LESkOpoz Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 trebalo je da odem u Cigru, cekao sam autobus 55min(bilo koji do centra), i odustao sam i otisao kuci... Uf, koliko sam samo danas nervozan. :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 jebote, kakvih sve kretena ima za volanom uzas...lik se u dimitrija tucovica polukruzno okrece na 20 metara ispred mene koji idem 50 na sat...posle neka riba u pezou 407 u jebenoj beogradskoj koja ima dve trake u oba smera pretice preko pune i ulece u suprotnu...znaci kad je stala na semoforu 10-ak metara ispred, doslo mi da izadjem iz kola, pridjem joj i opalim samar...jebeni kreteni i murija koja smara ljude za svetla i gluposti, a ovamo se pijani likovi voze po stepenicama ispred skupstine, otislo je u kurac sve odavno Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 jesi ostetio felGe dok si vozio po stepenistu? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 ja pre neki dan video tako u voislava ilica na raskrnici sa gospodara vucica na semaforu, prema centru, stoji 1 auto u traci za pravo i u traci za skretanje na desno nema nikog i posto je bilo upaljeno uslovno(valjda se tako kaze) zeleno za skretanje desno prema cvetkovoj pijaci covek naravno koji je isao tom trakom i kretao da skrene tu desno i dok se jos uvek ni zeleno nije upalilo za pravo iza ovog auta koji je stajao u traci za pravo odjednom izlazi skuter koji ulece u tu desnu traku i ulece ispred auta koji je krenuo desno da skrene ... na pola metra se zaustavio covek naravno vozio je neki klinac, tako nesto oko 15 godina, i naravno pozadi je imao i drugaricu/ribu posle su naravno nastavili normalno kao da nista nije bilo dok je verovatno ovaj sto je kocio dobio infarkt sutra ce taj majmun da polozi voznju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 zavrsio sam sa dexter serijom i ne znam sta da radim sad, smoricu se vrv Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Skoci sa prvog sprata!:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 (edited) Basket na rtsu :) Druze poceo si da persiras sebi. Edited June 16, 2010 by trn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 ajde ne smarajte vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 ajde dajte link te tuce u vrscu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Stigao sam kući bukvalno 3 minuta pred pljusak. A što sam tek parkirao kola carski, imam 10 cm napred i pozadi od automobila drugih. Kako ću da izađem, to će biti šou! A sad pisanje tekstova! :) edit: Koliko je genijalna ova što snima :)) http://www.youtube.com/watch?v=md-K2--D2f0&feature=player_embedded#! edit2: Ima ovde neki kraći deo, verovatno će uskoro na youtubeu biti sve: http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/32/%D0%9A%D0%BE%D1%88%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B0/725008/%D0%A1%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB+%D1%83+%D0%92%D1%80%D1%88%D1%86%D1%83.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Basket na rtsu :) Druze poceo si da persiras sebi. Da posto kad persiras nekome kazes mu 'ti'. http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Ode chovek, jebote. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Stigao sam kući bukvalno 3 minuta pred pljusak. A što sam tek parkirao kola carski, imam 10 cm napred i pozadi od automobila drugih. Kako ću da izađem, to će biti šou! http://www.youtube.com/watch?v=md-K2--D2f0&feature=player_embedded#! jel si ih parkirao kao ja onomad kad smo bili u malom korzu! :D btw, koji potop, uzas, bem ti ulicnu kanalizacionu mrezu Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 biohazarde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 jel si ih parkirao kao ja onomad kad smo bili u malom korzu! :D Pazi kad ne mogu da se setim kako si ih ti parkirao kad smo bili u malom korzou? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Pazi kad ne mogu da se setim kako si ih ti parkirao kad smo bili u malom korzou? :) ccc laki, poceo si da zaboravljas, bilo je to pre par godina kad smo posle malog korza otisli na pice kod vuka, rings a bell? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 biohazarde wat? http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Skapirao je i reiser sta si rekao. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Ma sećam se viđanja i vožnje i svega, ali parkiranja ne :) Sećam se doduše parkiranja tvog kod Vuka, ali kod Korzoa ne :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 pa na to parkiranje sam i mislio, lose sam se izrazio...drago mi je da smo se razumeli konacno! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Ladno dule_smor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 snimak tuce Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 stoko seljacka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Skapirao je i reiser sta si rekao. :) Brate, probaj ti da radis po 40 zadataka dnevno iz matematike i srpskog. Really fucks you up. http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 kakvik idioti haha ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts