aLti Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Prodajem prenosivi, eksterni 3,5" Verbatim Hard Disk od 1 TB (1000 GB) u crnom metalnom kucistu, kao na slici. Pakovanje je novo, sa garancijom. HDD ima USB, 2 FireWire porta, kao i sopstveni strujni adapter. Trenutno je do vrha napunjen HD filmovima (110 komada, 1080p/720p). Ponude i kontakt na p.m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Prodajem i ja isto ovo. Takodje pun HD filmova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Dajte neke okvirne cene! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 (edited) 100e Edited September 5, 2010 by `Dr. Nick Riviera` Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Koliko su korisceni? Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Ja sam ga samo za backup koristio i nisam ga nigde cimatao, tako da jako malo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted September 5, 2010 Author Report Share Posted September 5, 2010 Dr. Nick, posalji mi spisak na p.m. i reci mi koliko GB ima taj HDD, moguce da sam zainteresovan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Mozemo i ovde, sigurno josh nekog interesuje... Spisak: http://i55.tinypic.com/n5gacp.png 1TB, isto kao tvoj, samo bez firewire-a. Samo USB... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Dao bih prednost Doktoru, zato što ne verujem da alti ima interne ripove .P Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted September 5, 2010 Author Report Share Posted September 5, 2010 Bah... vise nisam zainteresovan doktore, nemas nista od 1080p... pa mogao si barem nesto da nabacis, za nas koji imamo fullhd televizore :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Jesi li spreman na izazov da primetiš razliku između istog filma u 1080p sa tvog harda, i 720p internog ripa sa njegovog. Udaljenost sa koje obično gledaš film, ništa blizu : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 uuu, dajte kokice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Biram film 2001: A Space Odyssey, ajmo još dva predloga. aLti obezbedi gajbu za nekih mesec dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Jesi li spreman na izazov da primetiš razliku između istog filma u 1080p sa tvog harda, i 720p internog ripa sa njegovog. Udaljenost sa koje obično gledaš film, ništa blizu : ) I to sa Bicubic -1.00 filterom bato! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted September 5, 2010 Author Report Share Posted September 5, 2010 Jesi li spreman na izazov da primetiš razliku između istog filma u 1080p sa tvog harda, i 720p internog ripa sa njegovog. Udaljenost sa koje obično gledaš film, ništa blizu : ) Naravno i to uvek, hoces u pare? Ako je ekran veci od 32" razlika se i te kako primeti, da ne govorim o 37" i 42" koji je postao manje-vise standard. Ne znam zasto pravis toliki hype oko "internih" ripova, pa pola mojih filmova su interna izdanja skidana sa useneta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Ma lol, primeti se samo ako si nubfag koji od reprodukcije filma zna samo da dvoklikne na ikonicu i sedne da gleda. Stavi najoštriji bikubični upscale filter i nećeš primetiti razliku osim ako se ne nabiješ na 20 cm od ekrana.Naravno, ovde ne pričam o korišćenju CoreAVC kodeka ili DXVA akceleracije, nijedno od ta dva ne daje sjajnu sliku ako se juri maksimum kvaliteta. Čist softverski ffdshow dekoder u što novijoj verziji + MPC HomeCinema što noviji build + bikubični sharp filter = pure win. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Brate sta si ti sad napricao ajde napravi neki tutorijal o tome u novom topicu, mozda nekome pomogne, recimo meni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Vudz zar MPC Home Cinema nema neke interne kodeke? Iz tog razloga koristim običan MPC uz ffdshow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Ima al' odeš u opcije i isključiš ih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted September 6, 2010 Author Report Share Posted September 6, 2010 Ma lol, primeti se samo ako si nubfag koji od reprodukcije filma zna samo da dvoklikne na ikonicu i sedne da gleda. Stavi najoštriji bikubični upscale filter i nećeš primetiti razliku osim ako se ne nabiješ na 20 cm od ekrana. Naravno, ovde ne pričam o korišćenju CoreAVC kodeka ili DXVA akceleracije, nijedno od ta dva ne daje sjajnu sliku ako se juri maksimum kvaliteta. Čist softverski ffdshow dekoder u što novijoj verziji + MPC HomeCinema što noviji build + bikubični sharp filter = pure win. Care, poenta cele price je da se eskterni HDD prikaci direktno na LCD TV, prema tome, ovde nema mesta nikakvim kodecima poput CoreAVC i slicno... A sada mi reci iskreno, jesi li pogledao 720p i 1080p na nekom Full HD 42" LCD televizoru, recimo LG SL8500? Pravo da ti kazem, i ja sam "nekada davno" razmisljao upravo kao ti, pa sam burazeru preporucio da kupi 42" LG HD Ready, sto je on i uradio. Nakon godinu dana sam dobio 42" LG Full HD, i dosao do zakljucka da je smesno uopste i diskutovati na tu temu, ko jednom vidi razliku prica je zavrsena... Pa da li stvarno mislis da 1080p izdanja, cak i interna, postoje samo fore radi...? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Internal postoje s razlogom, 1080p ripovi na 8-10 giga su sviranje kurca zbog premalog bitrejta za toliko rezoluciju i nikako ne važi da je 1080p uvek bolji izbor od 720p. To što ti gledaš filmove sa uređaja koji se direktno kače na TV, tvoj problem, čisto softversko rešenje na HTPC-u može da da fenomenalne rezultate, samo treba umeti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted September 6, 2010 Author Report Share Posted September 6, 2010 Brate da smo ovu diskusiju vodili pre 3 godine bio bi u pravu, ali danas vise niko ne gleda HD filmove na kompu niti preko HTPC ukoliko ne mora, pa vecina LCD televizora ima ugradjen softverski Media Player, skoro svi LG modeli jos od 2008. godine, itd... A ako bas hoces da gledas nesto HD na kompu, onda nemoj ni da skidas 720p, nego skini BDRip koji je do 2 GB, razliku neces ni primetiti, provereno... Mislim bez ljutnje, ali malo mi je smesno da neko danas, u 2010. godini i dalje spominje HTPC hahaha... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 idi kupi apple tv, alti Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Mislim bez ljutnje, ali malo mi je smesno da neko danas, u 2010. godini i dalje spominje HTPC hahaha... :) Ne razumem zasto? Moj plan je da sad kad se budem useljavao kupim neki tv lcd ili plazmu >=32 i da sa malog htpc pustam filmove na njemu. Sta sam prpustio? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted September 6, 2010 Author Report Share Posted September 6, 2010 Ne razumem zasto? Moj plan je da sad kad se budem useljavao kupim neki tv lcd ili plazmu >=32 i da sa malog htpc pustam filmove na njemu. Sta sam prpustio? Pa ako vec imas ugradjen softverski Media Player, sta ce ti hardverski, zasto da dzabe bacas pare? A ako vec hoces hardverski Media Player, onda uzmi Popcorn Hour, WD TV, WD TV Live... ili neki drugi, jer ce te izaci mnogo jeftinije nego HTPC... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts