killYg0r Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 jel si ih pitao sta ce ti key onda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 da se hvali nama :) Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 ret spec je unplayable na lajvu bar sto se pvpa tice. Judgement of justice aow flash heal sacred shield i cleanse su nestali iz igrice ako vrate judgement of justice ulogovacu se na paladina mozda nekad da odigram nesto Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 ret spec je unplayable na lajvu bar sto se pvpa tice. Judgement of justice aow flash heal sacred shield i cleanse su nestali iz igrice ako vrate judgement of justice ulogovacu se na paladina mozda nekad da odigram nesto U čemu je neigriv tačno? Arenu pretpostavljam ne igraš, nemoj mi reći da te neko gankuje u world pvp-u ili da si bulja u BG-ovima? Ako je tako, mi stvarno igramo paralelne igre, pošto retovi sad sastavljaju iz par udaraca. Jedino ako ti i Stiven nećete da se privikavate na promene u klasi? :) Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Sarma igra samo klasu kad je FoTM. Zato je sad neigriv. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Sarma igra samo klasu kad je FoTM. Zato je sad neigriv. :) Igrao sam munkin druida u bcu u sezoni 3 koga nije igrao niko na celoj battlegrupi i uzeo sam 2300+ igrao sam ret paladina u bcu kad nije postojao kao spec na 2k igrao sam dka u sezoni 8 kad je udarao za 300 bravo decko puno si mi objasnio. ajde sad prestani da lupas gluposti pre no sto ti padne plafon na glavu. a za ret spec objasnicu kasnije danas kad se vratim iz rla Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Igrao sam munkin druida u bcu u sezoni 3 koga nije igrao niko na celoj battlegrupi i uzeo sam 2300+ igrao sam ret paladina u bcu kad nije postojao kao spec na 2k igrao sam dka u sezoni 8 kad je udarao za 300 To bese onaj druid sa kojim si igrao pve i nikad nisi presao 1800?U season 2 opremi? I onaj paladin koji ti je bio lvl 65 do nekog veceg patcha, kada su izmenili paje i dali im prejeban burst?Pa si ga izlevelovao za pola dana i odmah si postao skillovan igrac na 2k ratinga? Secam se tih likova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 a za ret spec objasnicu kasnije danas kad se vratim iz rla 'Ajde, baš me zanima. Nego, Mousie, povrati li ti acc? Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiSHiCa Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Naravno, promenila pass, napisala ticket i dobila stvari nazad na mail u roku od pola sata. Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 U čemu je neigriv tačno? Arenu pretpostavljam ne igraš, nemoj mi reći da te neko gankuje u world pvp-u ili da si bulja u BG-ovima? Ako je tako, mi stvarno igramo paralelne igre, pošto retovi sad sastavljaju iz par udaraca. Jedino ako ti i Stiven nećete da se privikavate na promene u klasi? :) Ja ne znam jel ti igras paladina i jel si duelovo locka, maga, moonkinga, feral druida, cisto da vidis kako izgleda, al pazi mozes da biras PvE ICC 25 Man geared mage ili Wrathful geared pa mi javi kako si ga pobedio. Ja sam se inace navikao na novi sistem paladina i igram retri, ali znam da cu u cataclysm igrati holy jer trenutno testiram cata i na 85 levelu jedino bije Hammer of Wrath ovo ostalo je smesno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 @sarma flame Samo znam da je hunter koji je bio u mom gildu(bio world 1 ranked u 2na2), rekao da je sarma jedan od boljih ret paladina s kojima je igrao ikada. Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Dusan - Try Wrath of the Lich King with 10 days free play Inbox X Reply | Blizzard Entertainment Europe to me show details 1:31 AM (17 hours ago) from Blizzard Entertainment Europe <Newsletter@email.blizzard.com> to jbmdoolio@gmail.com date Wed, Oct 27, 2010 at 1:31 AM subject Dusan - Try Wrath of the Lich King with 10 days free play mailed-by email.blizzard.com signed-by email.blizzard.com hide details 1:31 AM (17 hours ago) Images are not displayed. Display images below - Always display images from Newsletter@email.blizzard.com If you're having trouble seeing this email, click your preferred language: English – Deutsch – Français – Español Change the preferred language you receive e-mails in. Arthas is waiting for you in the Frozen North. Ascend to Level 80, master the necromantic powers of the Deathknight Hero Class (starting at level 55!), command mighty siege engines in epic PvP warfare, and much, much more. The new, frozen continent of Northrend awaits with all new quests, loot, monsters, and dungeons in the best-selling second expansion to World of Warcraft - Wrath of the Lich King. Once you've attained the highest levels, you must strike at the heart of the frozen abyss and end the Lich King's reign of terror for all time... Enable your World of Warcraft account to play the new Wrath of the Lich King content for 10 Days FREE by following these easy steps: Log in here to try Wrath of the Lich King for 10 days FREE! http://www.wow-europe.com/account Questions? See our FAQ page for the Wrath of the Lich King FREE Trial. If you no longer wish to receive Blizzard newsletters, or information relating to Blizzard products, please reply to this email using the subject line "Unsubscribe". To read our privacy policy visit: http://eu.blizzard.com/en/privacy.html'>http://eu.blizzard.com/en/privacy.html Requires full version of World of Warcraft and The Burning Crusade to play. The game is available for download free of charge. The trial account has limited functionality and play time. An internet connection is required to play. World of Warcraft Trial accounts, accounts deleted per users request and banned accounts are not eligible. © 2009 Blizzard Entertainment, Inc. All rights reserved. Wrath of the Lich King and The Burning Crusade are trademarks, and Blizzard, Blizzard Entertainment, World of Warcraft, and Warcraft are trademarks or registered trademarks in the U.S. and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners. Technical Support http://eu.blizzard.com/support/ Blizzard Support Visit Blizzard on the world wide web at: http://eu.blizzard.com/en/ el ovo oridjidji? mislim, 99% jeste, ali ja sam malo glup i nov u tim official mmo tripovima, pa reko da pitam...kliktao sam na ove linkove sto nisu za account i vode na oficijalne sajtove, to je sve kul. nego sam se malo isparanoisao jer sam sad upalio wow i na main screenu ima breaking news koji kaze 'blabla theftovanje accounta, blabla zastitite se'. to mi je sve nesto regularno, al sto breaking news da stave, pa to je lol old news. i lol danas sam pazario wotlk brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Eto, sta ja vise da pricam.... Ko je ovde lud? * Templar's Verdict now deals 235% weapon damage with 3 Holy Power, up from 225%. * Hammer of Wrath base damage has been reduced by 22%. From 4890-5404 to 3814-4215. * Seal of Truth now scales from 12.85% of Attack Power and Spell Power (up from 12.5%) but now deals 15% weapon damage when stacked 5 times. Down from 16%. * Crusader Strike now deals 115% weapon damage, down from 150%. Sad cu da probam prot ret da vidim nasta lici :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breeee Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Upavu je Lurdusami ret bije jako dobro atm , ja nisam uspeo kao rogue da dobijem ni 1 klasu sem drugog rogue-a Maga , Locka , Moonkina , Shamana , Reta i ostale skinem na 20-30% max , evo ti jedna idiotska cinjenica da sam duelovao protiv warra ja u pve gear , upalim evasion imam 94% dodge , on me udari preko tog sranja za 11-12k pa jos nesto critalo 6-7k , bleedovi na sve strane ja crko jako brzo , nista bolje nije bilo ni u pvp gearu sa 1100 resi , trajalo je 4 sekunde duze ... Po meni i po onome sto sam video/doziveo u bg/duels ret bije sasvim pristojno i nahila se iz jednog casta na skoro full hp , o casterima necu da zborim ... Elem od sinoc igram kao kurva najgora , udjem u pve gearu u bg , zabodem rupture na 5 combo , stack 5 deadly poison i begam sto dalje da me nesto ne bi 1shotovalo . Mada ima samo jedna nelogicnost u vezi sa ret payama , u pvp stvarno biju jako , dok recimo u raidu su gola bulja kao i enh shamy i rogue tu negde iznad tanka . PVP = Player VS Pillar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 el ovo oridjidji? mislim, 99% jeste, ali ja sam malo glup i nov u tim official mmo tripovima, pa reko da pitam...kliktao sam na ove linkove sto nisu za account i vode na oficijalne sajtove, to je sve kul. nego sam se malo isparanoisao jer sam sad upalio wow i na main screenu ima breaking news koji kaze 'blabla theftovanje accounta, blabla zastitite se'. to mi je sve nesto regularno, al sto breaking news da stave, pa to je lol old news. i lol danas sam pazario wotlk Skeeeeeeem! Loguješ se na battle.net. Ne klikći ništa nikad ni na kom mejlu koji nudi nešto za WoW. Jedno, prosto pravilo: Zvanični Blizz mejlovi ti nikad ne traže da ideš da se loguješ bilo gde. Ja ne znam jel ti igras paladina i jel si duelovo locka, maga, moonkinga, feral druida, cisto da vidis kako izgleda, al pazi mozes da biras PvE ICC 25 Man geared mage ili Wrathful geared pa mi javi kako si ga pobedio. Ja sam se inace navikao na novi sistem paladina i igram retri, ali znam da cu u cataclysm igrati holy jer trenutno testiram cata i na 85 levelu jedino bije Hammer of Wrath ovo ostalo je smesno. Ne igram. Imam nekog prot palu sa 5 hours played na 80. i imam nekog malog, lvl 65. op holy paju. Samo ih vidjam po bgovima i vidim da biju kao abnormalni, pa mi nije jasno zašto se ljudi žale jer ovako, sa strane deluje da bije kao sveti Ilija. @sarma flame Samo znam da je hunter koji je bio u mom gildu(bio world 1 ranked u 2na2), rekao da je sarma jedan od boljih ret paladina s kojima je igrao ikada. Braniš druga od random flejma jednog postera, dirljivo. Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Braniš druga od random flejma jednog postera, dirljivo. Oh, nije random.Igrao sam na istom serveru sa tim covekom jedno godinu i po dana, "shareovali" smo kanal, smucilo mi se vise likovo izvoljevanje kako jebe dve picke istovremeno dok solira rogue/mage combo u 2v2 i tako te fazone. Vadjenje kite, samaranje po celu i pisanje u oci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 trenutno najveci op su magovi i shadowpriestovi. Dovoljno je da si lvl 80 , gear je nebitan, moze i bez gear svaki spell crituje 20k. "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Skeeeeeeem! Loguješ se na battle.net. Ne klikći ništa nikad ni na kom mejlu koji nudi nešto za WoW. Jedno, prosto pravilo: Zvanični Blizz mejlovi ti nikad ne traže da ideš da se loguješ bilo gde. nisam se nigde logovo, al sam kliktao okolo i picio je na blizardove sajtove...sad sam zbunjen, dal da skenjiram komp kasperskim (jerbo to traje eonima)...oh well, moracu... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Ma jok, magovi su totalno balanced Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 udaraju po 60 k ladno sa blast glupostima.igrao sam danas svog ret paladina i mogu da kazem da je kesa najveca sto postoji. bukvalno se sve svodi na par strikeova i templar sranja koja tuku golo govno,i onda bezis da te ne one shotuje neki arcane ili lock. sada bi bilo lepo staviti onaj spell reflect gem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 mene su bas tukli paladini na dku :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 (edited) Oh, nije random.Igrao sam na istom serveru sa tim covekom jedno godinu i po dana, "shareovali" smo kanal, smucilo mi se vise likovo izvoljevanje kako jebe dve picke istovremeno dok solira rogue/mage combo u 2v2 i tako te fazone. Vadjenje kite, samaranje po celu i pisanje u oci. Da smara - smara :) Al zna da igra, to mu ne mozes osporiti.Skrene covek od toliko arena. Edited October 27, 2010 by Kemp. Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Skrene covek od toliko arena. This. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Igra li neko wow preko proxija? Need halp. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breeee Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 (edited) Ret pala koji klikce na dugmice , ide po bg-u i udara ljude po 19k , konkretno ako vas bas taj 19k udarac zanima 5:02 cini mi se da je prvi , a hammer uvek udara 10k nikad ispod , full pvp gear je decko . 'Bes mi sve al mi ljudi koji igraju ret paladine nisu jasni zasto vajnuju Edit : Na sve to OCIGLEDNO da decko nema ni 1 hit rating a kamoli hit cap ... Edit 2 : 7:45 udara coveka 20k Edited October 28, 2010 by Breeee PVP = Player VS Pillar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts