Jump to content

Wow talks #4

markotod91

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Пробај да сузиш прозор у коме се види лик, тј, да ти не приказује статистике, па реци да ли има ефекта. Коју пропорцију интерфејса користиш? Ако је ближа 1.0, теже пушта више елемената тог типа на екрану. Дакле, пробај ово што ти рекох, па, евентуално, пробај да смањиш пропорцију интерфејса (UI scale), па јави шта ти каже.

С друге стране, буди про и користи Багнон, и немаш тих проблема, макар не с банком. :tf:

'Ajde probaću, nadam se što pre. Mada, zaboravio sam da kažem da mi je umro monitor pa privremeno koristim staru 17'', tako da furam igru u 800x600. [V]

Malo trolololol-a, Deca Ravencresta su najveci retardi koje sam video do sada, da ne spominjem kada pitas RL-a da ti da asist da mu pomognes, odma krecu pitanja, FOR WHAT!?!? i tog tipa, kao da cu da ne znam ni ja sta da uradim sa raidom.. strasno, Blizzard ne moze da ubije i napravi lose igru koliko to mogu da ucine ljudi koji je igraju..

oGvh0q0.gif

Malo trolololol-a, Deca Ravencresta su najveci retardi koje sam video do sada, da ne spominjem kada pitas RL-a da ti da asist da mu pomognes, odma krecu pitanja, FOR WHAT!?!? i tog tipa, kao da cu da ne znam ni ja sta da uradim sa raidom.. strasno, Blizzard ne moze da ubije i napravi lose igru koliko to mogu da ucine ljudi koji je igraju..

Veruj mi,Frostmane ne lici na onaj stari od pre par godina.Katastrofa.Elem,ulozicu pare u transfer lika,trenutno mi se to cini kao jedina opcija sa obzirom sta se desava na jacim serverima.

Sunstrider ima dobru sansu da u Cataclysmu napravi dobar progress,kao i Ragnaros,pa se sad predomisljam gde da odem.

Igranje na Outlandu,Ravencrestu,Frostmanu,pa i donekle na Sylvani se vise ne isplati,jer da bi igrao 2 sata moras da cekas pola sata da se ulogujesh.sranje imo

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...