Dule_smor Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 A vi sad pocnite da ga slavite jer je odbranio 5 suteva u LS, a do pre 2 nedelje 70% groblja je bilo protiv njega. dzabe mu i 5 penala da odbrani kad primi onakav gol iz slobodnjaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 (edited) Lesko brate idi obrazuj se malo. dok je Djurovski svoja vrata iskoristio Gde je ovde logika? Iskoristio je svoja vrata da ispadne kloshar i picketina? Znaci kad bi neko iskoristio svoja vrata da pojede govna na televiziji on bi zasluzio tvoje poshtovanje? Boli me kurac ko je i na kome iskoristio svoja vrata, da je to Stojkovic uradio njemu isto bi rekao da je kloshar nevaspitani i picketina. POgotovo shto je njemu cale preshao iz Zvezde u Partizan (pa shta), tako da se i sopstvenom caletu israo u usta. SVAKA MU CAST! DA IMAMO VISHE TAKVIH LJUDI NE BI NAM BILO OVAKO LOSHE U ZEMLJI! Sitne dushe uvek rade sitne stvari. Edited October 4, 2010 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 4, 2010 Author Report Share Posted October 4, 2010 meni je to najjace koji je to mrga kompleks ceo zivot je slusao o prelasku iz Zvezde u Partizan, jer mu je cale presao i onda ce on da proziva nekog zbog toga sitna ljiga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Da se obrazujem? Sta to treba da znaci? Ne slazes se u necemu, pa ces kao da me napadas na licnom nivou, a zasnovano je na cemu? Ja ne znam koliko puta treba nesto da napisem da bi vi nesto to zaista procitali i prihvatili. Problem je u tome sto vi na ovim topicima gledate na mene kao pristrasnog i interpretirate stvari onako kako ih vi zamisljate. Ja mogu ocigledno da napisem sta god, ali vi cete imati sliku onoga sto sam pisao pre cirke 3-4 godine. Ono sto je najcrnje je da sam i tad ja vrlo dobro znao sta pisem, jer sam bio upuceniji u od velike vecine vas (da ne dodje do zabune, pricam o tribini i navijacima,i NE, NE HVALIM SE TIME), samo nacin na koji sam to predstavljao je bio lozacki i previse agresivan verovatno. I ajde, ponovicu jos jednom. Ne kazem da je Djurovski car, kralj, bog svega. Ne, bas naprotiv. On je jedna seljacina i sisica koja i sama trazila Zvezdi neke nenormalne uslove, kao da je jebeni Messi, tako da nikad nije doslo do tog dogovora. On je samo uradio jednu stvar koju bi zapravo MNOGI kod nas zeleli da urade, a to je da kazu Stojkovicu koliko je on govno i koliki je smrad. Plus na sve to je sto mu je 10sec pre toga dao gol, sto je eto jos veci ceif. Vi sad mozete ovde da se pravite gospoda i da prosipate price kako to nije gospodski, kako nije fer plej ili ne znam sta, ali to je jebeni fudbal i takvih stvari ima. Pa jebote, ja kad igram fudbal i kad je neki rivalitet u pitanju, i moja ekipa da neki gol, ja prvi viknem (SVOJIM SAIGRACIMA, A NE TUDJIM U LICE) "PA BRAVO, JEBI BRE", jer je to sportski duh. Pa gledajte sta kosarkasi pricaju svaki put kad daju trojku (Velickovic, Teodosic, Keselj...), i to je potpuno normalno, jer je u momentu adrenalin na visokom nivou i to je jednostavno u sportu tako. I da se vratim, Djurovski je zapravo slicnu stvar uradio, ali je iskoristio skorasnje dogadjaje kako bi isprozivao Stojkovica i gestikulacijom mu pokazao da grb na dresu njemu ne znaci nista (A TO JE URADIO, SAMO ZATO STO JE STOJKOVIC CEO ZIVOT PRICAO KAKO JE ZVEZDA SVETINJA, BLA BLA BLA). I opet, Stojkovic je to zasluzio. p.s. izvinjavam se na capsu negde, ali mozda moram tako da pisem, kako slucajno ne bi preskocili vazne delove teksta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Smešno je jer je on to uradio kao zvezdaš, u dresu Vojvodine, na utakmici Vojvodina - Partizan. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 4, 2010 Author Report Share Posted October 4, 2010 Pa ti ne kapiras Lesko. Sto mu to nije rekao negde van ociju javnosti? nego je slepac iskoristio 'pogodan trenutak' da opljune nekog koga puno ljudi mrzi i tako stekne simpatije tih istih ljudi. to mu je bila namera. kazes sam da je majmun, slepac i splavara, a odmah posle 'svaka mu cast' ma ajte molim vas Mario ljigavac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 (edited) Smešno je jer je on to uradio kao zvezdaš, u dresu Vojvodine, na utakmici Vojvodina - Partizan. haha pa to, koga boli kurac za vojvodinu :)) Edited October 4, 2010 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Pa ti ne kapiras Lesko. Sto mu to nije rekao negde van ociju javnosti? nego je slepac iskoristio 'pogodan trenutak' da opljune nekog koga puno ljudi mrzi i tako stekne simpatije tih istih ljudi. to mu je bila namera. kazes sam da je majmun, slepac i splavara, a odmah posle 'svaka mu cast' ma ajte molim vas Mario ljigavac E vidis, ja ne mislim da je on to svesno uradio da bi stekao simpatije ljudi, odnosno da je radio na svom publicitetu, nego jednostavno dao mu je gol i isprozivao na racun skorasnjih dogadjaja, simple as that. A za ovu "kontradiktornost" koju istices, mogu da ti uporedim sa izrekom "I corava koka ubode neko zrno". :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 4, 2010 Author Report Share Posted October 4, 2010 Ok ako ti ne zelis da prihvatis da je to kompleks jer mu je cale direktno presao iz Zvezde u Partizan. Progoni ga to ceo zivot, morao je negde da smiri dusu i da izleci taj kompleks na nekome. Sasvim jednostavno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 A pazi, i da kazemo da je tako, mene opet ne zanimaju njegovi licni razlozi i to da li je on sam sebe ili svog oca pokopao time. Meni je samo drago da je neko, ko god, isprdao Stojkovica. To je poenta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 4, 2010 Author Report Share Posted October 4, 2010 onda su ti niski standardi pwnovanja, posto, obzirom na okolnosti koje sam naveo, ovo nije pwn ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 ae bre, boli me kara za cigane iz ns, nego sta je bre ono sa igrom bilo, nisu mogli sansu da naprave :s Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 umorili ste se od lige sampiona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 rekao je djurovski sta je bilo tachno,tako da ono...nista od ovih nasih nagadjanja.. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 leskovo poimanje sportskog duha je zabrinjavajuce :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 rekao je djurovski sta je bilo tachno,tako da ono...nista od ovih nasih nagadjanja.. ma lol, ti mu stvarno verujesh? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 verujem više njemu nego Stojkoviću koji je dokazano govedo posle izjava od par godina i toga da se posle ulaska u LŠ sam ponudio partizanu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 dajte izjavu Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Kompleksashi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 verujem više njemu nego Stojkoviću koji je dokazano govedo posle izjava od par godina i toga da se posle ulaska u LŠ sam ponudio partizanu pa zato shto nema logike to shto pricha on :) chemu pokazivanje dresa i grba ako mu je samo rekao za penal :) a ionako je glup ispao, sobzirom da ga je stojkovic prochitao na kraju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 5, 2010 Author Report Share Posted October 5, 2010 pa zato shto nema logike to shto pricha on :) chemu pokazivanje dresa i grba ako mu je samo rekao za penal :) a ionako je glup ispao, sobzirom da ga je stojkovic prochitao na kraju :) upravo. ciganska posla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 lol. eto i ja sam 'cigan', pa mi je djurovski jadan. mozda zato sto sam homo sapiens nevezano za simpatije prema klubovima? na konto objasnjavanja djurovskog: jebote, pa on je coban ZATO STO je to uradio, jebe mi se dal je govedo ovako ili ide na splavove. meni ne treba nista drugo. meni je fascinantno da neko djurovskog brani upravo ovim njegovim cobanskim postupkom ("on je jadan ovako, al za ovo je ispao kul") wtf? sve i da mu je stojkovic jebo kevu juce, a da je djurovski spasao petnestoro dece u pozaru, bio bi jadan samo zbog ovog na tekmi. ne znam sta tu nije jasno...sta god on ima sa stojkovicem, nek ga saceka ispred zgrade i nek mu kaze, nek ga prebije, nek ga upuca sto se mene tice. meni ne treba da gledam ljudsku dekadenciju na televiziji u najsramnijem obliku, sramnom cak i za pro fudbalera. pozadina jednostavno NIJE BITNA. eto, ja imam vece razloge da to radim ljudima, pa nikad nisam ni pomislio na takvu retard dete akciju. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 nije mislio ciganska kao zvezdaska, nego ciganska kao ciganska. ali ne od cigan kao rom, nego cigan kao karakterna osobina! razocarao si me, dule Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 onda se izvinjavam:) sto nije rekao "latinoamericka posla" onda, ovako se zbunjujem, ovo je ipak partizanov topic, ocekujem da su ciganska posla zvezdaska posla:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 5, 2010 Author Report Share Posted October 5, 2010 Dule, lepo si objasnio, pa nema veze sto me nisi shvatio u kom smislu sam rekao. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts