PrimEviL Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Да. cata.wowhead.com/talent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 (edited) fala svima. -vidim spominjete patch kao da ce da izresetuje sve zivo, oce li on stvarno da razdrnda dosadasnje treeove? -jebem li ga, kvestujem sa deadly poisonom, pa mi ostane i ako naletim na nekog dok trckaram, inace sam skontao da ne valja za taj stun trip, pa ako blejim i ne radim nista, a queueovan sam za bg, onda ne mazem daggere:) -assassination sam uzeo jer mi je delovao kul kad sam hoverovao misem na pocetku, a kontam sad da doteram to do kraja, pa posle kad budem imao kintu i neko znanje gotivnije, da eksperimentisem. -jel slice'n'dice u nekoj prici? meni lici da vredi za neku pve stoku, ali ovako mi deluje da nema neke koristi i da se bezveze bacaju kombo poeni. mada sam sad poceo u pve da otvaram sa ambush-slicedice i onda mutilate i ss i taman mi kod regularnih mobova slice traje do kraja fajta sa ta dva-tri kombo poena od ambusha. Dosta se nagomilalo, pa da se ne ponavljam. Uglavnom, ako igraš roga, stekni što pre, ŠTO PRE naviku da menjaš poisone. Ako naletiš na nekog prista na ulici, a on te ne vidi i proceniš da neće da bega odmah, izdvoj nekoliko sekundi da staviš wound poison, velika je razlika. Drugo, kod meleea, odnosno warriora, stekni naviku da kajtuješ sa cripple poisonom. Kajt je kada si daleko od njega da ne može da te potkači, a dovoljno blizu da ne može da te charguje. Kod warova radi taktika da ga dotuješ i kajtuješ. Treće, ne zaboravi da ako u PvP-u pet sekundi ne radiš ništa i niko te ne bije, izlaziš iz kombata i možeš da se resteltuješ bez korišćenja CD-ova. To najčešće radiš kod blinda. Pre se dešavalo da onda sapuješ protivnika ako nije dotovan i jedeš da povratiš helt. :D To sad ne radi jer je 10 sekundi svaki cc, ali eto, da se malo razmrdaš i upoznaš klasu. Dobićeš kasnije (možda već jesi, ne znam ni da li se to promenilo) ability shiv, što ti je jeftini offhand attack koji odmah aplajuje poison koji imaš na ofu i daje ti combopoint. Kad si mutilator, od napada koristiš samo mutilate i shiv, plus ako zatreba fan (da izbaciš nekog iz stelta) i deadly throw. Definitivno probaj sve specove i u battlegroundovima razmišljaj kao rog - iz pozadine, na kvarno... Daj i link za spec da vidimo šta ima. Edited October 4, 2010 by Lurdusami Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 e fala. pa ono, daleko sam ja jos od nekog taktiziranja jer sam totalno neupoznat sa specovima, cak i sa pojedinacnim talentima. al dobro, gledam sta pisete:) evo armory link: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Stormreaver&cn=Sladjana brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breeee Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 (edited) http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Talnivarr&cn=Djb%C3%A5tenx Znam da je druid , i znam da moze da outhealuje sta hoce al svaku mu cast na sva tri ratinga @Doolio , stavi onaj 1.9 dagger u main hand a brzi u off hand :D eto recimo to ti je u 99% slucajeva standard neki , spor Main hand brz off hand Edit : Takodje za Doolia , sledecih 5 talenata stavi u Dual Wield Specialization to ti je u combat talentima prvi red 5/5 stavi , mnogo pomaze ;D Slice and Dice ti mnogo pomaze , Muti rogue radi ~70% beli weapon dmg ili autoatack ako ti je lakse , tako da sto brze to bolje :D Edit 2 : Ako imas golda menjaj glyphove , uzmi Muti glyph i recimo sprint glyph . ( ne znam koji je level req. za ove glyphs ) Edited October 4, 2010 by Breeee PVP = Player VS Pillar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 (edited) e fala. pa ono, daleko sam ja jos od nekog taktiziranja jer sam totalno neupoznat sa specovima, cak i sa pojedinacnim talentima. al dobro, gledam sta pisete:) evo armory link: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Stormreaver&cn=Sladjana Vile poisons 3/3, Lethality isto 5/5 i puncturing wounds 3/3, od-mah! E, sad, imam poneki tip, ali moraš da mi kažeš da li hoćeš pvp spec ili pve spec. Za levelovanje je pvp skroz dobar jer dovoljno radi posao u instancama, a usput lepo možeš i u BG-ove i da gankuješ. Furaš assasination mutilate+još neki i onda furaš subtlety do preparation i preostalo šta ostane u kombat. Možda nešto ovako http://www.wowhead.com/talent#f0gcoegoiroczZ0bZebcbhhdb Ovo ti je samo okvirno, da osetiš draži i moć klase u battlegroundovima i u gankovanj. Pro PvP-eri u areni uglavnom igraju subtlety specove sada. Ali, moj savet ti je da probaš sve specove i sve stilove igre, pošto nije isti osećaj za sve. Ne treba ti glyph of eviscerate, ne treba ti glyph of sinister strike. Uzmi mutilate, a i vigor lepo dodje. To za pvp, a pve ti ništa ionako ne treba dok ne počneš da radiš heroice i raiduješ. Ako hoće http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Talnivarr&cn=Djb%C3%A5tenx Znam da je druid , i znam da moze da outhealuje sta hoce al svaku mu cast na sva tri ratinga @Doolio , stavi onaj 1.9 dagger u main hand a brzi u off hand :D eto recimo to ti je u 99% slucajeva standard neki , spor Main hand brz off hand Edit : Takodje za Doolia , sledecih 5 talenata stavi u Dual Wield Specialization to ti je u combat talentima prvi red 5/5 stavi , mnogo pomaze ;D Slice and Dice ti mnogo pomaze , Muti rogue radi ~70% beli weapon dmg ili autoatack ako ti je lakse , tako da sto brze to bolje :D Pa ne bih rekao da za muti u pvp-u beli dmg radi 70% damaža. Inače, u PvE-u slice n' dice mora stalno da bude aktivan, ali zato je drugačiji assasination spec za PvE. Edited October 4, 2010 by Lurdusami Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breeee Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Pa bije valjda on jos nesto sem horde :P Mada ce ga sad saseche 4.0.1 pa ce imati manjak talenata =\ PVP = Player VS Pillar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Kataklizma i zvanicno 7. Decembra,ako neko ne zna. IRVINE, Calif., Oct 04, 2010 (BUSINESS WIRE) - Blizzard Entertainment, Inc. today announced that World of Warcraft®: Cataclysm, the highly anticipated third expansion for the world's most popular subscription-based massively multiplayer online role-playing game*, will be released starting on December 7, 2010. Izvor: WoW insider http://wow.joystiq.com/2010/10/04/cataclysm-release-date-december-7th/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Kataklizma i zvanicno 7. Decembra,ako neko ne zna. IRVINE, Calif., Oct 04, 2010 (BUSINESS WIRE) - Blizzard Entertainment, Inc. today announced that World of Warcraft®: Cataclysm, the highly anticipated third expansion for the world's most popular subscription-based massively multiplayer online role-playing game*, will be released starting on December 7, 2010. Izvor: WoW insider http://wow.joystiq.com/2010/10/04/cataclysm-release-date-december-7th/ Cool. Josh dva meseca za shtekanje zlata, a onda true nolife. :)) ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 sto se talenata tice, aj probacu da rokam kako mi sta zvuci, ionako mi je prvi lik, pa moze da se baca u vodu posle, a i valjda posle mogu da dam pare, pa da se respecujem? a imam i onaj dual spec isto za pare jel tako? prvenstveno me zanima pvp, pve mi nije jos na vidiku:) @spor u main, brz u off: jel mozes da mi pojasnis mehaniku iza ovoga? ja sam se vodio sabiranjem dpsova u statsu i veci je (za tipa pet) kad ih ovako rasporedim. na glifove sam potpuno zaboravio, taj rad, nisam se setio da cekiram sta zapravo ima od glifova kako sam dobijao nove talente/abilitije. da, sad bi mi mutilate bas znacio. gledam ovaj lurdusamijev spec sto je linkovao i mnogo mi se svidja onaj subtlety sad kad ga gledam sa ovim iskustvom. jebiga, ja kad sam birao, assass mi je zvucao ekstra na papiru, medjutim, ove fore sa smanjivanjem cooldownova i sa vracanjem energije su izgleda bas ono sto mi najvise fali u fajtu:) jedino sto sam se jedva navikao i na ovo i bajndovao stvari, tj 'navikao' - znam da trcim u krug bez da se pogubim i da koristim pola abilitija kako treba verovatno je pet sekundi guglanja, al ajde kad vec pricamo: -sta je tacno dual spec? dobijam dva puta po ful poene da rasporedim kako ocu i mogu da switchujem izmedju ta dva drveta? pretpostavljam da kosta boga oca. -respec verovatno radi ful respec kako mu i ime kaze. koliko znam, to kosta sve vise i vise koliko puta ga iskoristis? u kojim incrementima je to i koliko kosta prvi? da vidim da li da krenem sada da se zajebavam sa tim ili da cuvam ako postane preskupo brzo. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Dual spec kosta 1000 golda i super je stvar. Dobijes jos jedan "tab" sa talentima pored primarnog i mozes da switchujes izmedju ta dva speca kad god hoces (sem u bg i arenama) besplatno. Takodje ti pamti glifove, i action barove, ali jedina zamerka je sto ti ne updateuje rankove abilitya pa ces to morati rucno :/ Sto se tice respec, prvi put kosta 1g, pa 5g i onda raste po 5 do maximalnih 50g po respecu. Takodje ima i decay mislim da je na mesecnoj bazi po 5g. Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breeee Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Doolio sto se tiche Main hand-Off hand ''teorije'' gledaj ovako Muti udara instant sa oba daggera , kad nemas energy tj. kada radis taj beli dmg odnosno autoatack ako ti je off hand 1.4 udarace brze odnosno ako stavis onaj 1.9 speed dagger u offhand udarace sporije , najbolji nacin da ovo proveris je da odes na dummy u Iron Forge ili Stomwind i samo stavi atack na nju , ne pritiskaj nikakve dugmice :D Probaj ovo sto sam ti rekao pa onda vrati kako ti nosis i videces o cemu pricam :D Plus na sve to recimo na offhand stavis cripling ili deadly poison i probaj Shiv . PVP = Player VS Pillar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 nije zbog toga lol, svaki wep udara svojim speedom white dmg... najbolje je da imas slow/slow weapone, jer tada muti udara najvise. ako je wep spor (1.8 npr), a ima isti dps kao brzi (1.4), 1.8 ce imati veci dmg (koji pise na tooltipu, 45-67 lupam), a muti radi weapon damage + x. ako imas jedan spor i jedan brz dagger, spor ide u mh a brz u oh zbog deadly posiona. brzi weapon brze nastackuje deadly, a i shiv kosta manje energije. + ako imas 5 stackova deadly, svaki sledeci deadly proc ce procovati mh instant poison Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Bolji dagger ide u mh, nebitno dal je 1.4 ili 1.8. Primer, ako imate 251 lvl dager speed 1.8 i drugi 264 lvl dagger speed 1.4. stavljate ovaj 1.4 u mh sa dedlijem.Ako su isti lvl, 1.8 ide u mh. Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 to ofc, ja sam pricao kad imaju isti dps. cak ni tada razlika nije bas primetna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breeee Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 (edited) Mislim da gresis/gresite al ajde =\ Ja sam nabio 800 haste i imam 1.8 MH i 1.4 OH , + slice and dice na ovo , ako je tako kao sto kazes onda muti rogue treba da stackuje samo AP bez haste , ima i takvih pacijenata koji rade 10k na Saurfanga i onda vide mojih 16k i nije im bas najjasnije zasto...U svakom slucaju ja predlazem da doolio igra sa brzim u offhand , nek proba , pa ako ne valja nek vrati , nije smak sveta :D Edit : MH http://www.wowwiki.com/Heartpierce_%28heroic%29 OH http://www.wowwiki.com/Lungbreaker_%28heroic%29 Gems su 20 haste . Edited October 5, 2010 by Breeee PVP = Player VS Pillar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 ko prica uopste o ap i haste? a dulio ce videti razliku manju od 1% ako switchuje weapone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breeee Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 (edited) =\ sad sam procitao Kempov post i poslednju recenicu :D U svakom slucaju nek proba i ovako i onako pa sta mu se cini bolje nek ostavi , bzvz drama oko toga ... Edited October 5, 2010 by Breeee PVP = Player VS Pillar Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Pa valjda spor ide u mh zato sto svi dmg attack abilitys (izuzetak mutilate) udara sa main handom. Evo recimo naprimer imas 600dps main hand brzine 5.0 i 900dps offhand brzine 0.5. To znaci da ce main hand imati dmg otprilik 2700 - 3200 a offhand ce imati 400-500. I bez obzira sto ce offhand udariti 10x brze i napraviti veci beli dmg ti ces ovaj main hand uvek nositi u main handu zato sto ce se sinister/evis/backstab ili bilo koji dmg abilit scalovati mnogo bolji tj sa prvim daggerom ce udarati lupam 10k hit a sa ovim drugim ako ga stavis u main hand ce udarati 1-2k. Sad sam lupao cifre ali mislim da sam bio jasan. E sad ne znam za muti verovatno je najbolje da imas dva daggera sa istim speedom kao sto neko rece. Isto tako ne znam za poisone sta je bolje. Slicno je i sa 2h weaponima. Sto god veci gornji dmg vise ce ti udarati mortal/heroic/crusader/ ili bilo sta drugo. A to dali ce ti beli dmg udarati svakih 3.2 ili 3.7 manje je bitno. Ovo je prvenstveno za pvp gde je bitan burst dmg a za pve verovatno kod nekih klasa ima izuzetaka pa ova teorija ne radi "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breeee Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 @ Moyo , slazem se sa tobom , tek posle mog posta sam video Kempov post , kad imas isti iLvL daggers , spor u MH brz u OH ide i to je to , ja jurim da zamenim MH da uzmem jos jedan od Valitrie , tako da bih igrao sa dva od po 1.4 :D Za pvp uopste haste nije bitan ( barem meni ) sobzirom da brzo nabijem 5 stackova deadly-a a envenom crita pristojno , e sad trazim neki kretenski makro , da mogu da switchujem brzo OH na kom bi bio Mind nubing poison , uradim shiv i vratim stari OH :D PVP = Player VS Pillar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 (edited) @breee sto se tice gemovanja, samo skini spredsheet sve ce ti se kazti. Sve ti zavisi od gira koji nosis, u jednom momentu ap ce ti biti upgrade veci od hejsta za 2 dpsa i obrnuto, sve do momenta gde ce imati isti value(naravno opet zavisi od gira koji furas). Zadnji put kad sam proveravao meni su na istom ap i haste tako da sam gemovao 20ap/10haste uglavnom. Nije tesko gemovati pravilno samo skini spredsheet aldrianin. @dulio daggeri ako ce da lvluje nek pegla 2 spora, nema tu njemu kad da se nastakuje deadly i da uradi neki dps na low hp mobovima(jbg nisam procitao sve postove, verovatno je neko isto napisao vec). JUST MAJN TU SENTS. Edited October 5, 2010 by Kemp. Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiSHiCa Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Honor Jewelcrafter Quartermaster gone in 4.0.1 Apparently, the Jewelcrafter Quartermaster will be removed in 4.0.1. A lot of people have been asking what would be the new price of epic gems with the new honor points, the answer is simple, you can no longer buy them in 4.0.1. Izgleda da više neće biti moguće menjati honor za gemove :/ Šta raditi sa honorom onda..? Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 pa nece vise biti farmovanja bgova i honora u expu jer grade bgove po principu sto manje farma da bi ove nove bg titule licile sto manje na farm kao sto je bilo u vanili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breeee Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 (edited) Ubedjuje me kolega sa posla da ce sutra 4.0.1 ... sad sam i ja u tripu , jel definitvno 4.0.1 dolazi 12.10. ( kraj s8 ) ? Edit : Nasao datum :D 11.10. Edited October 5, 2010 by Breeee PVP = Player VS Pillar Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 logicno bi bilo da izadje posle zavrsteka sezone, a to je za nedelju dana ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 nije zbog toga lol, svaki wep udara svojim speedom white dmg... najbolje je da imas slow/slow weapone, jer tada muti udara najvise. ako je wep spor (1.8 npr), a ima isti dps kao brzi (1.4), 1.8 ce imati veci dmg (koji pise na tooltipu, 45-67 lupam), a muti radi weapon damage + x. ako imas jedan spor i jedan brz dagger, spor ide u mh a brz u oh zbog deadly posiona. brzi weapon brze nastackuje deadly, a i shiv kosta manje energije. + ako imas 5 stackova deadly, svaki sledeci deadly proc ce procovati mh instant poison ja mislio ti koristish double wound? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts