Miksa Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 počelo je, a? Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Treba mi strucan odgovor na pitanje zasto duva vetar? o.O Zbog razlike u pritisku između anticiklona i ciklona. Dokazano je da vetar koji traje dugo, danima i nedeljama izaziva u većoj ili manjoj meri nervno rastrojstvo. U dolini reke Rone, u Francuskoj je poznat vetar koji duva oko tri meseca godišnje. Statistički je dokazano da se broj zločina u tom periodu rapidno povećava. Čak se na sudu kao olakšavajuća okolnost uzima da se zločin desio u doba godine kada duva taj vetar. lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 počelo je, a? Jos `89... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 videla sam na svirci kilija video sam i ja tebe u jednom trenutku ali sam vise mislio me ne bi prepoznala ^^ kazem :"Igore Mitrovicu, ne jedi roll virsle!" is that bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Ocigledno je jeo neke koje nisu bile dobro skuvane/ispzene pa zato ide kod cika doce da mu gleda crevca da nema parazita :) Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Izađem iz redakcije, i ovi bace suzavac, i razmišljam, gde sam sad poš'o :) Nisam ni bio baš toliko blizu gde su bacili, i ono, krenulo da 'vata za oči i nos ... strava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 counter strike na slaviji. i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 counter strike na slaviji. Gej parada u Tirsovoj ulici. * Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 video sam i ja tebe u jednom trenutku ali sam vise mislio me ne bi prepoznala ^^ i ja sam bila u tom fazonu, pa kao necu da te zbunjujem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 onda odlicno. znamo za sledeci put :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Jebem ti i muriju i pedere i navijace, morao sam kuci da idem pesaka sa faxa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 ti upisi onda neki u novom sadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Lale bas sam pomislio sta bi bilo da je neko u redakciji kad ono eto edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 al sam peglo pede...pardon gejeve xexexexexe gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 ovo je veliki dan za Srbiju i za gej-lezbo alijansu, napokn ce moci slobodno da se setaju gradom drzeci se za ruke ! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Not ? Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Not ? glup? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Blejkam u nish be,sjajno! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Čujem da je burek u Nišu najbolji ikad Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Izađem iz redakcije, i ovi bace suzavac, i razmišljam, gde sam sad poš'o :) Nisam ni bio baš toliko blizu gde su bacili, i ono, krenulo da 'vata za oči i nos ... strava. Ahah, mogu da zamislim kako je to izgledalo, izadjesh napolje a ono ko rat :D Pazi da ti ne razbiju auto, gledam bas na tv-u neku reportazu i jedno 10 automobila razbijenih kod hrama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Ma auto mi je kod kuće, što jeste relativno blizu ali ipak dovoljno daleko. A i sad kad sam išao do prodavnice (što je još smešnije, šetam sa klonja papirom pored kordona), i dalje su panduri ispred, osećam se kao ono B92 sedište jer je svuda okolo kordon koji "štiti" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Lale huligan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Najsmešniji mi je taj trolejbus što su ovi "pustili niz ulicu" kao da probije kordon ... mislim, nije mi smešan, žalostan je, ali brate kome tako nešto padne napamet. Još ja prolazim i razmišljam, kako je ova trola skrenula ovako levo i šta joj se uopšte desilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Je l' video neko Docu? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 ne,ali sam video coku sa vibratorom u bulji HAEHAEHAEHAE gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts