FATA Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 au izgleda jezivo, jesu rekli nesto koliko je ozbiljna povreda? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Tottenham winger Gareth Bale has ruptured ankle ligaments but the club hope he will be fit for pre-season. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 gledao sam snimak starta i stvarno mi deluje da nije namerno,ali da je krvnicki,jeste Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 ma namerno ga drmnuo skotski drvoseca, ljubomoran je na titulu igraca godine :) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Keni potpisao ugovor za stalno, na tri godine. Josh kada bi malo ulozili u odbranu (centralne) i golmana bice ovo dobar tim za sledecu godinu, posebno ako Kerol pochne da opravdava silne pare bacene za njega Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 dobro, nisu bas bacene..naravno da su ogromne ali on ipak ima 22 godine i dosta potencijala (a i englez je, to dize cenu:)..pritom stvarno igra glavom kao car..jedino sto je pokretan kao zglobni autobus.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Keni potpisao ugovor za stalno, na tri godine. Josh kada bi malo ulozili u odbranu (centralne) i golmana bice ovo dobar tim za sledecu godinu, posebno ako Kerol pochne da opravdava silne pare bacene za njega mora da počne, bacio sam silne novce zbog njega! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Odličan je taj crni dres. Ali ja nekako više očekujem od Suareza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 pa glupo da se sretnemo na Enfildu i da imamo iste, zato je ovo više naša priča Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Ja bih baš išao na utakmicu sledeće sezone. Pa ono, čućemo se da se iskombinujemo. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 mnogo mi to kasno, ja ću sutra Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 mrzim vas Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 mnogo mi to kasno, ja ću sutra Spomenuo mi je Vića... Donesi nam Ligu Evrope! ;) mrzim vas Razmišljao sam se da naručim Paji i tebi dresove Bentdnera i Koscilenog na adresu redakcije, ali je to isuviše skup sport. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 http://www.manutd.com/en.aspx O YEEEEEEAH O YEEEEEEEEEEEAH AHAAA AHAAA YE YE YEEEE TO THE LEFT TO THE RIGHT O YEEE O YEEE MOVE MOVE IT!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Spomenuo mi je Vića... Donesi nam Ligu Evrope! ;) Razmišljao sam se da naručim Paji i tebi dresove Bentdnera i Koscilenog na adresu redakcije, ali je to isuviše skup sport. ja cu da budem koscijelni! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Sve je bolje od Bentdnera :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Spomenuo mi je Vića... Donesi nam Ligu Evrope! ;) Razmišljao sam se da naručim Paji i tebi dresove Bentdnera i Koscilenog na adresu redakcije, ali je to isuviše skup sport. potrudiću se, biće zajebano Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 haha, prati se twitter :D Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Sta je ovo? Nema streamova? :( nasao! Tnam-Lpool http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=115791&part=sports Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Arsenal je bas puko... A tvorac ovog topica je napisao "Man utd , Chelsea , Arsenal " - na kraju je i ispalo po tom redosledu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 ne bi se bas kladio da ce biti taj redosled Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 cela sezona se videla u ovom kolu..arsenal nedovoljno dobar i jak da bi bio prvak, celzi nekonzistentan i kilav, mancester standardan ali mu kapne i pokoji kontroverzan penal kao u blekburnu..liverpul i totenhem su ipak zasad iza Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Liverpul je skroz solidno odigrao, samo baš nisu imali sreće i naravno Howard Webb.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 pero, daj maaaaaaaalo nesto konkretnije.. ili da cekamo da se vratis pa ces onda? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts