Sa1Nt Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 a za koga to 'broadcastujes' kad smo jedini na topiku? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 14, 2010 Author Report Share Posted August 14, 2010 Možda uleti neki gost :D btw počelo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 kakve partije jebote :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Jbg, ja prespavo. Ima li negde VODova? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 15, 2010 Author Report Share Posted August 15, 2010 Nisam mogao da gledam na oči, a VODova još uvek nema. Okačiću kada ih postave. Dragane u koliko sati su igrali finale loserbracketa i finale turnira ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Sudeci po vremenu kada je postovao, 3 ujutru, oko 20h po lokalnom. Ako je tada. Jbg, kasnilo 4 sata po onome sto sam ja gledao kao satnicu. A bas mi se gledalo finale :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vix Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Privremeni VOD-ovi. Biće uklonjeni čim izbace zvanične. http://www.youtube.com/user/QCon2010tempVODS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny's Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Privremeni VOD-ovi. Biće uklonjeni čim izbace zvanične. http://www.youtube.com/user/QCon2010tempVODS To care ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 alltimes luck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 16, 2010 Author Report Share Posted August 16, 2010 Gledao sam sinoć, i moji utisci su sledeći. DM13 - nema šta da se kaže, lektira za igranje pomenute mape. Ne znam kako se sajfer nije usrao od onog gušenja i šutiranja po mapi. Battleforged - Cooller je izgleda naučio mapu čisto da zna pozicije ajtema, oružja i da ima osnovnu orijentaciju na mapi. Sajfer je nije igrao ništa specijalno, malo vežbe sa Kulerove strane i stvari bi drugačije bile. T7 - Hirurški precizna igra sa obe strane, malo napetosti zato što je ulog veliki. Zaslužena pobeda Kulera, i vrlo impresivna potera zadnjih 10 sekundi od strane Belorusa. HUB - Uf odakle početi ovde. Prvih 3 minuta igre, gde je Sajfer imao 100% uspešnog pogađanja raila, neverovatno i fascinantno. Cooller je krenuo da radi ono što zna najbolje, uspostavio je kontrolu i gušio ga gotovo do kraja, i mora se priznati da nije bilo lako izbeći Kulera na tako maloj mapi bez gotovo armora na sebi. Možda grešim, ali Kuler se nadao da će mu se otvoriti situacija ako nastavi sa kontrolom i povremenim ranjavanjem, što se i dešavalo ali Sajfer je vrlo pametno uspeo da se izvlači iz naizgled neizbežnih situacija. Drugi pristup, malo suptilniji i laganiji bi možda uspeo, ali ne bih rekao da je bila u pitanju sreća ovde. ZTN - Cooller i Sajfer u finalu QCona na ZTN-u, da li je moglo bolje finale od ovoga? : ) E sada, zadnji frag je zaista bio wtfOmg sa obe strane, moram da pogledam POV Coollera jer mi nije jasno čemu je bio onaj skok ka dole bez ikakvog pucanja, imao je šotku pored sebe, verovatno i na sebi, i mogao ga je dokrajčiti pri padu pre nego što je ovaj ispalio rail, uzeti Megu i završiti meč kao on. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Vrhunsko finale zaista... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 gledao sam samo finale, odlično stvarno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Gledao sam sinoć, i moji utisci su sledeći. DM13 - nema šta da se kaže, lektira za igranje pomenute mape. Ne znam kako se sajfer nije usrao od onog gušenja i šutiranja po mapi. Battleforged - Cooller je izgleda naučio mapu čisto da zna pozicije ajtema, oružja i da ima osnovnu orijentaciju na mapi. Sajfer je nije igrao ništa specijalno, malo vežbe sa Kulerove strane i stvari bi drugačije bile. T7 - Hirurški precizna igra sa obe strane, malo napetosti zato što je ulog veliki. Zaslužena pobeda Kulera, i vrlo impresivna potera zadnjih 10 sekundi od strane Belorusa. HUB - Uf odakle početi ovde. Prvih 3 minuta igre, gde je Sajfer imao 100% uspešnog pogađanja raila, neverovatno i fascinantno. Cooller je krenuo da radi ono što zna najbolje, uspostavio je kontrolu i gušio ga gotovo do kraja, i mora se priznati da nije bilo lako izbeći Kulera na tako maloj mapi bez gotovo armora na sebi. Možda grešim, ali Kuler se nadao da će mu se otvoriti situacija ako nastavi sa kontrolom i povremenim ranjavanjem, što se i dešavalo ali Sajfer je vrlo pametno uspeo da se izvlači iz naizgled neizbežnih situacija. Drugi pristup, malo suptilniji i laganiji bi možda uspeo, ali ne bih rekao da je bila u pitanju sreća ovde. ZTN - Cooller i Sajfer u finalu QCona na ZTN-u, da li je moglo bolje finale od ovoga? : ) E sada, zadnji frag je zaista bio wtfOmg sa obe strane, moram da pogledam POV Coollera jer mi nije jasno čemu je bio onaj skok ka dole bez ikakvog pucanja, imao je šotku pored sebe, verovatno i na sebi, i mogao ga je dokrajčiti pri padu pre nego što je ovaj ispalio rail, uzeti Megu i završiti meč kao on. koji review :) mogao bi da se bacish u shoutcast vode ;P nigai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 reko aj da odgledam samo jednu mapu, ali sam morao sve. Sjajan mec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Moze li prevod ПРОСТО ДОМОИ? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 prosto = jednostavno domoi = kuci u ovom kontekstu to znachi, jednostavno marsh kuci :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Hvala, hvala :) Voleo bih da nadjem demo HUBa iz Sajferovog ugla. Cetiri minuta na onom dupetu od mape bez icega skoro. Svaka cast. Zadnji put me je igra ovako odusevila kada je Kuler osvojio ESWC protiv CZMa. Prelep kvejk. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 (edited) Kvejkon je prosao ali ako nekoga zanima evo clanka o dogadjaju iz Prozakovog ugla: http://www.esreality.com/?a=post&id=1944211 I tekst i neki komentari su verdni da se procitaju. Edited August 24, 2010 by overkind Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Prozak car... :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Nisam znao do sada ali sajt ESL Reality ima skroz OK kolumne. Pa koga zanima :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 24, 2010 Author Report Share Posted August 24, 2010 Dobro jutro :D ESR rulz btw jel i vama možda neće da namesti određen broj forum postova po strani ? Ovako mi samo koči sa hiljadama komentara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 jok, nikad to nije radilo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 dajte neke vodove? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 30, 2010 Author Report Share Posted August 30, 2010 Ovde možeš da pogledaš neke demoe, POV igrača iz SRS-a a i ostalih. http://www.youtube.com/user/SeriousQuakeLive od VODova ništa za sada, očajno organizovan turnir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 14, 2010 Author Report Share Posted September 14, 2010 Konačno su izbacili demoe http://static.quakecon.org/files/2010/demos/ ali pazi koji fale - Cypher's POV of the upper bracket semi-finals vs spart1e - Cypher's POV of the upper bracket finals vs stermy - Cypher's POV of the grand finals vs Cooller - Cooller's POV of the grand finals vs Cypher - spart1e's POV of the upper bracket semi-finals vs Cypher - spart1e's POV of the lower bracket quarter-finals vs DaHanG - spart1e's POV of the lower bracket semi-finals vs Cooller sva sreća neki baja je snimao finale iz spectator moda http://www.4seasonsgaming.com/forums/viewtopic.php?f=21&t=1255&p=10425#p10425 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts