DJAPEH8 Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Au Corey, odusevio si me sa onim postom o Age Of Empires.. Znaci kao da si mene pitao sta da pises. Prejako brate, prejako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Sta si napisao za age of empires, mrzi me da trazim? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Sta si napisao za age of empires, mrzi me da trazim? Page 6. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Aha. E pa kori ako si iole dobar u multiplejeru mi vec 10 godina igramo age2 conquerors jednom nedeljno pa ako nas bude falilo mogu te cimam. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Нисам упалио Ејџ не памтим, радо бих инсталирао али гледам да се не играм више због времена, немам ништа инсталирано, чак ни квејк : ) Моји су скоро пикали Цив преко нета, дошло ми да плачем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cetonx Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 (edited) Crossfire, na soniju , 1v1 sa ortakom na istom ekranu slika presecena na pola :) Edited December 9, 2011 by cetoNx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Koliko sam je samo voleo <3 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 ah Hogs of War. Kolko sam samo sati potrosio u igraonici dok nisam presao da mi ni jedno prase ne izgine (osim na zadnjem nivuo gde se boris protiv "legendi" pa moras sve da ih zatrujes i sa jednom svinjom se pretvaras u kutiju) :D Jedna od najboljih PS igara ikada Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 koliko me secanje sluzi, u pitanju je igra sa ninjom, gde ti glumis jednog, odma na pocetku ti kidnapuju ribu, kasnije u sumi izbegavas "soriukene", skaces po drvecu, a drugi level je kao "in the sewers", gde te napadaju ninje :D pls help to je to. ja sad mogu da umrem Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Ovaj Crossfire me malo podsetio na KKnD, uf kakava igra :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Dobar je imao KKnD postapoc trip :) BTW Krossfire je KKnD 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Ona dva sneska sto zalede protivnike u sneznu kuglu pa ih onda gurnes da se razbiju. U dvoje je i jedan je crveni jedan plavi. Se seca neko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Snow Bros Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 najhepi sam bio kad smo buraz i ja spavali kod dva ortaka, ili oni kod nas ( kao klinci ), igrali sve moguce igrice - TMNT, jump 'n' bump u 4 igraca , frogger u 4 igraca a lupamo po tastaturi ono blokira dugmice jer ne podrzava vise od tri dugmeta pritisnuta odjednom. igrali bluz brothers ma ne znam ni ja vise sta. jedna od najboljih igrica koje sam igrao u zivotu je Beyond Good & Evil i voleo bih da izadje drugi deo. jedna od lepsih momenata mi je bio kada sam uzeo barbariana u diablu 2 i presao den of evil i svetlo se pojavilo. bugs bunny & taz prelazenje, metal slug, v-ball - ma sve sto se igra u 2 ili vise igraca - obozavao sam :) u poslednje vreme najbolja random igrica koju sam igrao je To the Moon. prica je nerealno dobra, tacnije cela igrica je odradjena kao prica gde ti ides liku kroz secanje. pored nje, svima bih preporucio Gemini Rue - takodje jedna od boljih igrica, mnogo dobru pricu ima. a najsrecniji no-life momenat - kad sam video grubby-a kako igra 2 metra od mene i kida na ESWC-u nekog lika :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 najhepi sam bio kad smo buraz i ja spavali kod dva ortaka to su te unsafe rečenice na ruru, pa evo da ti castujem shield :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 najhepi sam bio kad smo buraz i ja spavali kod dva ortaka i zahvaljujući Lakijevom shieldu samo je buraz navukao herpes :D Igrao danas <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 vidiš, uopšte nije uspešno kad neko prethodno blockuje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Snow Bros bravo! sekta krece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HSIwaN Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 Legend of Kage, jebeni raiden i ko ga izmisli :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Upravo našao u staroj gajbi. Drajveri za štampač i deo cannon foddera :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 flopi car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts