Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

uprkos mojim očekivanjima, vikend akcija se lepo zahuktava. vikend na selu, vrh!

pa nisam je ukljucivao, vise volim natural ladjenje od klime, osim ako nije bas sto stepeni.

ja cak klimu nisam nikad ni ubacivao u jednacinu, meni je glavni faktor kreni-stani, pa onda bezobrazna ubacivanja i konstantan fokus da bi se ona sprecavala, onda krece bol u nogama i ledjima od konstantne biciklice sa pedalama...

pa da, izdržao si da se ne iznerviraš u saobraćaju, tako sam i mislio. slab ti je zen, budo!

malopre prolazim kroz grad i vidim neke budale sto trube i deru se kao debili po ovoj vrucincini.

dodjem kuci i naletim na ovo:

http://www.politika.rs/rubrike/Politika/Dvovlasce-u-Kraljevu-nastavljeno.lt.html

sta radi politika od ljudi, majko bozija...

Born of a broken man, never a broken man.

Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu

Pa neka svrati do BG-a ako hoće lepo da se okupa! Imam drugare koji idu na bazene po nekim selima da bi se okupali :))

hvala kori druze, pre cu se iscimati do valjeva ili vrdnika na zen porciju bazena :D

a na kraju krajeva zvala me moja sladza kod nje kuci na zenba XD

fallout_table.gif

Beograd <3

http://img138.imageshack.us/img138/9783/copyofcopyof35312967.jpg

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

kako da objasnim staroj baba-tetki da necu da idem kod nje na more dok je ona tamo, makar ona imala dzakuzi, plazme, klime i u wc-u... i da nisam skot sto tamo ne idem. Mrzim situacije kada treba nekom da objasnim da jednostavno se neke generacije ne mesaju, jer mi kazu kako sam nezahvalan, da ne postujem tudja osecanja...

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

odlucila sam da se udam...

ne mogu da pronadjem posao

nemam para da zavrsim master

a imam idealnog kandidata.... jos samo kad bih i ja njemu bila idealna :D

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

i to se moze lako resiti :P

ovih dana na poslu ladovina, i preterana opusteno nisam morao da se pojavim danas i juce :|

sutra cimanje po periferiji bg-a u trazenju prozora lololo smor guzva smog vrucina, serem ti se u beogra ovakvo nenormalno vreme

:)

fallout_table.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...