Lucky Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Ili možda da obrnemo ovako: 1. POLIRANJE - Znate nekoga ko radi dobro poliranje, putem kojeg bih mogao da ispravim sitne ogrebotinice i slično na kolima? 2. LIMAR - Jel imate nekog dobranog limara? 3. LAKIRANJE/FARBANJE - I ako znate nekog dobrog farbara, ali ono, dobar, znači ne za Juga 45 pa da belom bojom premala i YUGO logo i to, nego neko ko je baš dobar i pouzdan. Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Free Man na Altini. 064/292-7428 Jovana Raškovića 15. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2010 Author Report Share Posted June 28, 2010 A koje od ova tri pokriva? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 pa ako ne pokriva nesto od ta tri, moze da te uputi ;) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Lucky citas mi misli bas sam hteo da pitam za limara i farbara nekog dobrog,ocesao sam pozadi auto pre 2 meseca nikako da se nakanim da sredim to + nemam pojma gde da idem.Pisi ovde ako si nasao nekog dobrog a da ne dere:P Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 komsija mi cuknuo kola na parkingu, krilo je bilo udubljeno dosta, oterali smo kola kod nekog autolimara u visnjici, 30e ispravljanje i 70e farbanje je bilo, bilo gotovo za 1 dan i majstor je skroz dobro to uradio ( nista se ne primeti, cak je ravnije nego sto je bilo :D ) ako te zanima dacu ti broj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 (edited) dobro te je ocukao taj kad si platio 100e,posto sam ja sa 2-3 mesta cuo da je ovo moje max50e,baci mi broj na PM plz. http://img215.imageshack.us/img215/7927/26392173.jpg evo slikica ako neko moze da kaze cenu okvirno da me ne pokrade neki majstor zato sto sam nub za limariju Edited July 7, 2010 by SunshinewOw~ Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 pa nije njega dobro ocukao, nego je ovo tvoje malo. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 ^tako nesto :D isti je auto u pitanju :D ovako je to izgledalo :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 kazem ja lepo da 206ica ne valja nista :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 P 206 je težak PLEK! Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 :c srsly, ni jednog kvara nije bilo a ima vise od god dana kako smo ga uzeli ( +bio Van ) po forumima sam citao da ce auto da se raspadne posle 3 dana :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Samo polako :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts