Kal1mero Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 kako uopste vi stizete na posao ?!?!::DD Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Krenu juče! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 metro ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 mislim da im ni metro ne pomaze :) da je tako efikasan zar bi ljudi u tolikoj meri isli kolima po gradu ?!:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Metro pomaze, ali veruj mi, niko ne zeli da se guzva kao sardina u bezvazdushnom prostranstvu moskovskih tunela. Shto se posla tiche, svi krecu na posao ranije ili se zaglavljuju u guzvama. Ranije mi je trebalo oko sat i po do posla i sat i po nazad. Sada zivim 15 minuta peshke od posla, tako da se ne smaram. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 znaci jedino resnje je da rasele moskvu :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 beogradjani kada dodju u manji grad nemaju pojma gde su sta su pa im niko ne trubi Ја сам из Гргетега, па кад послом одем до Београда нико ми не труби јер знам да возим нормално. Meni se do sad nije desilo da sam stao jer vidim da ne mogu da prodjem raskrsnicu iz cuga, a da mi neko iza nije zasvirao... Па ни не треба стајати јер нико жив не стаје, само фрустрираш друге возаче. Ja uvek trubim kad neki retard zakasni sa startom na semaforu sekundu, mislim, kad si takva baba, nemoj voziti jbt... То није лепо сине, називати спораће ретардима. Сви су они људи, наша браћа. Али није ни лепо да они немају убачено у брзину и ногу на пола квачила и да буду спремни да крену. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 ja ne trubim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Pa nema poente, pošto flaša... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 a jel i dalje voziš onaj raspali auto? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 a jel i dalje voziš onaj raspali auto? :) poz, oces na crtu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 кад послом одем до Београда mercedesom, naravno? Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Ponasanje vozaca u bg-u je stvarno katastrofa, ali nije to jedini razlog, po meni je mnogo veci razlog prenatrpanost vozila na ulicama. Slusao sam nesto, da postoji mogucnost da uvedu ono parne i neparne dane (po brojevima tablica), sto bi smanjilo oko 50% saobracaja u glavnom gradu. Videcemo... Do tada, budimo tolerantni. Trubite sredjenim mackicama, dobrodrzecim mamama i namontiranim tetkama, jeste seljacki ali njima prija. A ovi sto zive u centru, navikli su na buku, verujte mi, oni to ni ne primecuju. Poz svim ljudima dobre volje i pozitivnog duha. Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 A ovi sto zive u centru, navikli su na buku, verujte mi, oni to ni ne primecuju. koja budalaština Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Trubite sredjenim mackicama, dobrodrzecim mamama i namontiranim tetkama, jeste seljacki ali njima prija. A kad će one da rade nešto što meni prija, kurve? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 da postoji mogucnost da uvedu ono parne i neparne dane (po brojevima tablica), sto bi smanjilo oko 50% saobracaja u glavnom gradu. Vou :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 (edited) koja budalaština zasto tako mislis? Ja ne zivim oduvek na nbg-u. A pricao sam sa ljudima koji zive bas u centru na slicnu temu pre par dana, koji takodje potvrdjuju ovu konstataciju. A ne znam dal' znas za onog lika sto je ziveo kod Nijagarinih vodopada, i odveli su ga u neki veliki grad (mislim Njujork), covek nije mogao da zaspi od "tisine". Bio je i neki dokumentarac o njemu na tv-u.. :) @Laki cemu "Vou" ? :D Edited June 29, 2010 by zex_ Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Da, ali ako malo dublje zadjes u ovo, shvatices da vozila gradskog saobracaja, taxi udruzenja, i ostalih pravnih lica koja "moraju" da rade, ne ulaze u to :D Ovo bi trebalo da obuhvati uglavnom vozila koja su registrovana na fizicka lica, sa naravno izuzecima. Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 jel moze neko da mi objasni kakvo je to pravilo sa parnim i neparnim danima - po brojevima tablica? ozbiljno pitam. Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 evo zex_ ce da ti objasni. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 (edited) moze i on, ako jedini zna. Edited June 29, 2010 by biohazard Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 ja sam kupio vuvuzelu i sada vise ne trubim sirenom, vec vuvuzelom kroz prozor. primetio sam da to ne iritira vozace, vec se samo nasmeju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 29, 2010 Author Report Share Posted June 29, 2010 hahahah Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 ja sam kupio vuvuzelu i sada vise ne trubim sirenom, vec vuvuzelom kroz prozor. primetio sam da to ne iritira vozace, vec se samo nasmeju. ahahahahahaha , koji si car Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Nije loš štos, ko bi očekivao... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts