Jump to content

Happy momenti

Recommended Posts

Ne znam dal' je bilo, ali evo još nečeg zanimljivog

BioForge

bioforge.gif

Bioforge_reactor_entrance.png

I ovo sam igrao kod Aleta na kompu, genijalna mi je igra bila. Sećam se onog introa kad te dovode i seku, pa onom baji pljušti krv po masci (ladno ima intro na yt-u -

), znam da sam bio "šokiran". Onda sam to pikao kod njega do jednog dela, a obrnuo je posle kod kuće. I nije ni bilo lako. A imao sam frku sa jednim delom kad iz nekog palog broda pucaš na neko čudovište. I sad kad je uključena kamera i kad vidiš čudovište i svoje ispaljene rakete, one ga maše, i ništa ne možeš da uradiš. I štos je bio da ispališ raketu i izađeš sa te kamere, i onda kad ponovo pogledaš vidiš čudovište mrtvo :)

edit: A što je najcrnje od svega, čitao sam u nekom časopisu svojevremeno da je baš loše prošla u prodaji. A i o tome sam sigurno već pisao ovde :)

• 2 weeks later...

Nije bila mnogo popularna ova igra, ja sam je slucajno uzeo jer sam je pomesao sa star wars rts-om sa kopnenim snagama, a ispala je odlicna igra.

46131_full.jpg

46132_full.jpg

46128_full.jpg

46134_full.jpg

46133_full.jpg

46130_full.jpg

703-1.jpg

star-wars-rebellion1.jpg

Igrica je bila fantasticna, imala je sve elemente.

Research, production, RPG, 3d rts combat u svemiru, sve moguce elemnte star warsa (sve likove, sve letelice, misije itd itd), atentati, sabotaze, diplomatija, otmice ....

Primera radi, zvezda smrti se nije mogla unistiti velikim betlshipovima vec samo starfighterima i kad napadas zvezdu smrti njih saljes na misiju da uniste reaktor, a ovaj sto brani zvezdu smrti se brani sa sto vise tie fightera itd itd ...

A zvezda smrti je naravno mogla da unisti celu planetu :D

Edited by mohican

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

sto ste tolki carevi, pa nisu svi igrali sve igre, ukucati naslov umesto 'ova igra' je isti broj karaktera...mozda ocu da igram, a nisam ranije, nije ovo samo topic za saputanja na jastuku sadrugova u konkretnoj igri:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

sto ste tolki carevi, pa nisu svi igrali sve igre, ukucati naslov umesto 'ova igra' je isti broj karaktera...mozda ocu da igram, a nisam ranije, nije ovo samo topic za saputanja na jastuku sadrugova u konkretnoj igri:)

Oprosti veliki care i postovaoce odlskula mislio sam da sam napisao ime. Elem STAR WARS REBBELLION

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR