bolkonski Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 To je pekare zato sto ne znas sta je komparacija, e to vec znaci nesto izmedju redova! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 hvala na detaljnom objašnjenju, pekare :) otprilike si mi potvrdio ono što sam i sam mislio, a to je da nema svrhe tripovati se oko "zdravog" i manje zdravog hleba, nego je najbolje jesti umereno ono što ti prija. meni je za sendviče nekako najgotivnija ona bavarska kifla, mada može i neka sa semenjem, ili kukuruzni hleb. uz ostalo hleb ni ne jedem, tako da me zabole :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Kad već pričamo o tome, za sendviče je najbolji babin lebac koji mesi, podseća na pogaču ali nije, pa onda posle njega pomenuta pogača. Al' od kupovnih mi je baš kul "bakin hleb" iz klasa, crni onaj okrugli, mislim da se u maxiju prodaje kao "lazarev hleb" ili tako nešto. Kul je jer je i sutradan "svež" a nije onako "penast" kao sava ili neki od ovih iz pekare belih hlebova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 ti 'lebovi sto su svezi po tri dana mora da imaju neku hemiju, jel tako pekare:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Domaći hleb je ukusan i posle nedelju dana : ) tako da ne bih rekao da je hemija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 (edited) Kad već pričamo o tome, za sendviče je najbolji babin lebac koji mesi, podseća na pogaču ali nije, pa onda posle njega pomenuta pogača. Al' od kupovnih mi je baš kul "bakin hleb" iz klasa, crni onaj okrugli, mislim da se u maxiju prodaje kao "lazarev hleb" ili tako nešto. Kul je jer je i sutradan "svež" a nije onako "penast" kao sava ili neki od ovih iz pekare belih hlebova. E to si u pravi sto se tice bakinog hleba najjaci je cak mozes samo njega da jedes bez icega jer je i sam ukusan ma vrhunski je ;) Edited October 28, 2010 by N1k0L4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 obrijao se posle godinu dana: Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 nemoj mozda da se uvredish, ali ovako obrijan me neodoljivo podsecash na kreatora...samo ti fale one njegove naocare sa belim ramom It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Ova slika nekako sugeriše da si obrijao i grudi... (valjda me neće Ćebe napasti da se lepo vide dlake na grudima i da nisam dobro objasnio) edit: .to Igi "nemoj možda da se uvrediš" znači "sigurno se uvredi" :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Ova slika nekako sugeriše da si obrijao i grudi... (valjda me neće Ćebe napasti da se lepo vide dlake na grudima i da nisam dobro objasnio) edit: .to Igi "nemoj možda da se uvrediš" znači "sigurno se uvredi" :)) Meni to na grudima izgleda kao da je upravo dosao iz chilea :D OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 nemoj mozda da se uvredish, ali ovako obrijan me neodoljivo podsecash na kreatora...samo ti fale one njegove naocare sa belim ramom shto bih se uvredio, ne vidim resemblence though :-) mozhda zbog slichne frizure :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 draganče je baš lepo smršao, moram da ga pohvalim! al nije trebalo da kačiš fotku bez majice na rur, ono, you should know better :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 draganče je baš lepo smršao, moram da ga pohvalim! al nije trebalo da kačiš fotku bez majice na rur, ono, you should know better :D hvala hvala :) slikao sam se odmah posle brijanja, a kad se brijem, skidam majicu jel'te :-) @Cebe, tripozna je slika, imam normalno maljave grudi :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Hahahaha, skida majicu kad se brije, hahahaha. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 No comment :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 Ja i dalje ne vidim na starim slikama tu bradu od godinu dana koju je on obrijao ... :) Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 Ma metroseksualac, fazonirao je sto posto! OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 nemoj mozda da se uvredish, ali ovako obrijan me neodoljivo podsecash na kreatora...samo ti fale one njegove naocare sa belim ramom ali zulufi su kul, don't make me get angry Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 zaboravio si da napravis retardiranu facu The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 slika ide uz komentar, ne zato sto sam se danas uslikao, pejo nubtarde Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 kakve su ti te naočare za fakultet, ono, je l vidiš kad profesor piše po tabli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 ne vidim nista Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 pitaj brata da ti pozajmi za nove cvike onda :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 ja sedim u prvom redu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 (edited) Arilje, svadba... hijaoooooo :) Edited October 31, 2010 by LESkOpoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts