tOMABRE Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 vaistinu, fala kurcu da se zavrshio da vishe ne moram da slusham velike poznavaoce fudbala, koji fudbal gledaju samo kad je svetsko i finale lige shampiona. E ovo! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 ili ne to, smarate sam tim da poznajete bolje fudbal od drugih, svako ima pravo da gleda fudbal i da komentarise, gtfo noobs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 navijao sam za spance jer sam ih cekao za 19k... a realno ni jednu ni drugu reprezentaciju nisam hteo da vidim u finalu.. a sto se tice atraktivnosti utakmice, po meni ocekivano finale za fudbal kakav se trenutno igra i kakav je prikazan... Ljudi jednostavno nece da sutaju ako nije 100% sansa... Jebeni spanci su hteli da udju u gol.. tzv nedostatak muda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 taj neki fazon, zato sam ja finale gledao bez nekog tripa, trebalo je njemce da gledamo jebiga. ja sam 'navijao' za spance jer su mi holandjani igrali jos dosadnije od njih kroz prvenstvo, ako je to ikako moguce...a i iznervirali su me na tekmi sa brazilom:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 (edited) holandjane mrzim skoro ko i italijane... a spanci su odustali od prljave igre po kojoj su ranije takodje bili poznati pa su mi sada kul reprezentacija. posteno i zasluzeno su pobedili i igrac manje u holandskoj ekipi nema nikakve veze sa tim golom jer su imali plenty of time da im zavare gol pa nisu... golmani su takodje velike face sto su mnogi zaboravili ovde da napomenu, oni su ti koji su zapravo presudjivali konacni ishod svake tekme s obzirom da se igralo neinventivno, dosadno i nenapadacki, uglavnom su svi vrebali iz neke kontre jebene s tim da prokletnici iz Gane jebeno LETE preko terena kad imaju kontru, to me je odusevilo i smorilo u isto vreme kad sam uporedio njihove kontre sa kontrama nase reprezentacije koji se jedva skroluju napred u kontri cekajuci da se SVI protivnicki igraci povuku u svoj 16rac vaistinu, fala kurcu da se zavrshio da vishe ne moram da slusham velike poznavaoce fudbala, koji fudbal gledaju samo kad je svetsko i finale lige shampiona. Eo kako se RADI PRAVI FUDBAL posle kojeg sam i batalio pracenje tog sporta, pozz glodari! Edited July 12, 2010 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 darko, otvaraj SD CZ 2010/2011 topik!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 ali spanci i doprinos fudbalu... po ugledu na spance sada svi mlataraju rukama igraju ko slinave pichkice smaraju sudije foliraju svaki pad na zemlju valjaju se dobijaju udarac u nogu oni se hvataju za glavu gori su od zena ... dodje holandija koja igra duel igru (istina onaj kung fu je bio za crveni) i kao holandija igra smaracki fudbal... igraju koliko mogu trche jure prsti od duela , cigani samo padaju kako neko dune u njih.... zatvorili im igru i njihovu tik-tak taktiku ... van bomel je car, sta ce on sto je veci i jaci od onih dwarfova grujo sto im je losa zadnja linija? pa brate sta ces vise odradili posao protiv tehnicki superiornijeg protivnika? vilja nije mogao da prdne visio u oPsajdu poal tekme, istina je da nisu mogli da cestito dobar pas d'odrade prema srednjoj liniji ali ne svirati onakav korener par min min pred kraj a holandjani igraca manje? i u sledecem napadu naravno primaju go... ocajno sudjenje ali ocajno toliko pogresnih odluka... mislim po svetskom prvenstvu bi se reklo da sudije u proseku grese 2-3 puta kapitalno na svakoj tekmi u bilo kom delu sveta, a zapravo nije tako... i to me je najvise smorilo posle naseg ispadanja nekako se opredelis kao za koga ces da navijas, onda sudija nesto usere u njihovu korist i naravno smorim se i pocnem da navijam za drugu ekipu i tako u krug... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 12, 2010 Author Report Share Posted July 12, 2010 shpanija sa 8 golova u 7 utakmica postala svetski prvak, tuzhni mondijal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Sve u svemu ovo prvenstvo mi je 7/10...Engleska i Argentina razocarale (posebno argentina jer je neslavno izgubila posle ok pocetka), Brazil igrao nikad dosadnije (sta smo doziveli da se jedna brazilska selekcija pamti po igrama Maikona i Alvesa - dva beka), Francuska dno dna, Italija isto, lose sudjenje. Holandija koja je igrala dosadan fudbal na kontru, Spanija koja je igrala kao Italija nekada (Vilja da go kao Vijeri 98me i to je to, cao drugari, ceka se kraj tekme). Jedino sto mi je pozitivno jeste Urugvaj,Japan najzad mozemo, svi kolektivno, da se odmorimo od glasa i dela Ace Stojanovica. Nadam se da mu nece davati da pridje Svetskom prvenstvu u kosarci Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Ste videli kasiljas sto daje interviju? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Sto se mene tice, Bomel je trebalo da dobije crveni karton jos u osmini, pa u cetvrtini, pa u polufinalu i provukao se, kako, ne znam. Sto bi rekao Zvonko Mihajlovski, bilo je tu kontakta i fulkontakta, eto kako igra Bomel. Ja bih mu zabranio da se bavi fubalom, jer je ubedljivo najprljaviji igrac bio na svetskom, prljaviji cak i od strokavog Pujola. Takodje, nije mi jasno kako majgerista nije dobio crveni... ah da, sudio je Englez. Navijao bih za Spance samo zato sto su ih ovi tukli sve vreme i igrali nesportski i prljavo, sirili ruke na svaki kontakt, ofsajd ili aut (jos od tekme sa Brazilom). Kada Spanci odigraju fer plej u utakmici, onda je krajnje vreme doslo da se menja nesto u fudbalu. Ovo prvenstvo je bilo onako, ali neuporedivo bolje od proslog koje je sigurno bilo najjadnije u istoriji fudbala, tako da sam zadovoljan sve ukupno. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 ali spanci i doprinos fudbalu... po ugledu na spance sada svi mlataraju rukama igraju ko slinave pichkice smaraju sudije foliraju svaki pad na zemlju valjaju se dobijaju udarac u nogu oni se hvataju za glavu gori su od zena ... dodje holandija koja igra duel igru (istina onaj kung fu je bio za crveni) i kao holandija igra smaracki fudbal... igraju koliko mogu trche jure prsti od duela , cigani samo padaju kako neko dune u njih.... zatvorili im igru i njihovu tik-tak taktiku ... van bomel je car, sta ce on sto je veci i jaci od onih dwarfova grujo sto im je losa zadnja linija? pa brate sta ces vise odradili posao protiv tehnicki superiornijeg protivnika? vilja nije mogao da prdne visio u oPsajdu poal tekme, istina je da nisu mogli da cestito dobar pas d'odrade prema srednjoj liniji ali ne svirati onakav korener par min min pred kraj a holandjani igraca manje? i u sledecem napadu naravno primaju go... ocajno sudjenje ali ocajno toliko pogresnih odluka... mislim po svetskom prvenstvu bi se reklo da sudije u proseku grese 2-3 puta kapitalno na svakoj tekmi u bilo kom delu sveta, a zapravo nije tako... i to me je najvise smorilo posle naseg ispadanja nekako se opredelis kao za koga ces da navijas, onda sudija nesto usere u njihovu korist i naravno smorim se i pocnem da navijam za drugu ekipu i tako u krug... Bolke ti je relativno odgovorio za mene.Ne razumem o kojoj ti duel igri pricash,ono nije duel igra,ono je bezobrazno udaranje do smrti i tolerisanje sudije.Ti tog dzukca treba da uporedish npr. sa jednim Alonsom(kojeg ja isto ne gotivim btw),a koji nikog nije udario dzukachki,a dobio je milion duela,o tome ja pricham.Covek je dosao do finala bez suspenzije,a trebalo je da bude iskljucen na svakoj tekmi.Roben i Van Persi shutiraju loptu posle zvizhduka,a imaju karton.Ja sam navijao za holandiju od pocetka,ali su bili chemerni,imali su srece u svakoj tekmi,u svakom aspektu,zadnja linija im je ochajna,pa pogledaj ti samo kolika je to neuigranost,koliko su ceste rupe kod njih,koliko ostave prostora,a to nije zato sto je recimo bek otisao i probio po strani. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Zar nije neko vec na pocetku naglasio da ce Spanija da pobedi? Njima ovo treba, dato im je zarad opsteg dobra. Nemcima Eurovizija, Grcima pare a Spaniji kup. Moral u porastu, tenzije se smanjuju, globalni poredak van opasnosti, talasanje na minimumu. Niko vise nece da prica kako je lose u Spaniji vec kako su dobili prvenstvo. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 (edited) tako je, svetska zavera. isto su im dali i u kosharci, tenisu.. inace, van bomel je apsolutno najodvratniji i najprljaviji igrac na ovom prvenstvu(i inace), a vi shto kazete da su shpanci dali samo 8 golova - jel vam palo na pamet da su svi igrali bunker protiv njih? a ovaj koma shto ne razume zashto su holandjani bili bolji pre 2/4 godine je verovatno pratio ta prvenstva na livescore-u. tada su igrali fudbal, "totalni fudbal" + nije igrao van bomel shto im je bio veliki plus.ej holandija koja je do pre par godina igrala mozda i najlepshi fudbal na svetu na ovom prventstvu najgrublja reprezentacija. imali su i dosta srece, kao npr fracuska 2006. ja sam zadovoljniji ovim prvenstvom nego prethodnim, ako ni zbog cega drugog onda zbog pobednika. takodje i zbog mega faila 2 retardirana trenera (dunge i maradone) , mada je sudjenje bilo ocajno kao i organizacija (vuvuzele, zima etc) e da, i sudija je odlucio finale. zbog nedosudjenog kornera... lol i za kraj edit - ako je neko igrao "pickasto" onda je to holandija, ja sam njih oduvek gotivio ali su na ovom prvenstvu bili uzasni. da mi je neko rekao pre mesec dana da cu izmedju holandije i shpanije da navijam za shpaniju, ne bi verovao... jedino sam navijao za njih protiv brazila Edited July 12, 2010 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Bolke ti je relativno odgovorio za mene.Ne razumem o kojoj ti duel igri pricash,ono nije duel igra,ono je bezobrazno udaranje do smrti i tolerisanje sudije.Ti tog dzukca treba da uporedish npr. sa jednim Alonsom(kojeg ja isto ne gotivim btw),a koji nikog nije udario dzukachki,a dobio je milion duela,o tome ja pricham.Covek je dosao do finala bez suspenzije,a trebalo je da bude iskljucen na svakoj tekmi.Roben i Van Persi shutiraju loptu posle zvizhduka,a imaju karton.Ja sam navijao za holandiju od pocetka,ali su bili chemerni,imali su srece u svakoj tekmi,u svakom aspektu,zadnja linija im je ochajna,pa pogledaj ti samo kolika je to neuigranost,koliko su ceste rupe kod njih,koliko ostave prostora,a to nije zato sto je recimo bek otisao i probio po strani. kako koja duel igra? alonso i duel? alonso nije duel igrac u klasicnom smislu on vise na brzinu i agilnost uzima lopte a ne na guranje i duel ? sutirali su posle zvizduka i spanci pa nikom nista... mislim za to se ne daje zuti u finalu u produzetku... fudbal je igra sa kontaktom, a napravis kontakt sa spancem on pravi piruetu uz bolnu grimasu i naravno ostatak tima skace na sudiju ... brate samo uz srecu da dodju do finala svetskog kupa? malo neverovatno :) zadnja linija je bila spora, al meni je bio utisak da su dobro nahvatali napadace u ofsajdu, vilja koji je ono kao munja u poredjenju sa njima nista nije uradio. zadnja linija im je u neku ruku katastrofa samo ako je poredis sa mozda najboljom a to je spanska, koji su ono bolji tehnicari od napadaca malte ne mislim nisam nikakav fan holandije, samo me nervira pichaksta igra koju forisra spanija, italija, i pola juzne amerike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 kako koja duel igra? alonso i duel? alonso nije duel igrac u klasicnom smislu on vise na brzinu i agilnost uzima lopte a ne na guranje i duel ? sutirali su posle zvizduka i spanci pa nikom nista... mislim za to se ne daje zuti u finalu u produzetku... fudbal je igra sa kontaktom, a napravis kontakt sa spancem on pravi piruetu uz bolnu grimasu i naravno ostatak tima skace na sudiju ... brate samo uz srecu da dodju do finala svetskog kupa? malo neverovatno :) zadnja linija je bila spora, al meni je bio utisak da su dobro nahvatali napadace u ofsajdu, vilja koji je ono kao munja u poredjenju sa njima nista nije uradio. zadnja linija im je u neku ruku katastrofa samo ako je poredis sa mozda najboljom a to je spanska, koji su ono bolji tehnicari od napadaca malte ne mislim nisam nikakav fan holandije, samo me nervira pichaksta igra koju forisra spanija, italija, i pola juzne amerike jebote, koji fail. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 sto je deplasirano kad si i sam reko da cinculiraju i dave?:) igraju smaracki, isto ko holandija, finale sam gledao sa manje tripa nego nesto nebitno u grupi. jako mi je zao sto su svabe ispusile, jebiga, udavili su ih, a ovi nisu znali da se oddave:) ono sto mene smara je sto ce sad svi da se naprze da igraju tako i ode sve u kurac:) ocigledno je efikasno, spanija uzela, holandija bez poraza do finala... holandjani su tek fenomen sto se toga tice, zato sam i navijao za spance, al to mi je ono po principu od dva zla izabro sam manje...mozda sam trebo da uletim neke pare:) van persi je najveci smarac i retard na svetu, sad mi zao sto sam pljuvo zigica. covek celo prvenstvo ne zna loptu da primi, udari...i to bez zezanja, lik se zajebo ili zablokiro kod najosnovnijih stvari... španje su zasluženo uzeli. a ovo se slazem, naravno, samo ako se gleda finalna tekma. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 ortak iz portugala napravio ;) kad sam mu poslao ovu gore sliku :D Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 (edited) pricha kako su svi igrali bunker protiv spanaca je LOL pa je stoga jasno zasto su dosli do finala sa prosekom od 1.14 golova po mechu. Mislim, jel su nemci kao igrali BUNKER u polufinalu? Edited July 13, 2010 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Španci su sasvim zasluženo osvojili, ko ne misli tako, možda je vreme da batali da prati fudbal Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 a ko to tvrdi da su spanci nezasluzeno dobili sampionat , osim mozda Dzija? ja samo kazem da je ovaj tim spanije igrao, barem meni dosadnije, od timova poput Francuske 98me, Brazila 94te ili Brazila 2002ge Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Mislim, jel su nemci kao igrali BUNKER u polufinalu? ne, oni nisu uopshte igrali u polufinalu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 a ko to tvrdi da su spanci nezasluzeno dobili sampionat , osim mozda Dzija? ja samo kazem da je ovaj tim spanije igrao, barem meni dosadnije, od timova poput Francuske 98me, Brazila 94te ili Brazila 2002ge sigurno ih ima još, ali za sada je G najglasniji Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 nesto za kraj - logo FUDBALSKOG prvenstva sveta u Brazilu 2014te... :) neki hint o stilu igre ili sudjenju, mozda? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts