pilauda Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 zna li neko ovi u studenskoj poliklinici dal gledaju jel overen semestar u indexu, treba da idem da produzujem vozacku, pa da me ne smaraju zbog toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Koliko se sećam, ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 ovaj revov sat je lep. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 koliko si platio, da li ima da se kupi negde kod nas?ovaj 99% isti sam video u Bejrutu zimus ali ga nisam kupio jer je imao kuciste od crvenog zlata mnogo mi se svidja ovaj rezervisani stil, jedino sto bih ipak preferirao arapske brojeve Pre par godina u Merkatoru(novom), 150e je bio. Nisam bio bas dugo tamo, ali cini mi se da je radnja bila odmah sa leve strane kad se popnes onim pokretnim stepenicama :) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 zna li neko ovi u studenskoj poliklinici dal gledaju jel overen semestar u indexu, treba da idem da produzujem vozacku, pa da me ne smaraju zbog toga taj pregled za vozačku se ionako plaća pa ni ne moraš biti student da bi ga radio u poliklinici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 (edited) mozda sam propustio nesto,ali, jel moze neko da mi kaze sledece... zasto mi je od danas,kako sam upalio komp,svaki link na rur-u ''precrtan''? nije da mi smeta nesto preterano,ali ne znam koji se kurac desio uopste pa da bude tako. :) edit: sad vidim da je i na fejsu isto tako... dok npr na nekim drugim forumima nije. Edited July 13, 2010 by Mitch Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 nudim kevu na usvajanje. kako me ta zena izvede iz takta jednom obicnom recenicom, to nije normalno. ponekad mi zao stvarno sto nisam pun ko brod da mogu lepo da pobegnem iz ove pickarnice i studiram ko svi drugi. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 pogodite ko je an naslovnoj politike danas... mega bleja, uhuh:P:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 ^ Зверко? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 zgazio sam telefon na preklapanje i sada nema slike na ekranu :D koliko kosta zamena flat kabla ?:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 http://www.google.com/search?hl=en&safe=off&q=koliko+kosta+zamena+flat+kabel+mobilni&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Bio na bazenu ceo dan sa devojkom, dumrem od plivanja i prcanja u kabini. ololololo There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Сине грешни, ем што радиш грешне ствари, ем се тиме хвалиш. Што би мој учитељ стари рекао, и немаш се чиме хвалити. Иди у цркву, запали свећу, пости и покај се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Ali idi bez devojke ololol Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 zgazio sam telefon na preklapanje i sada nema slike na ekranu :D koliko kosta zamena flat kabla ?:) Koji je fon u pitanju, i jel si siguran da je flet kabal a ne displej?:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 motorola v9 tako nesto :) pa siguran sam koliko mogu biti :) jer se odvojio ekran od kucista ako se tako kaze :) a posto ima i spoljni ekran on je nastavio da radi dok onaj primarni on je crn :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Сине грешни, ем што радиш грешне ствари, ем се тиме хвалиш. Што би мој учитељ стари рекао, и немаш се чиме хвалити. Иди у цркву, запали свећу, пости и покај се. pgr ftw There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 motorola v9 tako nesto :) pa siguran sam koliko mogu biti :) jer se odvojio ekran od kucista ako se tako kaze :) a posto ima i spoljni ekran on je nastavio da radi dok onaj primarni on je crn :) Pa dobro onda, flet kabal nije skup oko 1.5k cini mi se da je mozda i manje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 poz Nemke, poz Shoocky, poz Formy nabaro! :D tri puta sam prosao pored kosa, formica je isto toliko puta promasio zicer... Pa sta ti igras bre, alo!? :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 @TheJack Na kom to bazenu? Ona na tashu na otvorenom je jako nezgodna za sprc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 poz Nemke, poz Shoocky, poz Formy nabaro! :D tri puta sam prosao pored kosa, formica je isto toliko puta promasio zicer... Pa sta ti igras bre, alo!? :))) ma ja sam kesa. cuti dobro nisi ostao, svachega bi se nagledao. :) sa onim kopackama verujem da su devojcice sve padale na prvi pogled! mada dres bi valjalo da promenish boju dresa, nikakav ti nije onaj shto si danas nosio :P Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 nudim kevu na usvajanje. kako me ta zena izvede iz takta jednom obicnom recenicom, to nije normalno. ponekad mi zao stvarno sto nisam pun ko brod da mogu lepo da pobegnem iz ove pickarnice i studiram ko svi drugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 poz lesko. Sreca pa si prolazio samo kad je on sutirao, da ne vidis ostale :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=dvYz8tCrAkg ne mogu da se naviknem da idem da spavam ranije.... step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 i mene to spavanje ubija, nikad ne legnem pre 2, sto nije strasno kad radim popodne, al zato je prepodnevna smena uzas onda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts