alfa Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Ivan fejlovao print fucking screen ! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 19, 2010 Author Report Share Posted August 19, 2010 ajde ne prdite nego postavljajte pitanja bez guglanja:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 kvebek nije grad lol šta je magelanov prolaz? Prolaz(moreuz) izmedju juzne amerike i onog ostrva dole ispod? Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 (edited) ajde ne prdite nego postavljajte pitanja bez guglanja:) nisam guglao, procitao u nekoj enciklopediji ;) Prolaz(moreuz) izmedju juzne amerike i onog ostrva dole ispod? dao sam odgovor :D Kako se zove grad na najvisoj nadmorskoj visini i gde se nalazi? ODGOVOR NA PROSLO PITANJE! U nazivu mesta se nalazi 85 slova :) Selo na novom zelandu Edited August 19, 2010 by SUBE There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Kako smaraju ta imena od milion slova, kad to nisu reči nego sastavljene rečenice, ko kad bi se neko selo u Srbiji zvalo strcat(selo pored Morave za koje je karakteristično da zimi duva vetar da se usereš a leti je mnogo lepa obala i kupaju se gole žene sa sisama) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 19, 2010 Author Report Share Posted August 19, 2010 Kako se zove grad na najvisoj nadmorskoj visini i gde se nalazi? ako mislis bas na grad onda je to rinkonada u peruu na 5000m, ali sigurno ima neko naselje na tibetu ili andima na vecoj visini:)...btw, najvisi glavni grad je naravno la paz na oko 3600m:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 (edited) Morao sam proveriti podatak :D tacno dule , posto je ovaj grad sto sam ja mislio na 3500 hiljade metara :D svaka cast ! postavljaj pitanje! glupe knjige! Edited August 19, 2010 by SUBE There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 19, 2010 Author Report Share Posted August 19, 2010 finska je poznata kao zemlja sa hiljadu jezera (iako ih verovatno ima preko 100.000)...po jednoj staroj laponskoj legendi jedno od tih jezera je duboko koliko je i shiroko...njegova voda je jedna on najcistijih na svetu i na njemu se nalazi preko hiljadu ostrva, a jedno od njih je sveta zemlja tamosnjeg naroda...koje jezero je u pitanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 magelanov prolaz je moreuz uzmeđu patagonije i ognjene zemlje, da. baltamos odgovorio lepo, sube se gura iz ne znam kog razloga :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Ne guram se uopste lepo sam napisao, moreuz, nisam znao da treba i da kazem gde se nalazi. Samo sam ocekivao da potvrdis :S There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 19, 2010 Author Report Share Posted August 19, 2010 realno ivke, nisi pitao i gde se nalazi, vec samo sta je:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 ma nebitno bre, igramo se:D Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 21, 2010 Author Report Share Posted August 21, 2010 odgovor na moje pitanje je jezero inari, postavljajte dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 ocekivao sam mnogo komplikovanije ime:) kako se zove nulti meridijan? Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 (edited) Grinic, zato sto prolazi kroz onaj muzej u londonu ako se ne varam? Pitanje. Koja reka ima najvecu deltu na svetu? Edited August 21, 2010 by SUBE There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 Nil? "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 Amazon, jebo ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 Automatska asocijacija na deltu mi je bila reka Nil. Kad sam bolje razmislio, ili delta reke Misisipi ili delta reke Ganga i Bramaputra. "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 delta ganga Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 22, 2010 Author Report Share Posted August 22, 2010 delta ganga i bramaputre, al to nije jedna reka:)...ovako delta amazona, mada to nije bas klasicna delta, posto ima i elemente estuarskog usca Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 (edited) Delta ganga, je odgovor ako neko ima neki drugaciji izvor ili razlog zasto bi bila veca neka druga delta neka objasni i postavlja pitanje :D Jeste dule da su to 2 reke ali ta delta se vodi kao najveca na svetu, tako se i u skoli uci. E sad ako cemo da gledamo samo jednu, onda niko nije pogodio :) Znaci nek postavlja ko hoce a da je rekao gang! Edited August 22, 2010 by SUBE There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 22, 2010 Author Report Share Posted August 22, 2010 gong! btw, ta delta je stvarno ogromna, pola jebenog bangladesha i 100 miliona ljudi zivi u njoj...mogu zamisliti koji je to uzas od higijene i svega...ajde nek postavlja bilo ko, da ne smaram ja opet:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pobedar Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 Da li neko zna barem pribliznu duzinu trans-sibirske pruge? Nije toliko geografsko pitanje ali je opet interesantno da se stekne utisak kolika je zapravo velika ta rusija. znaci moskva-vladivostok Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 preko 5-6k km? Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 Iskreno ja se ne mogu setiti, ali sam citao da na jednom kraju bude mrak na drugom dan otp je takva situacija ... Znaci preko cele rusiji ide ta pruga :D There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts