FATA Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 elem pre nekih sat vremena zavrsio sa poslom i nas 4ca ortaka sedimo u autu i spremamo se da krenemo gajbama. posto svi igramo poker i volimo da se kladimo po malo meni palo na pamet da napravim neku opkladu i zaradim pare na brzaka. posto se uvek vracamo istim putem gajbi "od zemuna do mostara" imaju fazon 3 semafora, ponudio sam ko hoce da se kladi da cemo proci kroz 2 zelena. ortak se javio i napravili smo dil. posto je ovo prvi put da se kladimo tako nesto opklada je bila u 1000 dindzi iako je on bio favorit 2-1 s tim da sam ja racunao na zeleni talas ;-). (jedini uslov bio je da vozac odrzava konstantnu brzinu od 60km/h osim u krivinama ;-) kako ne bilo neravnopravno) e sad, treba mi vasa pomoc odnosno kreativnost ;_) na sta bi ste se sve kladili i sta bi ste probali? naravno prvo se odredjuje vrsta opklade pa u odnosu na tezinu i kvota odnosno sanse za istu gde jedna ili vise strana mogu da stave pare NA ili PROTIV i na kraju zarade ;-) ako neko bude kreativan mozda i ovde napravimo opkladu ;_) izi moni! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Cek, jel si ubo zeleni talas?:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 al' je tebi dosadno :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 čim sam video da je Fata postavio topic, znao sam da nije nešto pametno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 ja se kladim samo kad znam da sam u pravu a onaj drugi to neće da prihvati, da bih prekinuo besmislen razgovor (i uzeo pare ako je "protivnik" dovoljno glup) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 0800-110-011 Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Kladi se sa jednim ortakom da ti je 1 jaje kockasto u po 100e A sa drugim se kladi ( a da ovaj 1. ne sazna ) da ce ovaj da te dira po jajima u po 1000e ... ovom das 100e i budes 900 na dobitku poz~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Da dule on bash drzhi 1000e spremnih za opkladu u dzepu , h3h3 Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 sad ce gruja :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 realno se previshe lozhite na te pokerashe, ko deca neka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Spreman sam da se kladim da sam dovoljno blesav da uradim neshto sto mi niko ne veruje da cu da uradim :> Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Aj samnom na neki metal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 idemo poker kladionica teretana lud provod i brza hrana, koka kola malboro suzuki - uvalim ti tuki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 ciga car :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts