Pr0toSS Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 (edited) Najveca cigancina je Inzagi, a vi kako 'ocete.. Sutra ulazi zadnjih 20 minuta i postize gol, ciganka neka 100%. edit : Rofl, nisam video da je topik "Premijer Liga"... ff lajf Edited February 14, 2011 by Pr0toSS Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 eh da je problem naslov topika, bilo bi do jaja Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 ja cu samo fejspalmovati posto sam cuo da protos trenira karate Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 zamalo najveca prevera u istoriji fudbala :D luiz je meni odlichan igrach, bice on stud sa terijem, pod uslovom da bane predje na desnog beka. sada definitivno ode titula :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Jebote, ovo je najavljivana kao najzanimljivija sezona Premijer lige ikada, a ispasce mozda i najgora u zadnjih 5 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 ovo i jeste daleko najzanimljiva sezona, samo je na vrhu smor, jer mnogi kixiraju i ne igraju ocekivano, ali kidanje davno nije bilo ovakvo Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted February 18, 2011 Author Report Share Posted February 18, 2011 Mr Gigsy potpisao ugovor na jos jednu sezonu , svaka cast matoroj legendi :) trci ko da ima 20ak godina... Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Koja je to legenda jebote. 860 tekmi za Mancester. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 IDEMO BRE!!! http://www.youtube.com/watch?v=F3pI_MrjAZ0 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Koji kraljevi :D, al dzaba kad ce da bude 3:0. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 ahhahah paljenje at max Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Kolko je dobra pesma :D Naložio sam se :)) Obožavam ovo "englesko" navijanje Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 veceras na klupi junajteda: ravel morison, pre neki dan napunio 18 godina paul pogba, 17ogodisnji ubica iz francuske http://www.youtube.com/watch?v=TObET2ZQCIQ http://www.youtube.com/watch?v=TnzpuJrAOGs&feature=player_embedded Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Jebi celzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 JEBEM LI TI ANELKA SVE ZIVO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 kad sam mu video zalet, smucio mi se zivot, isto tako je uradio i u moskvi Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 (edited) http://www.guardian.co.uk/football/2011/feb/19/ravel-morrison-manchester-united?CMP=twt_gu ima i fergi svoj vilsera, samo sto je ovaj izgleda kriminalac teski EDIT glava me boli od igre ovo je strasno majke mi, nikad u zivotu nisam video da junajted igra ovako odvratno i bedno obertan i bebe pa ko je njih doveo u klub? sta bebe radi? covek ne zna kako se zove toliko je jadan da je to ogavno, obertan moze da trci 100m na olimpijadi i to je to, mada i tu bi mu trebao kompas da se snadje ovo je neverovatno majke mi, place mi se koliko su glupi i jadni ovi debili u mancesteru Edited February 19, 2011 by Koma3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 (edited) izvinjavam se navijacima celzija ali kako ne voleti ovu gomilu ljudi..:) Edited February 19, 2011 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 nije mi tesko pao poraz jer je everton sastavljen od careva i velika je gotiva klub, uvek bio i ostao. EDIT glava me boli od igre ovo je strasno majke mi, nikad u zivotu nisam video da junajted igra ovako odvratno i bedno obertan i bebe pa ko je njih doveo u klub? sta bebe radi? covek ne zna kako se zove toliko je jadan da je to ogavno, obertan moze da trci 100m na olimpijadi i to je to, mada i tu bi mu trebao kompas da se snadje ovo je neverovatno majke mi, place mi se koliko su glupi i jadni ovi debili u mancesteru a sta ti nije jasno. zar si mislio da su to velika pojacanja? mancester je u ogromnom kurcu, sto se finansija tice, i ti "talenti" su dovedeni samo da bi se bolje prodali. ja ne znam koliko tupav trebas biti da padnes na pricu "BEBE KUPLJEN ZA 7 MILKI, NOVI RONALDO". mislim.. alo :)) obertan je teski buljas, to se odma videlo. ljajic se nista bolje ne bi proveo, a tosica smo videli. nema se para, jebiga.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 nisam sini mislio da su to velika pojacanja, vec sam se jedino nadao da znaju da igraju fudbal, da su fudbaleri bebe nista nije pokazao njegov centarsut je toliko strasan i ogavan da mi je muka kad pomislim na to obertan se gubi i ponasa se kao klinac uopste nema odlucnost i zelju da dokaze nesto, ne znam sto ga nisu pustili u januaru kad je trazio da ide.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 (edited) mancester junajted - arsenal u cetvrtfinalu fa kupa :D pod uslovom da arsenal prodje veceras, a hoce posto igraju protiv nekih siromaha EDIT With 10 mins remaining #afc fans were singing "we'll never play you again". Yes they will. #lofc 1 #afc 1 hahaaha Edited February 20, 2011 by Koma3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 kako je lud jebote Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 uuu dobar mech bio west ham - lpool... suarez machka, dobar je skroz, kako je izbacio igracha kod gola, svaka chast lep gol i djembe ba i cola koji je stena, otreso skrtela u duelu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts