Veljok Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 rln znc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Drago mi je sto su kokoskice ocerupane [:D] Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 6, 2011 Author Report Share Posted April 6, 2011 kakav bre bisevac sta je vama, dao je evrogol..stao je sacekao loptu, namestio se i pucao..jeste da coveka sere cesto ali ovo je remek delo bez primedbi.. inter jeste bio bedan ali salke je dao mnogo usrana dva prva gola..pogotovu je onaj drugi neverovatan..i time stavio pritisak..dalje je bilo rutinarija jer igraju u gostima a ipak nisu tolki debili da ne dobiju 10 igraca.. mogo bi veceras tores da da gol..na treningu pred tekmu. pa da sa klupe gleda didijea kako se to radi:) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 [Anceloti]Nismo doveli Toresa da daje golove![/Anceloti] Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 pa ne moze se reci da je ovo user za stankovica koji ima solidan pas i isti takav sut... pri tome sut je izgledao maestralno, nije neka naupcana labavusha nekog default engleskog fubalera jebg, meni krivo stu su ih pregazili, ali s obzirom da je stankelja povredjen onda mi i nije toliko krivo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Boze kako mi je drago sto je Tothem izduvao jako, ali ne samo zbog toga sto sam igrao keca u hendikepu... najsmrdljivija ekipa, koja mi je do sada uzela ne znam koliko para a i trebali su jos od Milana da ispadnu! a Inter je posebna prica, bas su jadni i tuzni :/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Tottenham nije uopste smrdljiva ekipa, igrali su odlicno sve do drugog meca sa Milanom gde se pijandura usrao i branio rezultat, njegova sreca pa su ovi iz Milana nesposobni da daju gol... Jako mi je zao sto je protiv Reala pokusao isto, postavio je igru mnogo retardirano, nije smeo da stavi Lenona jer je ovaj ofanzivan, a na toj strani je Ronaldo, Murinjo je to sjajno procitao i video da mu na toj strani ne preti nikakva opasnost tako da je Marselo stalno bio u napadu i stvarao visak... Da ne pominjem sto je stavio Krauca kao jedinog napadaca bez krila... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 oni su mogli da napune Milan u Milanu da nisu smrdljivci najsmrdljiviji! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Tottenham nije uopste smrdljiva ekipa, igrali su odlicno sve do drugog meca sa Milanom gde se pijandura usrao i branio rezultat, njegova sreca pa su ovi iz Milana nesposobni da daju gol... Jako mi je zao sto je protiv Reala pokusao isto, postavio je igru mnogo retardirano, nije smeo da stavi Lenona jer je ovaj ofanzivan, a na toj strani je Ronaldo, Murinjo je to sjajno procitao i video da mu na toj strani ne preti nikakva opasnost tako da je Marselo stalno bio u napadu i stvarao visak... Da ne pominjem sto je stavio Krauca kao jedinog napadaca bez krila... Lennon se, koliko sam pročitao, požalio da nije spreman pre samog meča, pa nije ni igrao Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 tores je mnogo jadan ;c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Mancester untd nema protekcije kod sudija , no no no no ... Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Kad si pre dosao da places :) Realno po meni bilo je par gresaka sudije, a ovo na kraju je mogao da svira penal... Mislim na duel Evre i Ramireza, onaj pad Toresa je vise nego smesan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 DOKLE VISE? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 mogao je da svira penal, ali Chelzi večeras nije zaslužio ni remi, mnogo loša igra Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 nema sta, zasluzena pobeda manchestera.... drogba se nije video, tores cigan... i lepo kazu golmani su kao vino, sto su stariji to su bolji, van der sar je to lepo docarao kada se ispruzio posle suta glavom toresa... kakav majstor... a gigs machka moze da potpishe na josh 3 godine slobodno sa ovakvom igrom.... ochekujem siguran prolaz utd, ne vidim izlaz chelzija..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 drogba se nije video? to sto nije dao gol ne znaci da se nije video lol Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 jeste imao par shansi, ali ipak ochekujem mnogo vishe od njega, pogotovo shto spanski cigan ne moze da metne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 ochekujem siguran prolaz utd, ne vidim izlaz chelzija..... ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 rajan gigs je toliki car da te prosto bude sramota sto su danas face kristijano ronaldo,bekami i ostala metroseksualna pederastija Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Bolje nisi mogao reci. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 rajan gigs je toliki car da te prosto bude sramota sto su danas face kristijano ronaldo,bekami i ostala metroseksualna pederastija jbg tako je kako je :( Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 7, 2011 Author Report Share Posted April 7, 2011 bogami ni Valensija nije bio los..vratio se posle onog horora i kida.. a za penal treba da ih je sramota..cist penal i crveni za evru, bez ikakve diskusije.. tores, kao i uvek, najbedniji lik ikada.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 hahhaha kako mi je smesno kada napusavate Toresa realno i zasluzio je bedan je do jaja bas bas , Rooney spartanac Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 R.I.P. porodico pauka iz Katalonije koje je Keita iz topa pogodio! ta Barsa, ne volim ih koliko su najbolji i koliko im niko ne moze nista :D prosto kad ih gledas, shvatis koliko je fudbal jedna veoma jednostavna igra (gol Alvesa na pas Inijeste preko cele odbrane :O) i ne vidim ko bi mogao da ih zaustavi u osvajanju, mozda je to mogao samo Real, da su igrali finale, pa da ih nesto ukenja, ali u dvomecu nemaju sanse finale verovatno barsa-junajted, sema ako shalke ne ucini neko cudo, posto igraju ludacki u LS a i kenja ih a finale, pa bice gore nego 2009, samo sto mancester nece imati iskvarcovanog da sutira slobodnjake, pa ce kao proslu, kada budu gubili 2 razlike, da udaraju gde stignu, cigani Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 7, 2011 Author Report Share Posted April 7, 2011 real bi imao solidne sanse da ne igra prvu kuci ovako ce da izgube 2-1 ili da odigraju jak x sa dosta golova i onda u revansu ce ih kamp nou pojesti..ja verujem u josea ali realnost je realnost..uzdam se da ce kosmicki usud onemoguciti takvo finale..mada stvarno ne znam kako bi ekipa koja poseduje Hansa Sarpeia, Zoela Matipa, Pera Klugea i Huntelara mogla igrati finale LS..no dobro, inter su naguzili, mozda im se opet posreci Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts