iguman11 Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 da ne otvaram nov topic uz kurac, zna neko gde mogu da se nadju u BG-u ovakvi kacketi? A хоћеш им скинути ту ружну налепницу кад их купиш и искривити ширму ко човек? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 KILOGRAM LIMUNA 190 DINARA?!??!?!??!?!?!?!? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 realno starbak car Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 nije bas tako, englezi se jos vise loze od nas, holandjani isto, a manji im je cemer nego nas. toliko im je dobro da im se zivot sveo na odlazak u pab i opijanje do besvesti :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 a možda ih poukuje da bi se probudili, jer kao neutralni posmatrač vidi da iz tolikog loženja ništa dobro ne može da izađe? mislim, to je stator, nije on toliko o tome razmišljao, samo se zajebavao :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 žešći smor, nevezano za fudbal 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 @Miksa, ima takvih govana po NewYorker-u u DC/Uscu, overi tamo. hvala, da ne znas cene otprilike? Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 cak je i pera u dinajalu The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Pera nije imao vezu za ATC, pa je dobio kobas, zato :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 :((((( The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 jebo fudbal, duci simonovic je objasnio neke stvari VITJO aj na basket!!!! Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 sve sve sve, ali da se zgazi puzh... mislim, jebote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 e jebiga pero.... i ja sam se smorio jutros jer nisam znao da kazem ne, pa me izvesna osoba koristi na struchnom planu po osnovi "ja sam ti prijatelj, a prijatelj prijatelju ne naplacuje". tako mi i treba It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Formi, Vitjo - duvajte ga...ja ne mogu danas :) Inace, prodjoh u drugi krug razgovora za novi posao...:) Bicu uskoro obavesten kad ce biti organizovan...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Formi, Vitjo - duvajte ga...ja ne mogu danas :) Inace, prodjoh u drugi krug razgovora za novi posao...:) Bicu uskoro obavesten kad ce biti organizovan...:) chovek prodje u drugi krug razgovora za posao i vec zaboravi stare drugare, tuga :( Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 udarila mu slava u glavu :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 uh, spavao 14sati, ne znam 'de je levo ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Za vikend mogu i ja da se organizujem :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Formi, aj' za vikend, nedelja ili tako nesto :( Za vikend mogu i ja da se organizujem :) ajdeeee subota :P Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 e jebiga pero.... i ja sam se smorio jutros jer nisam znao da kazem ne, pa me izvesna osoba koristi na struchnom planu po osnovi "ja sam ti prijatelj, a prijatelj prijatelju ne naplacuje". tako mi i treba to se meni stalno dešava 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Gledaj to s vedrije strane, bar više nećeš slušati fazone da naš Pero radi u kontrolu leta Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=CIYXzsMThVA ozenio bih ovu sto peva, predivna je ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Gledaj to s vedrije strane, bar više nećeš slušati fazone da naš Pero radi u kontrolu leta Ne, sad celog dana slušam "' 'Ladno tebe nisu primili, ne verujem, <insert random emo do jaja si sranje>" 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 e jebiga pero.... i ja sam se smorio jutros jer nisam znao da kazem ne, pa me izvesna osoba koristi na struchnom planu po osnovi "ja sam ti prijatelj, a prijatelj prijatelju ne naplacuje". tako mi i treba да није та особа жена супротног пола која је понекад изашла с тобом да јој платиш коктелчић? :)) Ne, sad celog dana slušam "' 'Ladno tebe nisu primili, ne verujem, <insert random emo do jaja si sranje>" бедак матори, баш бедно, а то "тешење" је нешто најгрозније, само те наводи да се још горе осећаш. уместо да ти кажу "чему си се који курац надао кад немаш везу" или "ово је ионако пропала држава, не вреднује квалитет", или да ти предложи неко мушко лешење од алкохола, а не овако да те сажаљевају. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts