Jump to content

Premier League 2010/11

konfuzni

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

predraze brate javi se

jebiga, "disappointed."

uopste se ne zalazu, palite se koliko god ocete, ali ono je smesno bilo. jebote od odlaska celavog reja, oni samo tonu, pa nek mi posle neko kaze da je to pad forme :)

smesno. to je revolt, i to kakav. karlo ce ispastati, iako covek nista nije kriv.

Bring It

ja sam vristao kad sam video sta su priznali:)

jos ja i ortak slavimo i kao,cist ofsajd,kad ono,aj sto je to diskutabilno,nego i cista ruka i faul:)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

jaoj koji bednici, koja gomila poluamatera, treba ih nalupati kolektivno, koje pare primaju ne mrdaju dupetom.

jebote koji likovi igraju za klub, onaj ngog, kirjakos, lukaš, pa ono nije ni za grčku ligu. tores mamicu ti jebem, vuče se ko slina po terenu 90 minuta

tri smrti odvratnom alkoholičaru

:fp:

taj fazon,tores je ubedljivo najbeskorisniji igrach na terenu,svaku loptu je prodao,ovi barem ne znaju pa ne znaju,ne mozes ni da ocekujes od njih...

ali zato arsen da 10 milki za koscelnog koji sem utakmice protiv Liverpula u prvom kolu,jos nije odigrao dobar mech,jebote juche napravi penal tri centimetra unutar 16...

daj dovedi vise givena i neku zverinu u odbrani da jedu decu...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

''Malo je verovatno da ćete naći igrača koji vam treba u januaru. Nije do novca, već jednostavno moramo naći igrača koji bi ojačao već vrlo jak tim''.

da posadi dva hrasta umesto stamenih stopera (skilaci-koscielni) bili bi korisniji !

Da da, sad se setih i izjave da ima u timu 3 "WORLD CLASS" golmana :fp:

jel izlapeo venger ili?

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

Naravno da nije izlapeo. Sve te izjave su upucene ekipi koliko i medijima. Ako on ne veruje u njih ko ce? Zamisli da kaze "Imam tri pajvana koji su dobri ali realno ne bi trebali da brane u Arsenalu, zajebali smo se shto smo ih doveli i najverovatnije cemo ih prodati u Wigan!". Sledeca utakmica totalno rasulo, Arsenal gubi 5:0 [:D].

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !