Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Treba mi strucan odgovor na pitanje zasto duva vetar? o.O

Zbog razlike u pritisku između anticiklona i ciklona.

Dokazano je da vetar koji traje dugo, danima i nedeljama izaziva u većoj ili manjoj meri nervno rastrojstvo. U dolini reke Rone, u Francuskoj je poznat vetar koji duva oko tri meseca godišnje. Statistički je dokazano da se broj zločina u tom periodu rapidno povećava. Čak se na sudu kao olakšavajuća okolnost uzima da se zločin desio u doba godine kada duva taj vetar.

lol

Izađem iz redakcije, i ovi bace suzavac, i razmišljam, gde sam sad poš'o :)

Nisam ni bio baš toliko blizu gde su bacili, i ono, krenulo da 'vata za oči i nos ... strava.

Ahah, mogu da zamislim kako je to izgledalo, izadjesh napolje a ono ko rat :D

Pazi da ti ne razbiju auto, gledam bas na tv-u neku reportazu i jedno 10 automobila razbijenih kod hrama

Ma auto mi je kod kuće, što jeste relativno blizu ali ipak dovoljno daleko.

A i sad kad sam išao do prodavnice (što je još smešnije, šetam sa klonja papirom pored kordona), i dalje su panduri ispred, osećam se kao ono B92 sedište jer je svuda okolo kordon koji "štiti" :)

Najsmešniji mi je taj trolejbus što su ovi "pustili niz ulicu" kao da probije kordon ... mislim, nije mi smešan, žalostan je, ali brate kome tako nešto padne napamet. Još ja prolazim i razmišljam, kako je ova trola skrenula ovako levo i šta joj se uopšte desilo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...