rockdudbg Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 upravo zavrsih prvi deo. koje sabijanje jbte :) nocas da skinem drugi deo i bog da me vidi Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 uh poceo sam juce malo da igram na par mesta sam se bas upiso od smeha :D igra je bas onako drugarska! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 au jebem ti PC kupicu konzolu igra je pucala ponekad al sad zabada uvek 13 sam level i cim pritisnem E ili krenem da udarim nekog zabode igra i baci na desktop updatovo sam directx, drajvere za graficku, stavio update, stavio compatibilty na xp i nista... FFFFFFFFFUUUUU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Ne znam, meni se to nije dešavalo uopšte. Da nije možda loš krek ili štaveć. Ja sam igru kupio kod skidroua, i sve je bilo ok. Je l' ti se dešava to još negde ili samo sa Deathspankom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 meni je ToV par puta pucao i to npr kad hoću nekog da izfokusiram range oružjima Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 fuuuu sjebo mi se komp noc pre nego sto je izasao tov...neki prokleti virus, rootkit ko zna sta jos tt Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 (edited) Ne znam, meni se to nije dešavalo uopšte. Da nije možda loš krek ili štaveć. Ja sam igru kupio kod skidroua, i sve je bilo ok. Je l' ti se dešava to još negde ili samo sa Deathspankom? ma jok samo sa spankom, i kod mene je skidrow prvo je pocelo da zajebava sa 1.0 pa sam skinuo 900mb patch pa nije pomoglo :D guglao sam masivan je problem, nesto se save game sjebe, a resenja nema :| edit da zaboravis da kazem da mislim na obicni deathspank :D mada po netu se zale ljudi da i ToV puca Edited December 14, 2010 by čovek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Prešao drugu epizodu, sjajna zabava. BTW spremaju za ovu godinu hibrid Leminga i Overlorda - Swarm. Deluje zanimljivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 da, Swarm itekako obećava Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Odlično je, mada na trenutke ume nekako da smori, ne znam zbog čega :) Ali still, zabavno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 uskoro! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 hahaha, computerized boxes :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 (edited) Izaslo-The Baconing v1.0 THETA 1gb Edited August 31, 2011 by Katsu Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 ne vredi, ovo probam možda posle Deus Ex-a, kojeg još nisam ni instalirao :( Ali za vikend, biće tu vremena za sve! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf88 Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Valjalo bi da ubace neke inovacije, jeste zabavna igra, ali nastavci nisu doneli nista preterano novo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 (edited) Iz nekog razloga nisam igrao deathspanka, jer sam imao strah da ću da se baš razočaram i tek sam marta ove godine odigrao sve delove i majko mila šta sam propustio :) Pa ovo je zabava i smeh u svom najfinijem izdanju, simpatična i prijatna grafika, šuntavi likovi, vrhunski humor, preodlična glasovna gluma... Baš sam se nekako vratio u rano detinjstvo i početke mojih igračkih dana igrajući ovu igru :) Edited April 29, 2012 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts