jasamnepismen Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 Ja ne mogu da pohvatam koji je koji, svi su mi isti lol. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 ja sam odavno prestao da pokusavam da zapamtim Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 Smorila kisa ko zmaj, tacno se poklopilo lose vreme ove nedelje sa mini-raspustom koji imamo na faxu. Valjda ce sutra/prekosutra biti bolje, bar tako prognoza kaze o/ In the other news, danas sam saznao da imamo kolokvijum iz J2ME sutra, ne iz Delphia kako sam kontao, FML, sada moram da procitam neke skripte kako bih sutra uradio bar nesto... /hates Java Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 :( Probudih se... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 probudio me san, sada ću biti mrzovoljan ceo dan.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 Vidi ga Nemke sto se kurci! Evo me sad na poslu...zashiljen i spreman :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 Ajde jedna pomoc, od matorije garniture na forumu ili bilo ko da se seca, nekad davno bese serija na TV-u za decu sa lutkama, medju kojima je bio i neki seik sa kamilom koji tuguje za svojim domom, posto je jelte zalutao. E sad, on peva neku blesavu pesmicu koja ide nesto ovako "Moja sreco sto te nema, moja tugo pregolema, HOCU KUCI HOCU KUCI!!!!". Jel se seca neko kako se zvala ta serija, nikako da izbacim tu pesmicu iz glave Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 usvinjio sam se od rakije ko nikad u zivotu , dodjoh sad kuci, osecam kao da sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 sumro ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 napio sam se sinoc kaaaaaaaaao bulja! Najcrnje je sto sam jos uvek pijan, a idme da radim rodjendane... teska sranja sam sinoc napravio, sramota me je sto postojim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 bu hu Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 napio sam se sinoc kaaaaaaaaao bulja! Najcrnje je sto sam jos uvek pijan, a idme da radim rodjendane... teska sranja sam sinoc napravio, sramota me je sto postojim... He he griza savest, glavobolja kombinovana sa mucninom, i nelagodno cimanje kad zazvrnda telefon....hea hea You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 (edited) Ajde i nemoj da se vracate (budite). aj ono kao idi u shopping ili tako nesto. ot: Dobro jutro svima. Jos jedan spremo-prijemni dan ispunjen smorem, a vreme se i dalje ne popravlja. Edited June 5, 2010 by biohazard http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 /cv ban biohazard, noiser_, reiser, ajvan~ The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 Je l' zna neko otprilike kol'ko bi me ispalo stampanje i koricenje maturskog na 61 strani? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 Sto bi nesto stampao i koricio samo na 61 strani?? Hae! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 @kreator zavisi kako stampas. ali u oba slucaja nece vise od 200 dinara da te izadje. ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 Hvala Neo car si Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 @kreator zavisi kako stampas. ali u oba slucaja nece vise od 200 dinara da te izadje. Nemoguce da je do 200 dinara, to je u boji, plus koricenje, neko mi je spominjao neke cene od 500-1000 dinara samo za 30 strana lol Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 ja sam moj maturski od 20 strana u 3 primerka (tako smo morali) stampao + koricio za 400 dinara. samo sto moji nije u boji, ne znam koliko ce te to skuplje izaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 Joj grok sad sam ustao :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 wtf, 60 strana, moj maturski je bio fazon 8 strana. :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 ja sam uzeo od ortaka iz odeljenja :D samo sam prvu stranu zamenio haahhhahahhaaha Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 jebote ne mogu na nogama da stojim sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 Izgleda da se ja jedini ovde sinoc nisam napio :( Nista, mora to kvalitetno da se nadoknadi veceras. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts