absolute Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Zvali me na drugi krug razgovora za novi posao sutra...odjebao sam ih :) pocela nesto da mi muti oko para...le fuuuuuuu a, i sutra je dan za basket:) @Neo, Formi jel idemo? :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 jedno pitanje za deus exovce, koja je "grana" kampanje gotivnija, ona kad me u'vate ili kad zbrisem u metro? :D imam oba sejva sad, ne znam koji da nastavim :D (osam mega sejv, jebo mater) :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 jedna mala plava .... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 U kurac, moram da dajem 200 dinara vise za voz, jer se futoski cigan tripuje da ce zakasniti na massive attack... Eto jednog piva manje. >.< Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 jedno pivo je 68 dinara ko kupi pivo areni je peder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 (osam mega sejv, jebo mater) jaoj, što je deus ex imao velike sejvove... zaboravio sam odgovor na tvoje pitanje, što znači da ću morati opet da obrnem igru \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Dragane pa ja bio na probi sanshajna pre dve nedelje a tebe nije bilo :(( Cak sam i pevao Zigi zigi kao bekvokal umesto Kize, a ti to nisi video :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 (edited) nista, ja cu krenem da igram ono kada zbrisem, a ti pusti da te u'vate, pa cemo da vidimo ko je veci car na kraju! Edited June 25, 2010 by ℑںℵℊℓℯ :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 meni je mega gotivna misija kad bežiš iz MJ12 zatvora, zato valjda nikad i nisam pokušao da se spasim od gintera ispred metro stanice. nego, sine, reci ti meni, jesi očistio MJ12 bazu u kanalizaciji u njujorku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Koliko su posvećeni ovi igrači Deus Ex-a, gotovo kao igrači Vampire Bloodlinesa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 meni je mega gotivna misija kad bežiš iz MJ12 zatvora, zato valjda nikad i nisam pokušao da se spasim od gintera ispred metro stanice. lol ne verujem, i sada sam video opis na wikipediji, pa ovo moram da igram \0/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Here u go http://rapidshare.com/files/199359105/Deus_Ex.7z.001 http://rapidshare.com/files/199364626/Deus_Ex.7z.002 http://rapidshare.com/files/199369828/Deus_Ex.7z.003 http://rapidshare.com/files/199385609/Deus_Ex.7z.004 Ako neko pita, ovo je diskografija Erosa Ramacotija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeene seri da TI nisi igrao dx, kori :o u igri imaš templare, iluminate, rogue AI, one world government, a tvoj lik ide i u area 51! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Ali, Ivane, to nije igra, to je STVARNO!!! :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 (edited) nego, sine, reci ti meni, jesi očistio MJ12 bazu u kanalizaciji u njujorku? JAO nisam, jebo mater, to je ono da spasis ortaka od onog krijumcara? a u kurac, znao sam da sam nesto zaboravio da uradim a i jedva sam im pobegao, zaginuo sam pet puta pre nego sto sam uspeo, jerbo po ulicama setaju oni mechovi, i to je bas jedan blejao kod metroa sve vreme ali nema veze, znao sam da je postojao dobar razlog sto sam celu igru cuvao onaj one-time LAM launcher koja zauzima pola inventara :D a tvoj lik ide i u area 51 jedi govna :( Edited June 25, 2010 by ℑںℵℊℓℯ :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 nisam znao da igraš prvi put, sry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Zvali me na drugi krug razgovora za novi posao sutra...odjebao sam ih :) pocela nesto da mi muti oko para...le fuuuuuuu a, i sutra je dan za basket:) @Neo, Formi jel idemo? :) hocu i ja na basket !:) HA AKO SMETE PULEN DUCIJA SIMONOVICA JE SPREMAN!!!!!:):) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Koga ćeš još da dovedeš, Kali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 nikoga !:) dolazim sam jaci nego ikada :D ili moram nekoga da dovedem ?:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 (edited) e da, izgleda da ipak ima samo jedna "grana", jer me gunther docekao sad na izlazu u battery parku i sasio plazmom u glavu i tu nema pomoci, bacio sam dva LAM-a na njega i punio ga shotkom ali dzabe, to je to :D Edited June 25, 2010 by ℑںℵℊℓℯ :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 kori prelazi deus ex zmureci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 kori brate ajde da igramo u paru !!!:):) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 wtf ovaj deus ex samo 400mb? http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 kori prelazi deus ex zmureci ahhaha kori brate ajde da igramo u paru !!!:):) Ako može naravno! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Dolazi keva, pali Firefox, odlazi na YouTube, pronalazi željenu epizodu one turske serije sa Foxa i pušta da gleda u fullscreenu :o - De si bre ženo to naučila? - Na poslu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts