Highl1 Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 ma jok, gledam tekmu sa 20% pažnje jer pišem tekstove, nego pitam da se ja nisam istripovao :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Mislim da jesi u pravu, ali nije Grujson kriv, pošto mu javlja čovek sa stadiona. Gruja car. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 ma lol sto je borha propustio...gurao se sa bekom i nije uspeo da dodje do lopte Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 4:1 \o/ Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 86% poseda lopte... Komedija.. Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Mislim da jesi u pravu, ali nije Grujson kriv, pošto mu javlja čovek sa stadiona. Gruja car. zar nemate tv u redakciji? @tekma nisam gledao, ali sam odusevljen brojem postignutih golova. steta sto je sada pauza! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 @tekma nisam gledao, ali sam odusevljen brojem postignutih golova. Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 (edited) http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/194654/Dva-gola-Evandra-za-vodjstvo-Zvezde--20 Grujo, zar nije Lazović odigrao dupli za prvi gol? I zar nije kod drugog Borha zagradio i propustio? reche ti Paja,meni kaze covek sa stadiona,a posto pomeramo sve granice i nemamo tv u redakciji,ja ne znam nista,nego ko da sam pao sa Marsa Edited March 21, 2011 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 au, najozbiljnija redakcija na Balkanu, a nema tv Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 ali zato ima Gruju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 i to što kažeš, brate ližr Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 0:2 Bravo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Auuu, ono je bio crveni kao kuca :)...Dobro smo prosli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 doista je bilo za crveni, al jebi ga, zvezda je zvezda, ne moze tek tako da se pokaze crveni!!! nego, http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/195295/Adi-u-Gani-prekinuo-svaki-kontakt-sa-Zvezdom debilcina retardirana pustila muda, teraj govno bre iz zvezde! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Ma treba ga drzati do kraja ugovora i ne dati mu 1min da igra, pa da vidimo sto ce naci klub posle...Africko govno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 bio je čist crveni, sramota me je kad tako pobedimo... Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 ja se samo pitam, dokle vise ovako? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 dok se adi ne vrati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 adi picka, ne treba nam. treba da smo ponosni na ovakvu igru, svaka cast cigani! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Borha drvo, realno! Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Steta. Opet, zadovoljan sam na svemu prikazanom. Zvezda igra bolji fudbal od Partizana, to su pokazali i na JNA. Nazalost, ovi se iseru sa nekim smrdljivim golovima, ali takva je igra. Samo neka Prosinecki nastavi ovako, bice ovo dobro. I da, da je Vilota igrao u prvom mecu, Princ bi vec sad polako pakovao kofere... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Samo neka Prosinecki nastavi ovako, bice ovo dobro. +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts