Mitch Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 iliti, Ica sa Dedinja!!1 Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Ako je on Ultras, onda sam ja izmislio fudbal. http://www.facebook.com/photo.php?pid=31033719&id=1565077299 Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 13, 2010 Author Report Share Posted October 13, 2010 Italijanska agencija Ansa navodi i da je još jedan navijač Srbije, koji je uhapšen zbog krađe, Đorđe Đurđev (21), pušten na slobodu, pošto je osuđen na uslovnu zatvorsku kaznu. "Naterali su me drugovi, nisam hteo da uradim ništa loše", ispričao je on pred sudijom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Hope this is fake :D Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 iliti, Ica sa Dedinja!!1 dedinja ili senjaka? Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 dedinja dedinja Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Se neko cuo sa Leshkom je l' ziv ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 to se i ja bas pitam, majke mi :) samo da se javi da je ziv i zdrav :) lesko drugar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 A cek, sta je s tim Leskom, nisam bas upoznat... Isao na utakmicu u Djenovu ? Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Živ je leško umro nije! Bio je online na steamu pre nekih 1h. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 lesko chigra,drugar nash! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 ica je sa dedinja, valjda 79to.. ishli smo u istu shkolu samo je on par godina bio stariji od mene + je bio u dedinje crewu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Živ je leško umro nije! Bio je online na steamu pre nekih 1h. keva upalila komp, pa ni ne zna da se steam pali. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Smrt fasizmu, Sloboda 0 - 2 Crvena Zvezda... ahhaah Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 17, 2010 Author Report Share Posted October 17, 2010 jel broji neko kolko je mali andrija dao golova ove sezone ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 4 on, 4 Trifunovic, od ukupnih 13 golova Zvezde. Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 4 u ligi, 2 u kupu - Kaluđerović 4 u ligi, 1 u Ligi Evrope - Trifunović Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 MA JEBI!!!! Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 bice mnogo tuzno ukoliko se derbi bude igrao bez publike. postoji sansa, mada tesko da ce se to desiti. smanjice kapacitet, tj stampace manje karata, negde sam procitao max 40k. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 lol gruju pownovali navijaci :D svasta se moze videti ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 (edited) @mendzi realno nece :) salu na stranu, meni ce biti jos veci poraz i jos tuznije ako se prekine tekma, tj. ako neko plati da se prekine tekma :/ Edited October 18, 2010 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 salu na stranu, dobijamo Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Jao, ovi Grobari smaraci, vole da flejmuju... Jedva cekam derbi, da ih unistimo!! Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 sini navija za zvezdu cigan je :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 lol gruju pownovali navijaci :D svasta se moze videti ;) pwnovali? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts