slike drugarice or gtfo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Mikša sine, zašto se opterećuješ tim glupostima kao da ti je 18 godina? Ne š, nego s. ;) slike Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 meleskinja? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts