Silencer Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Nemsmeta mi nego sam mislio ako vec imas toliko para da se imba reklamiras, da mi poklnonis komp, onako, for good cause, karma, i tako to XD @ Kili Jesi li pitao tu malu devojcicu sto igra dk-a koliko ima godina pre nego sto si "ga" iznapusavao ? Svi znaju da je moj kompjuter moja druga devojka ;) Ne dam nikom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Blago tebi, cim nemas druga posla :) Ma ono znam otprilike mesec dana,2 nije bila sigurno jer sam alt akaunt ostavio pre 30 dana,tad sam i ja isfarmao,a ti si par dana pre toga rekao da si dobio mounta iz 5. runa i msm da si rekao i da imas srece za razliku od Capme koji je ishao 100 puta.Ispravi me ako gresim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 kome nije jasno zasto i sta sa smornom i 1k ratingom nema sta dalje da diskutujemo svako ima svoje mishljenje a ocigledan % ljudi pokazuje zasto je 80% ljudi u wowu po defaltu mentalno zaostalo Pa ili to ili da razumemo šta se ti posle pet godina igranja čudiš koliko je gear bitan u WoWu. Ništa, ti veruj da je normalno da sa nekompletnim furious setom i oružjima iz 5 man heroica biješ lika u wratful/relentless sa Shadowmournom. Dobar ti je primer sa vanilla bgovima, kad ti izleti full t2 lik i stoji u mestu i okreće se na strelice, a ti se ubi od igranja, ali ti HP samo nestane...Ali, to je bilo 2005. i tada sam naučio da možeš da budeš dobar kol'ko oćeš, ali si bez gira bulja. A to što on ima 1200 mmr-a, možda jednostavno ne zna ili mu je pvp samo zabava za ubijanje vremena ili šta god, šta ti ima da se nerviraš tu? Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiSHiCa Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 A to što on ima 1200 mmr-a, možda jednostavno ne zna ili mu je pvp samo zabava za ubijanje vremena ili šta god, šta ti ima da se nerviraš tu? +1 Neke ljude jednostavno ne zanima arena, ili pvp uopšte. Samo u mom guildu ima gomila pve igrača koji su se apsolutno distancirali od pvp-a, imaju ukupno ~5 bg pobeda i nisu ni kročili u arenu. Na primer ovaj lik. Nakon što je dobio SM odigrao par 2v2 partija > ne ide > batalio. Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 1. to znaci da su care bear-ovi a znas kako ide ona cuvena iz kuma "I spent my whole life trying not to be careless. Women and children can afford to be careless, but not men. " 2. mentalno su zaostali ako ne znaju da koriste skillove svoje klase koju sigurno igraju dovoljno dugo i sa kojom imaju najjace iteme u igri Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Pa ako ih ne zanima arena onda su jos veci retardi. Sad kao ne zanima ga ali je uzo ipak shadowmourne pa bi hteo ako moze malo da ownuje arenu hehe. E pa ne moze ako si mentalno zaosta. "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Znaci po vama ako covek ima extra pve opremu,ne sme da failuje u areni.Nije vam mozda pao na pamet scenario da se lik smorio od pve-a,pa ajd sad malo na pvp promene radi,nista ozbiljno neka opustena varijanta,pa sta bude.A vidim da sad na rur-u svoj pvp fail ili nemogucnost da se nesto ozbiljnije uradi u istom,sad pripisuje SM.Dosad su bili krivi retardi koji igraju faceroll(resto druidi,retri pale,dk...).Sad je kriv SM.Uvek je do neceg drugog,a nikad do mene. The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Na primer ovaj lik. Nakon što je dobio SM odigrao par 2v2 partija > ne ide > batalio. Nije loše, nije loše. No, ima i od toga gore. Ovaj moj drugar ima tačno 67 HK-a. :D A to mu je novi šaman na kome je igrao oko 4 meseca. Starog šamana je igrao tri godine i na njemu je imao brat-bratu oko 200 HK-ova. moyo, kili, na kojim ste, bre, drogama? Čovek ne zna da igra PvP, ne zanima ga, bez obzira kakav gir ima ili nema. Štaviše, kili, ako bih pre birao ko je veći fail, pre bih tebe izabrao jer se ti pet godina bakćeš sa PvP-om u WoW-u i ne možeš ni posle pet godina da uradiš to što želiš. Čisto sumnjam da je ovaj pve whore koncentrisan na pvp, pa da failuje toliko. Pa ako ih ne zanima arena onda su jos veci retardi. Sad kao ne zanima ga ali je uzo ipak shadowmourne pa bi hteo ako moze malo da ownuje arenu hehe. E pa ne moze ako si mentalno zaosta. Ne može da ownuje arenu, ali može pro pvp-era kilija, koji posle dolazi ovde da plače. 'Ajte, bre, molim vas. Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 mozda ne zna, pa ce da nauci, mozda ne zna i nece da nauci, a ima mogucnosti da nabavi dobru opremu, pa igra iz zezanja. mozda je tek krenuo sa pvpom (koji veze sa pveom nema, to cak i ja noob znam). vec sam negde napisao, ne moze on da ode gajbi i igra protiv botova i onda da dodje na server i "odbrani cast svoje opreme" sta li...mislim, smesno zvuci kako god da konstruisem to sto on "nije dorastao svojoj opremi" ili sta vec:) mislim, ne znam cemu diskusija uopste, taj covek uopste ne mora da bude retard ni po kom osnovu. covek igra na svoj nacin, pazario je igru ko i svi ostali. evo, ja nisam upalio pet dana, igram pes. moja stvar. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 hea hea ok ajde ovako posto ste na nivou shadowmourne kretena koji nisu izasli iz instance (nemojte da brinite, 90% ljudi u ovoj igri igra samo pve) samo jos ovaj dokaz da dodam pred sudom http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=159069 pogledajte ovaj film i onda cu ja kao argument dodati da ja pritskam apsolutno iste dugmice kao i ovaj cikica na filmu i desava se da su moje cifre, sa 2200 arena oruzijem dakle da li pratite radnju to je najjaci pvp weapon i najjaci pve weapon u igri . dakle mi dodjemo i pritisnemo iste dugmice u toj areni i cikica iznad u filmu ce udariti 5-6k mortal strike . dok mooj mnogo jaki pvp itam ce udariti istu metu za 3-4k zasto ? zato sto vecina majmuna igra pve i blizzard je odlucio da im da veci penis u igrici da bi se osecali bolje i kupili i sledecu expanziju i onda takav covek dodje u arenu i ubije nesto samo zato sto taj itam udara iz prostog razloga 2x veci dmg nego bilo sta drugo u igri a nije kao da su mu otpala jaja da skupi taj legendary jer svaki maloumni gild do sad ima najmanje 1 ili 2 lika sa istim pritom failuje na 1000 ratingu gde igraju ljudi koji imaju jednu ruku ili nemaju pola jednog oka ili ljudi su dingovali pre 3 dana ja mislim da imam pravo da kazem za takvu osobu i bilo koga ko stoji iza iste da je prosto tesko obolela majmuncina koja ne zasluzuje da zivi a posebno treba dodati to da verovatno misli za sebe da zna sta radi jer je verovatno oficir u pve gildu u kome je "odredio" da ce bas on dobiti taj itam ili u jos boljem slucaju kupio takav account jer ne zna sta ce sa parama u zivotu dragi moji pveri i branitelji pravde ljudi koji igraju jer ih je smorio pve . kada budete procitali ceo moj post i odgovorili normalno sa nekim argumentom na sve gore navedeno cemo moci da nastavimo komunikaciju do tada bi vam zeleo prijatan boravak na 4chan-u i bacanje fora "HEHAEHEAHAE FAILOVO SI HEJTUJES" hvala prijatno otisao sam da se prosetam u rlu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 (edited) taj lik je izgubio 10 partija a dobio 17 na 1200 mmr, a nosi shadowmourne. sa shadowmourne moze da se soluje ako pritiskas magije bezveze do 1800 mmr lol. tako da, slazem se da je lik retard. i da se zajebava, ne igra sa ventom, sranje mu je partner, treba samo da hoda i drzi desni klik, pritiska 123 i gg. problem je u tome sto on verovatno ne zna da pritisne W i pada sa mosta u blades edge Edited October 8, 2010 by Dr. Steinman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 hea hea ok ajde ovako posto ste na nivou shadowmourne kretena koji nisu izasli iz instance (nemojte da brinite, 90% ljudi u ovoj igri igra samo pve) samo jos ovaj dokaz da dodam pred sudom http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=159069 pogledajte ovaj film i onda cu ja kao argument dodati da ja pritskam apsolutno iste dugmice kao i ovaj cikica na filmu i desava se da su moje cifre, sa 2200 arena oruzijem dakle da li pratite radnju to je najjaci pvp weapon i najjaci pve weapon u igri . dakle mi dodjemo i pritisnemo iste dugmice u toj areni i cikica iznad u filmu ce udariti 5-6k mortal strike . dok mooj mnogo jaki pvp itam ce udariti istu metu za 3-4k zasto ? zato sto vecina majmuna igra pve i blizzard je odlucio da im da veci penis u igrici da bi se osecali bolje i kupili i sledecu expanziju i onda takav covek dodje u arenu i ubije nesto samo zato sto taj itam udara iz prostog razloga 2x veci dmg nego bilo sta drugo u igri a nije kao da su mu otpala jaja da skupi taj legendary jer svaki maloumni gild do sad ima najmanje 1 ili 2 lika sa istim pritom failuje na 1000 ratingu gde igraju ljudi koji imaju jednu ruku ili nemaju pola jednog oka ili ljudi su dingovali pre 3 dana ja mislim da imam pravo da kazem za takvu osobu i bilo koga ko stoji iza iste da je prosto tesko obolela majmuncina koja ne zasluzuje da zivi a posebno treba dodati to da verovatno misli za sebe da zna sta radi jer je verovatno oficir u pve gildu u kome je "odredio" da ce bas on dobiti taj itam ili u jos boljem slucaju kupio takav account jer ne zna sta ce sa parama u zivotu dragi moji pveri i branitelji pravde ljudi koji igraju jer ih je smorio pve . kada budete procitali ceo moj post i odgovorili normalno sa nekim argumentom na sve gore navedeno cemo moci da nastavimo komunikaciju do tada bi vam zeleo prijatan boravak na 4chan-u i bacanje fora "HEHAEHEAHAE FAILOVO SI HEJTUJES" hvala prijatno otisao sam da se prosetam u rlu Samo tebe da pitam: da li ti zaista, ali ZAISTA očekuješ da PvE whore sa Shadowmournom kaže sebi "e, neću da ulazim u arenu, ne znam da igram pvp i nisam zaslužio. Osim toga, Blizzard sa ovim oružjem favorizuje pve u odnosu na sirote pvpere i nisam zaslužio"? Ili očekuješ da kad počne partija da te inspektuje, ako vidi da imaš loš gir da te nadje na MSN-u i da te pita koji ti je main, a onda da pogleda armory tvog maina i kada vidi da imaš visok pvp rating da se samo prospe pred tvojim altom? Eto, samo mi reci šta ti konkretno očekuješ u ovoj situaciji? I još pride - je l' se to nešto novo dešava sada? Nikad ni u jednoj sezoni nije bilo da dodje dps lik sa pola pve geara i samo spali tvog lika. Nikad nisi to video? Ne znaš da je WoW takva igra? Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 pa kad fejlujes. petoro ljudi ti je dalo normalne argumente, to sto si ti tvrdoglav i oces samo da rantujes i da prosipas emo tripove, to je drugo. tako se ne diskutuje. pritom ne postujes sagovornike nimalo, sto dosta govori o tvojoj objektivnosti i percepciji. posto mi ne pada na pamet da budem internet rambo, iskuliracu ovaj put ovo sto si napisao u uvodu, a ti ga procitaj ili nemoj, svejedno je. i onda takav covek dodje u arenu i ubije nesto samo zato sto taj itam udara iz prostog razloga 2x veci dmg nego bilo sta drugo u igri aha, on je kriv sto je item premocan? treba da ne iskoristi mogucnost da nabavi ekstra item iz, ne znam, sramote jer mu skil nije gotivan? on je zaduzen za blizardovu politiku itemovanja i patchovanja? ovo sa tim covekom nema nikakve veze, vec sa igrom. jel sakil kriv sto ima 2.16 i trista kila i moze da kuca preko tebe zbog toga i da te dobije 21-0 u 1na1 iako ti vodis loptu i sutiras trojke petsto puta bolje? treba mu odseci noge jel? a nije kao da su mu otpala jaja da skupi taj legendary pod dva, nabavi i ti taj item. ako njemu ne otpadaju jaja sto bi tebi otpadala??? sta, ne odgovara ti koncept nabavljanja tog itema? pa izvini, ja bih najvise voleo da mogu da singlplejerujem sve ajteme, al eto ne moze, blizard ima politiku zdruzivanja igraca u svakom pogledu. ja ne mogu da soliram dungeone, a ne volim pve, sta da radim? moram da se queueujem i dobijem pare, opremu itd. i ko je tu kriv? pa niko, da mene to smara previse, ja ne bih igrao. prosta stvar, niko tebe ne tera da igras igricu brate, nije ti se doselio komsija vrata do tebe i burgija nesto ceo dan, pa da te nervira. nekad ti je blizardova politika odgovarala, sad ti ne odgovara, igra se shapeovala u nesto deseto sto se tebi ne svidja, ja ne vidim razlog za igranjem. pa ti si ishejtovao sve zive patcheve, koncepte i mehanike od kad sam ja pazario wow pa pratim ovaj forum, ja isto to mislim o fifi, pa guess what - ne igram fifu! pritom failuje na 1000 ratingu gde igraju ljudi koji imaju jednu ruku ili nemaju pola jednog oka ili ljudi su dingovali pre 3 dana ja mislim da imam pravo da kazem za takvu osobu i bilo koga ko stoji iza iste da je prosto tesko obolela majmuncina koja ne zasluzuje da zivi aha, lik ne zna da pika igricu i ne zasluzuje da zivi? lol. plus ovo "majmuncina", zasto, ti znas da li je on majmuncina, dao si mu pare, pa nece da ti vrati sta? dragi moji pveri i branitelji pravde ljudi koji igraju jer ih je smorio pve ja sam noob, ali vec vidim da pve tesko da cu previse pipnuti jer mi je bezze. ali ako boze zdravlja budem kroz neko vreme i dalje pikao wow i ako budem umeo da igram ko ti npr, i dodje mi taj nagearovani lik i opere me iako igra gore, ja cu se drati "blizarde jebem ti mater", a ne "lice jebem ti mater", mislim, zaista ne vidim njegovu krivicu nikakvu. ako to bude previse ucestalo, smatracu da igra nije adekvatno izmehanizovana i uninstaliracu jer blizard ocigledno vodi racuna o nekom drugom profilu igraca, a ne o meni, sto je ne mali hint da je vreme da se nadje druga igra jer ce verovatno i sledece promene biti u nezeljenom smeru. taj lik je izgubio 10 partija a dobio 17 na 1200 mmr, a nosi shadowmourne. sa shadowmourne moze da se soluje ako pritiskas magije bezveze do 1800 mmr lol. tako da, slazem se da je lik retard. i da se zajebava, ne igra sa ventom, sranje mu je partner, treba samo da hoda i drzi desni klik, pritiska 123 i gg. problem je u tome sto on verovatno ne zna da pritisne W i pada sa mosta u blades edge okej, lik je nesposoban mozda. ali zasto je majmuncina, los lik, coban itd? ajde samo mi to objasni. jel on ima manje prava da se igra od tebe? brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Da, bio sam zaboravio da dodam taj argument da je lik idiot zato što koristi nešto što mu omogućava igranje igre koje plaća - helou?, ali je dulio objasnio. ja sam noob, ali vec vidim da pve tesko da cu previse pipnuti jer mi je bezze. E, grešiš tu, pošto PvE ume da bude DO JAJA, ali do jaja. Naročito ako igraš sa drugarima i ako niste pregirovani, odnosno ako je nešto teško. Kada sa drugarima prvi put ubijate nove bosove i svi se trudite, to je retko dobar osećaj. Nije pravi pve ovo jurenje 5 manova gde samo trčiš i koristiš svoje aoe abilityje. Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 to jeste, al ne znam koliko je to izvodljivo, posto imam tipa dva drugara koji igraju od pocetka, pa ako oni odluce da leveluju neke altove, onda mozemo da se zezamo, a i onda nas je samo trojica:) pugovi me nerviraju i za pvp i za pve posto ti svi seru, bas me zanima kako su oni igrali i koliko su znali posle mesec dana. ali u pvpu nema skripti i bijes se sa nekim likom koji isto donosi odluke i tripuje se. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Pocecu sa onom Njegosevom,mada vise otrcanom od preterane i bezrazlosne upotrebe,ali ovde vazi:Boj ne bije svijetlo oruzje,vec boj bije scre u junaka.Ako SM znaci ogromnu prednostu pvp,itme jestr jak,ali nista sto bi obesmislilo arenu,zato junosa iz filma kog si linkovao sedi na 2.2k ratinga?Zar ne bi morao on sad da se bori za rank1,ako je sm toiko prejeben?Ja sam ocekivao barem 90% win ratio,a on tek na 70%. The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
zver Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Po meni na fejl u wowu se gleda ovako... Igram arenu od kad postoji svake sezone imam najbolji gir samo me to zanima a nikad nisam bio gladiator => fail Igram pve od kad postoji, ubio sam sve bosseve koji su ubaceni imam full 277 pve gir a nisam ubio LK hc => fail PvP-er + PvE-er koji je Gladiator + ubio LK hc => sabio igru :) So when you fall to the ground, And finally get back to reality, and no one else is around, So tell me how does it feel to be the enemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 sve je to u redu, ja samo insistiram na tome da covek nije retard ili majmun zato sto nije nesto uradio. mozda nije dovoljno sposoban (recimo taj sto je ekstra aktivan i oce da dobije titule), ali to ga ne cini degenerikom. svako ima drugaciji potencijal. ja sam ovde video samo rant o blizardovoj gear-based mehanici, i dalje ne vidim ni jedan jedini argument o tome da je lik majmun u bilo kom pogledu. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zver Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 (edited) Legendary itemi iz PvE su op u PvP Doolio od kad postoji igrica. To nije nista novo sto je doneo Shadowmourne, pre njega je bila ova spravica, pa ova itd... nego killy ponekad odreaguje emocionalno :) Ili gledajte na to ovako... nije svaki vlasnik ferarija rodjen da bude Mihael Sumaher ali to ne znaci da je kreten zbog toga :) Edited October 8, 2010 by Zver So when you fall to the ground, And finally get back to reality, and no one else is around, So tell me how does it feel to be the enemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 pa taj neki fazon. ali kad neko reaguje emocionalno, onda nek izrantuje i to je to, a ne da drzi 'argumentovanu' diskusiju zasnovanu na emocijama lol. i jos vredja ucesnike bez razloga (koje ne poznaje, e). pod dva, koja to emo reakcija traje nekoliko dana?:) i da, on je coveka smarao posle fajta...zato sto blizard ima gear-based igru... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zver Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Mislim da ovim "hard core" PvP-erima tipa Killy, Capma itd smeta cinjenica da Blizz forsira igranje PvE-a da bi bio najbolji u PvP-ju (weaponi i trinketi iz pve su uglavnom BiS i za pvp). I donekle su u pravu... jer obrnuto ne vazi. So when you fall to the ground, And finally get back to reality, and no one else is around, So tell me how does it feel to be the enemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 pa to sam i ja shvatio i to i pricam poslednjih pet postova. to se i meni ne svidja cak, a tek sam poceo da igram. i dalje ne vidim povezanost blizardove politike sa kvazi-jadnoscu doticnog lika sa shadowmournom. ko sto neko rece Samo tebe da pitam: da li ti zaista, ali ZAISTA očekuješ da PvE whore sa Shadowmournom kaže sebi "e, neću da ulazim u arenu, ne znam da igram pvp i nisam zaslužio. Osim toga, Blizzard sa ovim oružjem favorizuje pve u odnosu na sirote pvpere i nisam zaslužio"? Ili očekuješ da kad počne partija da te inspektuje, ako vidi da imaš loš gir da te nadje na MSN-u i da te pita koji ti je main, a onda da pogleda armory tvog maina i kada vidi da imaš visok pvp rating da se samo prospe pred tvojim altom? zapravo bi taj lik bio retardiran da ne udje u arenu i ne ponabada kilija kad moze. igra mu to omogucava, cak nije ni exploit u pitanju ili neko zesce iskoriscavanje mehanike ili tako neceg, vec regularno igranje, stavise, blizardsko igranje. i tu nema mesta kontaktiranju tog lika i pricanju da je kreten. uzmi drugu igru, pisi mejl blizardu, otkud znam. ponavljam, nije ti to komsija koji burgija ceo dan, pa da ne mozes da se odselis. ako se igra razvija u pravcu u kom ti ne zelis da pikas, jednacina je jasna. ne mozes da se jebes, a da ti ne udje. "ja bih da nastavim da igram BAS OVU IGRU, a ta igra podrzava neki petnaesti princip i stil igranja koji meni ne odgovara. pusite mi kurac vi kojima odgovara". jel samo meni ovde stvari nisu bas najjasnije... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breeee Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Veliki broj R1 igracha nemaju nista od pve gear-a ( mozda trinket , ring i jos neko sranjce ) , dacu onaj naj ocigledniji primer Hydre , Kalimista , Flyntarda i jos nekih... Pa evo vam ga i nas Rhasta kao primer da moze bez pve gear-a da se uradi nesto u pvp . A siguran sam da su se susreli do sada bar 100 puta sa ljudima koji imaju smourne i/ili tako neki pve gear . Evo recimo bzvz primer : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Talnivarr&cn=Depress igra decko sa pvp weapon i ne vidim da se zali na rating :D Ne kazem da smourne nije prednost u areni/pvp ali definitvno nije tolika prednost da bi se oruziju pripisao rating/skil/what evah . PVP = Player VS Pillar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Kili je upravu ako dk je musko od 16-26 godina. Ali on nije ni pitao tog dekicu koliko ima godina dok ga je napusavao. @ Breeee Warriori moraju da igraju pve zbog s8 kolko tolko. Barem zbog DBW, a da bi usli u raid nemogu da budu full pvp gear bez obzira koj im je gs. I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breeee Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 (edited) Xzore ja sam i napisao da treba imati ring/trinket/some shit pve , ali mnoooogo warriora/dk-ova igra bez legendary weapon-a na visokom ratingu . Zato sam i napisao da smourne nije presudan faktor u pvp-u kako killy kaze . Kapiram ja da on crita za 2k vise al ocigledno da nije presudan cim toliko ljudi uzima titule i bez njega . Edit : Isto tako kapiram da bi neki lik sa smourne odvalio killy-a u duelu zbog nekog proc-a ili neke gluposti zato sto killy nema smourne :D Edited October 8, 2010 by Breeee PVP = Player VS Pillar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts