gruja Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 vrhunac njegove karijere je onaj najbedniji penal u istoriji fudbala protiv arsenala u ligi sampiona Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 vrhunac njegove karijere je onaj najbedniji penal u istoriji fudbala protiv arsenala u ligi sampiona WORD!!! Venger zagrizao za cembrlena nekog klinca, prica se da je malo sporiji od volkota, ali da ima bolju tehniku etc . Sedamnaestogodišnji igrač Sautemptona Aleks Okslejd-Čemberlejn blizu je prelaska u Arsenal, prenose ostrvski mediji. Jedan od najtalentovanijih igrača u Engleskoj, koga mnogi porede za Teom Volkotom, će u toku naredne nedelje postati igrač Tobdžija u transferu vrednom do 10 miliona funti, ali će ostati na pozajmici u Sautemptonu do kraja sezone. Interesovanje za njegove usluge pokazali su još i Mančester Siti, Liverpul i Njukastl, ali je Čemberlejn odlučio da pređe u tim Arsena Vengera. "Ako je to tačno, to je odlična odluka. Pokušaćemo da ga dovedemo", rekao je Venger i dodao: "Potreban nam je dogovor sa Sautemptonom, sa igračem i mi nismo jedini klub koji je zainteresovan za njega. Ali daćemo sve od sebe da ga dovedemo jer mi se zaista dopada kao igrač". Menadžer Tobdžija ne želi da Čemberlejna ostavi na pozajmici u klubu iz Čempionšipa, ali ukoliko to bude uslov za realizaciju transfera, daće svoj pristanak. Arsenal će na ime obeštećenja Sautemptonu platiti 5 miliona funti, uz opciju da u zavisnosti od budućih nastupa i uspeha 17-godišnjeg Engleza, konačan iznos obeštećenja poraste do 10 miliona. Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 izjavio je njegov cale da ce, ako bude negde prelazio, preci u arsenal smatra da je to najbolji klub za razvoj mladih fudbalera mnogo je dobar mali, samo precenjen kao i svi englezi, traze 10m najmanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 ferguson ponudio 10m za klinca,zahuktava se.btw lik izgleda ko neki robijas. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 lik samo trci pravo kao volkot..ogranicen je ne znam zasto bolje neko ne pazari Jose Baxtera iz Evertona..e to dete sabija, samo sto je uhvacen kako diluje vutru.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 mora dechko da zhivi od nechega :D Quote na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 (edited) Chelsea are on the verge of finalising a deal for David Luiz after Benfica reportedly accepted an offer. The Portuguese club's Administrative Council met late on Monday and accepted one of Chelsea's proposals. They have opted to take €25million (£21.5million) plus one of Chelsea's young players valued at €5million, taking the overall deal to €30million. It is reported that Benfica will take one of Slobodan Rajkovic, Nemanja Matic, Patrick van Aanholt or Fabio Borini. nemoj bracu srbe, kmeee moguce da je celzi izgubio strpljenje sa rajkovicem, tesko da ce se taj naigrati u nasoj reprezentaciji u skorije vreme a samim tim i dobiti work permit. Edited January 25, 2011 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 rajkovic je postao fudbaler samo zato sto je bio volusina kao klinac znaci koliki je sad,toliki je bio i sa 10 godina Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 A Rajkovic je sada negde na pozajmici ili?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 (edited) U Vitese-u su i on i Matic. Edited January 25, 2011 by Ivan~ Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 novi igrac u mancesteru mats daehli, 16-ogodisnji prodigy iz norveske ko kaze da fergi nema novce?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 jebem li mu mater u picku onu retardiranu jebeni engleski i ostrvski oraci, razbije liku glavu i sudija NIIIISTA NASTAVITE SAOM MALO GRUBLJA IGRA OVO JE PREMIER LIGA!! majmuncine jedne retardirane nista ne znaju osim da krljaju po terenu i biju izvinite sto psujem moro sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 (edited) ma nista samo se ti izduvaj Edited January 25, 2011 by ~MaRe100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 berbatov.dokle?:D Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 TOOOOOOOOOOOO BREEEEE TOOOOOO!!!!!! KEEEBIII ME TUTOOOO!!! TRPAAAAJ SIROTINJU!!!!!!!!! HVALA TI BOZE HVALA TII!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 JEBOTE DOKLE VISE? JEBEM LI IM SVE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 sramota..nadam se da ce fer navijaci mancestera uzeti tastaturu i reci da su ukrali pobedu..cist penal rafaela nad nekim siromahom i to pri rezultatu 2-0.. blekpul bio daleko bolji prvih sat vremena..runi treba da se penzionise potpuno.. a koliko sam se samo radovo dj-ovom kolu, dzaba..no dobro, negde na nekoj cupriji ce platiti to sam siguran..i to nadam se na velodromskoj kod brandaa da boli najvise sto moze..koliko ih samo sere, strasno.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=j0RsU64c22k&feature=player_embedded EL CHICARITO EL CHICARITO EL CHICARITO RITO RITO RIIIITOOO!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 (edited) pogresan profil :D Edited January 25, 2011 by PARISSS Quote SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 sramota..nadam se da ce fer navijaci mancestera uzeti tastaturu i reci da su ukrali pobedu..cist penal rafaela nad nekim siromahom i to pri rezultatu 2-0.. blekpul bio daleko bolji prvih sat vremena..runi treba da se penzionise potpuno.. a koliko sam se samo radovo dj-ovom kolu, dzaba..no dobro, negde na nekoj cupriji ce platiti to sam siguran..i to nadam se na velodromskoj kod brandaa da boli najvise sto moze..koliko ih samo sere, strasno.. A i koliko sam video cicerito je bio u ofsajdu ... Jos glupi cimer poceo da skace kao debil i da se dernja kao simpanza u zoloskom vrtu, doslo mi da ga udavim. Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 sramota..nadam se da ce fer navijaci mancestera uzeti tastaturu i reci da su ukrali pobedu..cist penal rafaela nad nekim siromahom i to pri rezultatu 2-0.. blekpul bio daleko bolji prvih sat vremena..runi treba da se penzionise potpuno.. a koliko sam se samo radovo dj-ovom kolu, dzaba..no dobro, negde na nekoj cupriji ce platiti to sam siguran..i to nadam se na velodromskoj kod brandaa da boli najvise sto moze..koliko ih samo sere, strasno.. Evo ja priznajem :D Ali verujem da "nam" se ovo vraca za proslogodisnje nesretno ispadanje u LS od Bajerna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 da bas je nesrecno bilo kad je roben odlucio da katapultira zivu loptu iz kornera Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 uze mi rec iz usta..kakva nesreca kad je covek dao jedan od najboljih golova ikada Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 mrtvi junajted,nek se teraju u kurac Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 jedan od najboljih golova ikada a proslava gola svakako najbolja ikada (deo kad ga "zaboli" jaaaaaaaaaaaaaaao) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts