abohac Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Ja sam oblivion igrao manje od 20 min... a odigram 99% igara koje nabavim, osim otpada kalibra advent rising. btw, odradio sam sve kvestove i nemam 50 dinara. fali mi 8. saveti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Covek tek prekjuce preso Baldur's prvi put, a DA2 proguto ko kusur cokoladicu Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Ja sam oblivion igrao manje od 20 min... a odigram 99% igara koje nabavim, osim otpada kalibra advent rising. btw, odradio sam sve kvestove i nemam 50 dinara. fali mi 8. saveti? Jedino ti ostaje da prihvatis ponudu onog patuljka u Lowtown-u, da ti on da lovu a ti da mu vratis duplo. Ili da varas preko trainer-a ili memory editora :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Jedino ti ostaje da prihvatis ponudu onog patuljka u Lowtown-u, da ti on da lovu a ti da mu vratis duplo. Ili da varas preko trainer-a ili memory editora :) hvala pekare ali tu do izražaja dolazi bedan bag a to je kad mu kažem ok on nestane a para ni od korova. rofl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Samo mi nije jasno kako nemas kesha...ja sam tu imao preko 80 golda koliko se secam. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Ma rasipnik, davao na kurve !!! Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 I premium service! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Kad sam provalio da nema imba itema za koje mora da se štedi kupovao sam sav bling koji mi je zapao za oko a knjiga za abaility point košta 21 dinar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Lazes rasipniku, 2 zlatnika za premium puta 3 puta da bi otvorio Special sa monahinjom, govori istinu i okaj grehe!!! Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Probao sam opet, stigo u grad i smorio se ko kraba. Svaka konverzacija do sada je debilna do bola. Osoba1: Hmm ne mozemo tek tako uci u grad. Osoba2: Mislim da ne pustaju u grad. Glavni lik: Rekao bih da necemo lako uci u grad. Pa onda isto to sa strazarem. Aj da je borba zanimljiva... Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Probao sam opet, stigo u grad i smorio se ko kraba. Svaka konverzacija do sada je debilna do bola. Osoba1: Hmm ne mozemo tek tako uci u grad. Osoba2: Mislim da ne pustaju u grad. Glavni lik: Rekao bih da necemo lako uci u grad. Pa onda isto to sa strazarem. Aj da je borba zanimljiva... E ja da dosolim: mene dijalozi MNOGO zrače. Prvi put me je primamilo u FO1 da igram negativca ali me je sama igra odgovorila od takvih ideja sve do danas. Ovo je retardacija sledećeg nivoa. Klikćem samo na gornju opciju da bi bio najslađi i najsimpatičniji momak u celom gradu. Epik fuj mi je bio kad sam stigao do onog lika što ubija elf devojčice koji prodaje neku priču da je mnogo sjeban u glavu mada ne može da se utvrdi da li je ili nije. Igra je toliko EA-amerikanizovana da me čudi što mi nije ogromnim crvenim slovima pisalo na ekranu "ODREĆIĆE TE SE RL MAJKA PREKO NOVINA AKO NE KLIKNEŠ NA ISPRAVNU OPCIJU". Tako da je suma sumarum (dijalozi plus džojstik-komplikovani fajtovi) igra k-rac (meni i prvi deo mada je meni epska fantastika generalno dosadna pa uglavnom zato) ali iskliktaću je do kraja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/2978-Dragon-Age-II Pvaj put je ispogadjao. Kapa dole! Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Predjoh na silu. Ovo nije igra, niti igrica. Ovo je cisto govno. Gomila seksualnih komentara da drzi pubertetlije i starije nejebace na ivici sedista, komentara koji su svima koji ne spadaju u pomenute grupe dosadni, glupi, bez sarma i bilo kakve duhovitosti... Izabela najgori kompanjon u celom rpg svetu u poslednjih 10 godina a mozda i vise... Druga stvar... JEBOTE KOLIKO PEDERA!!!!! Znaci svaki muski NPC je topli brat i smara da ti pipne karu svaki razgovor... Za sve drugo necu da trosim reci, Ben Jaci je sve lepo objasnio na linku gore. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 posle bionicovog posta topic moze lock pls :D jesam li napisao negde da na kraju nisam ni presao igru? sve jedno, ovo sranje mi ne pada na pamet vise da igram :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts