Jump to content

Nokia E71

f4ts0

Recommended Posts

Elem dosao i je i dan da dobijem na poslu taj fon.

E sad posto se nista ne razumem u telefone, i koristim ih za zovi/javi, ne bih ni uzimao ovo sokocalo, ali ima GPS, a to mi vec treba.

Pa kad vec imam fon....pitanja :

Gde naci softvere

Gde naci firmware i kako updatovati

User guide sam skinuo

Service guide ako ima.

Neki forum ili slicno..

Fala

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

na tom fonu GPS radi ko KURAC, over & out!

Rade vrhunski, over and out...sve zavisi od kolega koje ti namestaju :)

namestio mi je kolega GPS, a i radi sjajno.

Nego meni je problem jer ne znam da ukljucim ovaj telefon jebote :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

sjajan je ...

:D

imam i ja jedno pitanje ...

troumim se izmedju nokie 6700 i n96

stim sto 6700 uzimam novu za 100e preko racuna a n96 uzimam polovan za 150e

ne trebaju mi nikakvi programi za tel i to ...hocu jednostavno da pravi dobre slike i to je to...

jedino sto me izludjuje je to sto 6700 ima mali displej a za n96 kazu da se cesto kvari ...

daj te neki safet

don't grow up it's a trap

I uspeo sam da nesto skenjam

Tj odlucio sam da apdejtujem firmver. Sve je to proslo super, ali sad ne mogu na net. Pre mi je isao na net preko MTS WAP, sada nemam to imam MTS GPRS WAP.

Poenta je u podesavanjima, a nemam vise mail sa configom koji sam jutros dobio.

Kako da ponovo dobijem taj mail/setovanja?

Ne trolujem, jednostavno mobilni telefoni me nikad nisu zanimali niti privlacili.

Zadrzacu stari telefon, ne vidim poentu ovog telefona. Tj ako u sledecih 10 dana ne uspem skroz da ga kastomizujem (igre, putty, gmail, exchange, garmin, plejeri i to KAKO meni prija) vraticu ga.

Kocka kojoj baguje tastatura inace nema razloga da se koristi :)

Okej, kako da iscitam koja je verzija simbijana? Znam koji je firmware, ali ne znam da li je s60v1/v2/v3...

I neke aplikacije kada sam probao da instaliram (free igrice) kaze da sertifikat nije trusted. Jel to validan error, ili ima opcija da se iskljuci provera sertifikata za aplikacije.

Generalno samo da ima duplo veci ekran, jebes komp :)

OK je da sertifikat nije trusted, naravno predpostavljam da ne skidaš ne znam ni ja kakva sranja :)

Imaš inače s60 verzije 3, pa udri ... vidim da si updateovao firmware, to je ok, a ako ga povezuješ sa kompom, moj savet je da furaš i dalje Nokia PC Suite a ne Ovi Suite, u nekom mom kraćem testiranju se pokazao kao govno, iako na papiru deluje da ima ok features. Inače, ako imaš bluetooth tastaturu možeš je povezati, ne znam što ali eto, ja probao, radi sjajno :)

Aaaa, tebi ne dozvoljava, ili nisi video da dole piše "Continue"? :) Ako ne dozvoljava, onda probaj (za početak) da odeš u Settings - Applications - App. manager - Software installation odaberi "All" a pod Online certificate Check stavi "Off".