bolkonski Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Moras da pratis sta ti svako od njih kaze za ovog drugog i onda da ti to bude lajn u dijalogu. Tako ces resiti. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 fala bole.zavrsih.kad ce bre nastavak za pc?trebalo bi da je duplo duzi \o/ona pracka od 700 dmga jes dobra al je kasno dobijas tipa poslednjih pola sata sam nju koristio. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 24, 2010 Author Report Share Posted November 24, 2010 Trebalo bi PC verzija Thongs of Virtue da se pojavi poslednjeg dana ovog meseca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 vrh Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Niko nije pomenuo: jako je bitno udarati naizmenicno uruzjima, npr: desni klik/levi klik x4 = 8 puta combo svaki udarac nastavljen u takvom nizu pravi veci dmg i brze se puni ono ljubicasto za specijalne poteze moguce je da je max 7. presao sam igru pre 2 dana pa sam zaboravio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 valjda je 6 maksimum, posle toga sledi neki megazajeban udarac i opet sve ispocetka. i blok ne prekida kombo, obviously. =D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 (edited) na 7 ide onaj knockback. ctrl sa ranged weaponom i levi desni melee = pro komboi. na neke dijaloge i q-ove sam se bas glasno smejao, nisam davno igrao ovako nesto :) ocu nastavak odma :( Edited November 25, 2010 by Dr. Steinman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 izašao thongs of virtue! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 O da,skida se ! :p Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 Hell yeah! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 (edited) Greetings random forum person ;) Odigrao 1h,sprdnja je kao i prvi deo. edit: spominju i ova 2 dlc-a,ako neko naidje na njih nek obavesti. Both games will set you back $14.99 regardless of your platform of choice, though EA promises two pieces of free DLC for PC and Mac customers: the "Snowy Mountain Dungeon" add-on and an additional playable co-op character named Sidekick Tankko. Edited December 1, 2010 by Katsu Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 Ja ću tek večeras negde od devetke, gad dem Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 Ja sam završio prvu zonu samo, nemam vremena duže da igram. Ovo što sam video do sad je na nivou prošlog dela. Nemam zamerke :) Što kaže Katsu, kad god čujem "Greetings ..." mene neka radost obuzme :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Ja sam stigao u ono francusko selo, odlično je kao i prethodni de, sve pohvale Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 jel igra neko uopšte ? :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 nema se vremena :( ubio sam prvog bosa samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Ja sam ga prešao pre par dana. Vrhunski do kraja. Doduše, nisam se toliko udubio kao u prošlom delu, prešao sam ga sa mozgom na automatik. Al' kad zapeva dok ploviš brodom :))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 nisam još stigao dotle, sad sam pred ulaskom u one red blood planine, kako već se zove Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 ja sam tek poceo :( kasno sam je otkrio. Igrica je prosto sjajna... Juce sam igrao dobrih 4-5 sati bez prestanka. Dugo mi nesto nije drzalo paznju tolko dugo. Poslednje sto sam uradio je kopanje po deponiji i sad kao krecem da spasavam sirocice, samo da mi cale oslobodi komp :@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Now get in the bag !! Spasavanje Annie je najbolji deo kod tih sirocica. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 ^ auuuuu, ako nisam vristao jedno 20 minuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 "I know you are but what am I" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Skinuo sinoc deathspank i ne mogu da vam opisem koliko sam odusevljen igricom :) legendarna stvar, majke mi xD Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 najjača igra 2010-e Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 završio i drugi deo, vrhunska zabava i zajebancija Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts