Hyperion Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 realno cu otici u kurac da skinem ove patcheve i da ih instaliram,od ovog downloada nema leba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Ok ko god igra ret paladina predlazam mu da obrise igricu pre no sto skine ovaj patch. Uso sam u jedan wsg i uradio sam alt f4 sa zeljom da izbacim monitor kroz zatvoren prozor. Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Dk ce moci da se igra To mi je do jaja utesno "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
nolajfer Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Pu... Apdejtovo se patcher na kata look ali jos 7gb :o client+patchevi+stage-patchevi+cata-look+...11GB... boli me tuki, neću da umrem ako ne uđem u wow danas ali 11GB na sve ovo... ma ajde >.< na koji qrac se reže cata? bluray? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zver Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Killy oslobodi makar 18+ GB pre patchovanja te grdosije. Ja sam 2x morao da resume jer mi je ponestalo HDD space a patchovanje traje preko 1h :( Vratice ti se posle veliki deo prostora ali treba mu mesta da sve raspakuje i onda pobrise sta mu ne treba ili sta je outdated u current verziji. Ceo folder na kraju procesa prelazi 30 GB. So when you fall to the ground, And finally get back to reality, and no one else is around, So tell me how does it feel to be the enemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Idi na wowwiki i nadji odakle mozes da cepas sa torenta. Ici ce sigurno nekoliko puta brze. Thx for advice,stvarno ide oko 4 puta brze :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 (edited) Ne znam sta je vama, meni skida 350kb u sek. Elem govorite o 7 GB :) Pa dobro ljudi do sad ste mogli da imate skinut patch dok ste spavali :( Pa od kad su pusteni Partial 1 2 i 3 :/ Ok ko god igra ret paladina predlazam mu da obrise igricu pre no sto skine ovaj patch. Uso sam u jedan wsg i uradio sam alt f4 sa zeljom da izbacim monitor kroz zatvoren prozor. Sarmo nije tolko tragicno. Samo vise ne mozemo da dispellujemo magic sa nas, Blessing of Freedom vise nam ne skida Stun kad ga bacimo na sebe, cekas 4.5 sekundi da refreshujes Crusader strike da bi skupio 3 komata Templar sa 225% wep DMG ! phew phew phew. Da vidimo rezime, Crusader strike -> Judgment -> Holy Wrath -> Exorcism -> Crusader Strike -> Judgment -> AUto Hit -> Crusader Strike -> Judgment -> Exorcism -> Auto Hit -> Templar Strike phew instant 5k dmg. Jos mozes da upalis krilca koja pa da pucas sa Hammer of Wrath :D I nemoj sada da se zalis, tolko smo whinovali da dobijemo interapt, sad nam dali rebuke, pa morali su nesto da nam nerfuju. Nego koji je Sada seal za PvP, ja to nisam provalio jos jel righteousness ili justice, ne znam kolko moze da sjebe diminishing return stun dok righteousness ce te sjebe sa cleavom, a seal of truth ko ce da se cima da stakuje 5 komada na neprijatelja? Edited October 13, 2010 by Silencer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelica Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Elem,ne znam da li ce ikome pomocji ali u sluchaju da vam je stao / slab download bacite pogled na View/conn.info i download rate.Ako je mrtav samo quit dowloader i startujte ga ponovo.Vuklo se na 5 kps,posle restarta 90+ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 (edited) Ja ne znam zasto se svi zale, meni sve ok radi xD Samo talente da poredjam i to je to :D Mogu reci da je firespec na magu jako zabavan :D nerfovan aoe, ali zato instant hahaa i scorch moze da se koristi u kretanju xD Edited October 13, 2010 by Coyote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 (edited) Ja ne mogu da se pokupim sa paladinom. Nisam navikao da judgement vise ne healuje.Za malo da me Mandokir ubije. :) I dalje ne mogu da provalim neku dobru tanking rotaciju, pored silnih procova (avenger shield reset cd) i slicnih stvari.Mada, svidja mi se.Jeste da ne znam nista sad, navikne covek vremenom. :P Probao sam i offspec svoj (holy), moram da napomenem da su sad paladini mnogo zajebani.Judgement ga healuje 2.5k (plus spell power), ima free beacon koji hiluje paladina 4k (+ spell power) uvek (bilo da leci sebe ili jos nekoga, uvek dobije jedan free heal na sebe) i jos brdo toga.Napokon necemo vise da budemo TOLIKO beskorisni sto se tice dodatnog, nazovi, dps-a u pvp-u. :P Exorcism nema vise cooldown!Go paladin power! Holy power takodje ume da zbuni po nekada. :P Edited October 13, 2010 by k0baya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Ja ne mogu da se pokupim sa paladinom. Nisam navikao da judgement vise ne healuje.Za malo da me Mandokir ubije. :) I dalje ne mogu da provalim neku dobru tanking rotaciju, pored silnih procova (avenger shield reset cd) i slicnih stvari.Mada, svidja mi se.Jeste da ne znam nista sad, navikne covek vremenom. :P Probao sam i offspec svoj (holy), moram da napomenem da su sad paladini mnogo zajebani.Judgement ga healuje 2.5k (plus spell power), ima free beacon koji hiluje paladina 4k (+ spell power) uvek i jos brdo toga.Napokon necemo vise da budemo TOLIKO beskorisni sto se tice dodatnog, nazovi, dps-a u areni. :P Exorcism nema vise cooldown!Go paladin power! Holy power takodje ume da zbuni po nekada. :P To je ono sto sam rekao, ko god da igra ret neka predje na holy jer je skroz podmazan. Inace meni se dja retri u cataclysmi na 85 levelu, iskreno vec sam poceo da se naivkavam i shvatam jednostavno da mnogo utice Mastery Rating / Haste Rating retribution paladinu. Sad cu da vidim da sve prebacim na Haste na reforge u klasicnom WotLK pa da vidim kako bije jer haste dosta utice na crusader strike pa mozda i moze da se napravi neka kombinacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 SPECOVO SAM HOLY PRVI PUT U ZIVOTU I RADI IGRICA MRTVA NEZNAM NI STA PRITISKAM AL SE LECIM ZA 15K NEKIM INSTANT KURCIMA I SAV SIJAM I DA PLEU NE PRITISKAM NIKAD SPAMUJEM SVAKO DUGME KOJE POSTOJI I STOJIM NA 100% MANE Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 znaci nisu nista promenili :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 (edited) Mastery Rating / Haste Rating retribution paladinu. Nego mi je frka sad oko avoidance-a.Sa ovim patchom sam izgubio oko 6k armora, ali sam zato dobio 5k hp-a.Sad 50k unbuffed.I dodge mi je pao sa 33% -> 29%.Frka kad se udje u ICC sa 20% dodge debuffom. Reforge-ovao sav gear (cak i libram :D ), uglavnom skidao dodge i parry i stavljao u mastery, pa mi dodge tipa 26%, parry 20% a block 34% (mastery = block).U icc-u bih imao 6% dodge-a.Fail. Ovako, 13% je bilo fail, ali znacilo, ovih 6%...Kao da me neko vratio nazad na lvl 5. :) *Mada verovatno cu da fejlujem sa tolikim blokom, jos 15% od holy shielda me stavlja na 49%, kad udari diminishing returns, nista mi tu ne pomaze.Nesto mi govori da cu da dizem parry uskoro. ;p Edited October 13, 2010 by k0baya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Dk je bog igrice Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breeee Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Jel dobija neko random kick's iz bg-a ? Igram 2-3 minuta i odjednom sam u dalaranu u fontani i naravno deserter [:(!] PVP = Player VS Pillar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 ja sam livovo bg i ne dobijem nista Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 (edited) kobaya izbacen je 20% dodge debuff iz ICC mada ono koga boli kurac za ICC Edited October 13, 2010 by moyo "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 warriori su govno :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 E do jaja, Moyo, nisam to znao.Moracu da l2read patch notes malo detaljnije. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 13, 2010 Author Report Share Posted October 13, 2010 Ja sam tek sad procitao patch notes (jer se nisam ni interesovao preterano za novi patch), i vidim da su izbacili embleme, kakvi su ti justice poeni, koliko se dobija po raidu / instanci, koliko kostaju itemi itd. itd. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 warriori su govno :( probaj prot, arms smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Realno nisu trebali ni da diraju embleme niti ista od currencya. Ovako je bas bzvz, sve ostalo sto su odradili je ekstra (osim arms warra :D) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 ja sam na magu imao tipa 40-50 frost emblema, logujem se vidim preko 2200 jp rek'o extra uzmem trinket i 264 chest od vendora, chest je 1100 jp.. :D ali warrior me razocarao :( kao tank teze drzim aggro nego pre :( (ponoobio sam) dajte neke savete :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Pa sta da kazem, drzati aggro je teze ali to je zbog klasa sto rade retardiran dmg. U ponekim situacijama mi je tesko drzati aoe aggro, ali eto glifovao sam cleave, i sad mi je onako standardno charge -> TC -> Shockwave -> cleave -> TC -> revenge -> rend -> TC /repeat naravno shield slam i devastate kad god moze. E za single target skoro da nisam imao problema, uglavnom je shield block zbog duplo jaceg shield slama, i spam devastate/revenge/shield slam rotaciju i heroic strike kad sam preko 70 rage Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts