Doolio Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 jel se racuna ako sam prso i pre foruma!11 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 Svi smo isti. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 E Kili meni prijemni za 8 dana (you heard me, osam), tek da cujes moje dozivljaje :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 chek nisam u toku jel se to moj djolence zajebava ili stvarno mrzi sebe :D Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 Jel se desilo mozda jos nekome da mu ne radi fejsbuk ? Meni od juce samo fejsbuk ne radi i to ni na jednom browseru. Verovatno zvucim kao napaljena klinka, ali ne kontam kako moze samo jedan sajt da mi ne radi ni na jednom browseru ... Jel moguce da je do av-a ili nesto ? Imam aviru ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 dosao sa koncerta bili ajdola, vredelo zbog par pesama. bole me noge, prota lala. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Ee pa i ja uskoro imam prijemni.. poz kili :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 (edited) http://transformice.com/en/ najbolja igra ever smejem se kao nezdrav vec pola sata :DDDDDD Edited June 22, 2010 by reiser Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 smrt sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 pricaj nam jos molim te pa pazi, super mi ide, sabijam i matematiku sigurno! radio sam juce neki proslogodisnji test iz matematike, ako bude slican kao sto je bio ovaj iz srpskog, nemam brige. noiseru, kako si se ti spremio? http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 jutarnji raport RR-ova na snazi je do 10 casova, posle toga mozete samo da kazete sta cete da radite veceras recimo posle prijemnog Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Evo ga Exile, bas da vidimo da li je sprcao neke Slovenke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Evo, savatao sam i jednu do jaja picku: joj, stamena, shto si srca od kamena:P:) billy fucking idol \m/ :)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Evo ga Exile, bas da vidimo da li je sprcao neke Slovenke. ma jok igra tamo xbox !:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Jel se desilo mozda jos nekome da mu ne radi fejsbuk ?Meni od juce samo fejsbuk ne radi i to ni na jednom browseru. Verovatno zvucim kao napaljena klinka, ali ne kontam kako moze samo jedan sajt da mi ne radi ni na jednom browseru ...Jel moguce da je do av-a ili nesto ? Imam aviru ... haha protu banovali sa fejsa :D (proveri da ga nisi stavio na onu forbiden listu) Inace, vreme je sugavo, ubija. Odma je i lose raspolozenje, kako je pocelo ovo leto sacuvaj boze... Nadam se da ce biti bolje na poslovnom planu ovih dana :) Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Evo ga Exile, bas da vidimo da li je sprcao neke Slovenke. Sprco sam kamen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 bio sinoc na biliju solidno bilo, bili je car ali ali publika je jebeno pozorisna bila :| ozvucenje osrednje sve u svemu na exitu njegov nastup i provod je bio mnogo bolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 da, en znam koji je qrac sa ljudima, kisha mozda, nama bilo odlichno, pokrenuli smo malo i masu oko nas, valjda im je bilo ok da djuskaju kada vide nekog kako izvodi besne gliste pored njih:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 pašće neki preki sud danas, drugari, previše se normalnih članova žali na retardizam da bismo se i dalje igrali demokratije. nadam se da kad su te pitali odakle si da si rekao iz hrvatske :D zapravo, slovenci gotive srbe mnogo više od ustaša. govorim o nekom proseku, uvek ćeš naići na budalu, mada meni nije uspelo. Jel se desilo mozda jos nekome da mu ne radi fejsbuk ? meni jeste jednom prošle godine. tog dana sam završio fakultet, našao devojku i otputovao u englesku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 (edited) nisam ja mislio da ce ga maltretirati sto je srbin :) nego se stranci groze uvek kad vide nase ponasanje :) i onda kad pitaju odakle ste vi strokavci /budale/debili ja imam obicaj da kazem iz kroacije :) btw Edited June 22, 2010 by Kal1mero Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Slovenci mrze hrvate, ali totalno... Znate onu reklamu za mastercard i fudbal i hrvate? E sad su napravili jednu koja se vrti na nacionalnoj televiziji... Fora kao snimili su njih par hiljada navijacha kako skachu i pevaju "ko ne skace nije slovenac", a sledeca scena hrvatski granichar sedi u kucici na granici sa slo, i kao trese se sve oko njega od njihovog skakanja i on se kao usro :)) Al' ih jebu za to svetsko, samo im vracaju :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Nešto za Dulija U ostalim vestima, kako sam carski eskivirao ovu kišu što sad ubija, a pola grada sam obišao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 zaljubio sam se u pevaljku. Ovu desno http://www.youtube.com/watch?v=0eQPMruD9lU It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 jebote kakav trip radio sam u jednoj firmi pre i lik zaboravio da me skine sa pio osiguranja pa hocu da ga nazovem da ga podsetim.. (fiksni broj) - halo (malo razlicit zenski glas) - dobar dan, steva mi treba - ko? - steva majstorovic, jesam dobio majlab - neeee - hm, ovaj broj im pise na sajtu, znate li mozda jel bila tu kancelarija majlaba pre? - a sto ti mene zezaas - molim - znam sto me zoves, nemoj da me zezas - ne znam o cemu je rec, meni treba steva, izgleda sam pogresio broj - znas ja imam identifikaciju na telefonu - a koga sam ja dobio - pa dobio si.. jebacicu, pusacicu i tako... - [prekid veze] The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 bogami, ja ovde ne znam sta vise da napisem iz straha da ne ispadnem retard. sreca sto nemam prijemni, bio bi banovan!111 vudu: sto za mene lol brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts