GibanicA Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 uze mi rec iz usta..oni zapravo imaju samo adebajora kao pravog spica..tevez i belami se ne secam kad su igrali sami kao najistureniji.. kao plejmejkera bi mogli da uzmu Kevina Princa pa da upare burazere koji ne pricaju :) lol.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 tevez nije klasican spic. moze digra i kao krilni napdac gde i vise pokazuje, baloteli, silva, belami i svp takodje, od tih sto si nabroja je jedini emanuel spic... klasicni spic, tako da moze dosta da menja.... Nisam rekao spicevi nego napadaci Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 ako cemo tako onda je i kolo ture napadac.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Nisi mi jasan...napadac se definise kao ofanzivni vezni igrac+centarfori. Zapravo ima razlike u desnom krilu i desnom poluspicu, a to sto i Kolo Ture ide u napad kad je korner ne znaci da je napadac...TO je isto kao da kazes da je Runi centarhalf jer se vraca da uzme loptu Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Nisi mi jasan...napadac se definise kao ofanzivni vezni igrac+centarfori. gde se tako definise? u enciklopediji zeroxonici? Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Nisi mi jasan...napadac se definise kao ofanzivni vezni igrac+centarfori. Zapravo ima razlike u desnom krilu i desnom poluspicu, a to sto i Kolo Ture ide u napad kad je korner ne znaci da je napadac...TO je isto kao da kazes da je Runi centarhalf jer se vraca da uzme loptu ja to nisam rekao... sto se napadaca tice, razumeo sam te, kao i ti mene, samo sto me sada mrzi da se nesto inatim, klasicni spic im je jedino adebajor, a tih polu spiceva, krila, imaju pun kurac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 pa ok ja sam pitao sta ce sa svima njima da rade :) plus hoce da kupuju jos 1 krilnog (Balotelija) i 1 spica (DZeka ili koga vec jer jure sve) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 baloteli moze da pika kao cf ali je najbolji kao poluspic.. kapiram da ce za par godina kad postane najbolji fudbaler sveta biti iskljucivo spic..samo da ga crna teleca glava ne zakoci.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Riera potpisuje za olimpijakos. Bogami solidno su se pojacali ove sezone, doveli modesta, ibagazu, romedala, miralasa, rieru, a jos pregovaraju sa gatuzom i senom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 u, da tamo je neki mega milioner resio da osvoji sve..a cini mi se da oni igraju samo kup uefa da su ga izduvali za ls kvalifikacije Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 da u plejofu :) bednici.. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 (edited) Kacar u HSV-u. Edited July 23, 2010 by agrsv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 lol ako ode maskerano dolazi Poulsen a ako ode Tores dolazi Huntelar. Moze li iko sa 2 grama mozga da mi objasni ove "transfere" Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 ja sam chitao danas da ce liverpul prodati toresa samo ako uspe da dovedu dzeku, shto bi po meni bio vrlo dobar poso. torres je sjajan ali je chesto povredjen, a i ovako se iz godine u godinu ponavlja pricha o njegovom odlasku. dzeko je mladji i uopshte nije po kvalitetu daleko od torresa, a ima potencijala itekako da napreduje. ne treba ni zanemariti da bi liverpul u tom poslu bio 20ak milki eura u plusu. ni huntelar ne bi bio losha kupovina, on koshta nekih 15ak miliona, plata mu je relativno mala, ali ako liverpul zheli da osvoji premijer ligu ne mozhe on biti prvi shpic. shto se tiche maskerana, ako je zapeo da ide neka ide, ja njega ionako ne gotivim preterano, samo ne vidim koga bi roy (napisah rafa prvobitno :D) mogao da dovede na njegovu poziciju. pulsen isto nije losh, nije skup, al liverpulu treba neko bolji. trebaju im krshten shtoper i levi bek asap, eventualno ako bude para i josh jedan shpic, bash me zanima koga planiraju da dovedu. moram priznati da mi se jako dopada kako su odradili rok do sada, kao i najave buducih odlazaka i dolazaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 super je sve to ali hunt i poulsen samo sto dalje od enfilda pls Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 kakav bre poulsen kakvi bakraci..ja neverujem da ce maskerano da se mice, to je cista novinarska patka..interu ne treba jos jedan dmf pored zivog kambijasa koji vedri i oblaci..nece sigurno on da bleji na klupi.. izgleda da je tucha za Hondu..milan i arsenal..stvarno bi me zacudilo da se ne proda posle onakvog svetskog prvenstva Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stim Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Velika je steta da klubovi kao sto je Liverpool , misleci na istoriju etc , sad smrde zbog nekih sejkovih sincica koji bi da se igraju ... malo je cela transfer prica luuuuuuuda davati toliki kes za neke igrace je apsolutno lol, mislim da Kolarov vredi 18 milionceta iako je nas da se ne lazemo ljudi :P . A po meni najbolji transfer je napravila Barsa Villa je jednostavno predobar napadac covek nikad ne masi sansu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Mislim da bi velike evropske klubove, odnosno vodece lige evrope trebalo organizovati po ugledu na americke profesionalne lige, gde postoji salari kep, odnosno ogranichenje godisnjeg budzeta Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 kakav bre poulsen kakvi bakraci..ja neverujem da ce maskerano da se mice, to je cista novinarska patka..interu ne treba jos jedan dmf pored zivog kambijasa koji vedri i oblaci..nece sigurno on da bleji na klupi.. izgleda da je tucha za Hondu..milan i arsenal..stvarno bi me zacudilo da se ne proda posle onakvog svetskog prvenstva Honda je došao u januaru, nema šanse da ga prodaju, barem ja tako cenim Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 (edited) pazi ne mogu oni za njega da dobiju preko 15-16m..kao i za krasica..mislim ako sada neko ponudi te pare, sto da ne.. maskerano oce da pali.. sto naravno nista def ne znaci.. Edited July 27, 2010 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Eshli Kol u Liverpoolu! Samo sto je odradio transplantaciju koze i lica! Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Turnir u Petrovcu na Mlavi? :) Shalu i subjektivnost na stranu... Ja, josh uvek, ne vidim pojachanja na mestima na kojima ste kritichni, a da bi osvojili neshto to vam je imperativ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 kedira u realu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 nova bomba u sitiju! http://www.youtube.com/watch?v=QmnSR0LwiS8&feature=player_embedded#! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Liverpul je reshio pitanje levog beka... bar na mesec dana. Aurelio je potpisao novi dvogodishnji ugovor. Videtjemo koliko tje izdrzati, a da se ne povredi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts