Jump to content

Wow talks #4

markotod91

Recommended Posts

Sva sreća da sam pilgrim odmah završio. Nego me nervira, bilo mi je ostalo nešto više od 100 kvestova za Seeker, a taj broj je varirao +/- ~30. Sada mi je nestalo oko 800 kvestova odatle, a pogledam u, na primer, Winterspringu ponovo mogu da radim sve one furblog kvestove. O čemu se, bre, radi?

Vratila se brojka posle prvog sledećeg kvesta. O_o

Ali, i dalje mogu da radim kvestove koje sam već radio pre...

Edited by Lurdusami

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

wow2010112511515879.jpg

Kako da dodjem do TB kao alijansa ? Ovo ni Bear Grylls i Jovan Memedovic zajedno ne bi uspeli da prodju.

haha... juce barcas juri na mountu i napadaju ga svi zivi i naleti bukvalno tu... sa desne strane ima "rupa" izmedju brda i ograde :D

inace... GEGE... pisha blizzard... moze da prica ko sta hoce :)

haha... juce barcas juri na mountu i napadaju ga svi zivi i naleti bukvalno tu... sa desne strane ima "rupa" izmedju brda i ograde :D

inace... GEGE... pisha blizzard... moze da prica ko sta hoce :)

Ahahahaha joj bre - ali prosvetljenje u vidu munji iz ociju koje su mi sevale je kad sam otkrio Thunderbluff zeppelin master-a u Orgrimar-u sat vremena kasnije :D

Inace prati samo zid desno od kapije i nacices prolaz - "e, Sarmo pa i nije im nesto ovaj zid" :)

Treba mi pomoć, ne znam ni da li je bug ili nešto drugo.

Naime, ne mogu u isto vreme da otvorim char screen i banku. Ili char screen i reforgera. Mislio sam da je do Outfittera, ali se isto dešava kada ga disejblujem.

U nekoliko navrata od 4.0 mi je uspevalo, ali češće se ovo dešava, pa sam sad popizdeo. Od adonova koristim samo Outfitter, DBM i Recount.

Ako neko zna o čemu se radi, molim da mi kaže.

Пробај да сузиш прозор у коме се види лик, тј, да ти не приказује статистике, па реци да ли има ефекта. Коју пропорцију интерфејса користиш? Ако је ближа 1.0, теже пушта више елемената тог типа на екрану. Дакле, пробај ово што ти рекох, па, евентуално, пробај да смањиш пропорцију интерфејса (UI scale), па јави шта ти каже.

С друге стране, буди про и користи Багнон, и немаш тих проблема, макар не с банком. :tf:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...