Dreadlord Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Za i dalje neverne tome, stigla je potvrda nemilih dogadjaj (kao sporedna stvar u saopshtenju) jednog od najvecih DotA portala. http://dota-allstars.com/index.html Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 puca dota :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Koji ce ti kurac Dota kada imash HoN, Lol a i u SC2 imash ovaj Storm of the Imperial Counsel ili tako neshto! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Blizzard nije poslednje 2-3 godine izdao ni jedan balans patch za wc3 pa se igra i dalje igra i jos je zvanicna wcg igra,a dota takva kakva je sad, ce se igrati jos nekoliko godina sigurno sa verzijom 6.67c ili 6.68,tako da stvarno ne znam sta ti hoces da dokazes osim da si retard.danas je izasla nova verzija(6.68) .!. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 UMRLA VAM JE IGRA LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danteeee Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 vasha nije ni rodjena ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 (edited) ...sto postujem cim ustanem... -.- Edited July 28, 2010 by TheJack Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Dokaz o suvoj inteligenciji koja igra Dotu o_0 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 28, 2010 Author Report Share Posted July 28, 2010 Dokaz o suvoj inteligenciji koja igra Dotu o_0 Pa da je imaju ne bi igrali vishe dotu on the first place :D Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Dobro dokle cete da se lozite bre vise, ja sam igrao i hon i dotu (dotu nesto duze) i ne bih stajao ni na jednu stranu jer su mi obe igre posebne na svoj nacin, ali cim vidim da neko napada jednu automatski branim ovu drugu. Cemu vise postovanje ovakvih stvari, koga briga sta je napisao neki lik za azerota (pa makar bio i pendragon), ljudi ce igrati dotu dok im se bude igrala i dok god icefrog izbacuje patcheve i brine o toj igri. E sad o "inteligenciji koja igra dotu", nije lepo vredjati druge igrace i cemu u opste potreba da tolko branite HoN, zar ne vidite kolko je smesno vise, posebno kad to dolazi od "casual" igraca kao sto si ti Drealorde (bar si takav bio dok sam ja igrao HoN). BOlje se manite corava posla i koristite energiju za pametnije stvari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 28, 2010 Author Report Share Posted July 28, 2010 Dobro dokle cete da se lozite bre vise, ja sam igrao i hon i dotu (dotu nesto duze) i ne bih stajao ni na jednu stranu jer su mi obe igre posebne na svoj nacin, ali cim vidim da neko napada jednu automatski branim ovu drugu. Cemu vise postovanje ovakvih stvari, koga briga sta je napisao neki lik za azerota (pa makar bio i pendragon), ljudi ce igrati dotu dok im se bude igrala i dok god icefrog izbacuje patcheve i brine o toj igri. E sad o "inteligenciji koja igra dotu", nije lepo vredjati druge igrace i cemu u opste potreba da tolko branite HoN, zar ne vidite kolko je smesno vise, posebno kad to dolazi od "casual" igraca kao sto si ti Drealorde (bar si takav bio dok sam ja igrao HoN). BOlje se manite corava posla i koristite energiju za pametnije stvari Ako pogledash pazhljivo, ovo sam okachio sam kao vest ;) A onda su Dotashi pocheli sa >retardi< ne mi, gde mi samo konstatujemo stepen evolucije preostalih igracha dote. Uveo bi posebnu kategoriju casual-competitive igracha, poshto realno nit smo bili jedno niti drugo. A nishta se nije ni promenilo od kako si prestao da igrash shto se toga tiche...sem shto mi se chini da sam jedino ja ostao od ozbiljnijih igracha iz tog perioda. Tako da mi skoro pun kurac solo letenja vama tamo i oscilacije od 100 PSR na 2 dana, tako da se spremam da potrazhim neki klanchitj. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 (edited) Dobro dokle cete da se lozite bre vise, ja sam igrao i hon i dotu (dotu nesto duze) i ne bih stajao ni na jednu stranu jer su mi obe igre posebne na svoj nacin, ali cim vidim da neko napada jednu automatski branim ovu drugu. Cemu vise postovanje ovakvih stvari, koga briga sta je napisao neki lik za azerota (pa makar bio i pendragon), ljudi ce igrati dotu dok im se bude igrala i dok god icefrog izbacuje patcheve i brine o toj igri. E sad o "inteligenciji koja igra dotu", nije lepo vredjati druge igrace i cemu u opste potreba da tolko branite HoN, zar ne vidite kolko je smesno vise, posebno kad to dolazi od "casual" igraca kao sto si ti Drealorde (bar si takav bio dok sam ja igrao HoN). BOlje se manite corava posla i koristite energiju za pametnije stvari qft jebeno čemu toliki hejt ponašate se ko najgora deca jbti :) šteta što se dota-allstars gasi, mnoge sate provedoh tamo... Ko zna, možda će se DotA vratiti bolja i jača nego ikad ( , ... ... edit: - Centaur Warchief in SC2, lol ) it aint over till the fat lady sings u međuvremenu, pikaće se HoN :) Edited July 28, 2010 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 koji je fail ova dota u sc2 hahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HSIwaN Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Ko kazhe da se dota gasi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Dota se skoro nece ugasiti,msm zasto bi? Zato sto je neka retardirana "firma" uzela i prekopirala igricu i ubacila malo vishe efekata? Ja nisam rob grafike kao neki ovde i zbog toga cu ostati na doti dok god ona bude bila aktuelna. Hon chak ni lan nema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 ajd posto sam batalio hon odavno, zanima me dal su napravili konachno neki spell koji je ne moguce napraviti u JASSu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Daj mi primer nečega što nije bilo moguće u JASSu pa ću ti reći, pošto ne znam šta JASS može. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 30, 2010 Author Report Share Posted July 30, 2010 Mislim da trajectory spellovi ne mogu u JASSu, gde treba d a izcrtash putanju spella na licu mesta... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Daj mi primer nečega što nije bilo moguće u JASSu pa ću ti reći, pošto ne znam šta JASS može. Pa ne znam ni ja zato pitam :p Zanima me dal se 'isplatio' novi engine u tom smislu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Stakovanje kuldaunova i recimo targetovanje chipperovog ultija, ili zephirovog vetra. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 HoN > DotA ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Kurac > mudo > slon Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts