LESkOpoz Posted February 18, 2012 Author Report Share Posted February 18, 2012 gledao hadersfild, neam pojma, nije mi leglo neshto, ne znam zashto su ljudi bili toliko odusevljeni na kraju, verovatno nisu dugo ishli u pozorishtu. predstava nema radnju neku, samo socijala... moguce da me to i smorilo. Crveni karton za Margija, moraces da napustis saranu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 "BEN" mala scena BDP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Crveni karton za Margija, moraces da napustis saranu. haha, jbg matori, ja kazem iskreno u cemu je problem, ne mogu protiv sebe... Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Da li je neko gledao Figarovu ženidbu u Narodnom? Nisam do nedavno smatrao da bi mi ovaj vid umetnosti legao, i grdno sam se prevario. Pogotovu me je iznenadio Kerubinov trouser-role koncept. U svakom slučaju sam se sjajno proveo, ali sam video na netu da su ih ljudi napljuvali bez ulaženja u detalje, pa me zanima šta tu po vama ne štima? Mada koliko sam video postavka koju su toliko pljuvali se pretumbala (debela riba koja je glumila Suzanu sada igra Figarovu majku) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 haha, jbg matori, ja kazem iskreno u cemu je problem, ne mogu protiv sebe... Ma naravno, to stoji. Ali ajde da ne zalazimo u pricu, odnosno samu temu (koja je, po meni, izvanredna, i govori o velikom delu drustva koje zivi na ovim prostorima. Mozda ne sad, ali do pre nekih 10-15god), nego da pricamo o glumi. Kako te to nije pogodilo? Susljik, koji je UVEK mracan, ovo je uloga koja zapravo tacno to i zahteva, i potpuno se uklapa u koncept. Cetkovic koji odlicno doprinosi svojim cinicnim humorom. Tatic bogotaccarkralj, mom smejanju njegovim replikama nema kraja. I na kraju, Glogovac, za kog zaista nemam reci kako bih to opisao. Najbolji glumacki performans koji sam ja u zivotu video. O toj ulozi moze knjiga da se napise, bukvar za buduce glumce. Pa da je prica bila o tome kako pcela slece na cvet, uz ovakvu glumu, ocena bi opet bila bar 8. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 hmm Posetilac atelje212, voja brajevic i dragan nikolic; ne znam zashto postoje ovakve predstave, sat vremena smaranja i nichega dok kao nije neshto tu krenulo da se deshava, tj brajevic se prodro u jednom od svojih beskrajnih monologa sa nikolicem. inache brajevic igra frojda a nikolic boga, tu se zavshava bilo kakav opis dalje radnje;P:) Meni je ova predstava bila super, i poenta je upravo u tim monolozima tj dijalozima filozofiranje kapiram da ne bi svakome leglo al ne mozes reci da je predstava losha Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 pozorišni lutak heheheh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Producenti (Terazije) OK je, ali mi teško pada pozorište duže od sat, maks sat i po. U ovom slučaju i to što sam skoro gledao rimejk Producenata sa Umom Turman je uticalo da mi predstava bude dosadna, ali su glavni glumci sjajni i pevanje je solidno, kao i zvuk u sali. Same pesme su onako, ništa spec odim glavne teme. Nisam nezadovoljan, ali bih pre odgledao još nešto nego da na ovome završim! Derviš i smrt (Narodno) Dobar prvi deo predstave, drugi onako. Dobri glumci, naročito derviš. Šta ja znam, predugo je, a neki delovi su mi bili mnogo interesantni neki naivno-dosadni. Jebga. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Ma naravno, to stoji. Ali ajde da ne zalazimo u pricu, odnosno samu temu (koja je, po meni, izvanredna, i govori o velikom delu drustva koje zivi na ovim prostorima. Mozda ne sad, ali do pre nekih 10-15god), nego da pricamo o glumi. Kako te to nije pogodilo? Susljik, koji je UVEK mracan, ovo je uloga koja zapravo tacno to i zahteva, i potpuno se uklapa u koncept. Cetkovic koji odlicno doprinosi svojim cinicnim humorom. Tatic bogotaccarkralj, mom smejanju njegovim replikama nema kraja. I na kraju, Glogovac, za kog zaista nemam reci kako bih to opisao. Najbolji glumacki performans koji sam ja u zivotu video. O toj ulozi moze knjiga da se napise, bukvar za buduce glumce. Pa da je prica bila o tome kako pcela slece na cvet, uz ovakvu glumu, ocena bi opet bila bar 8. josif nije igrao, bio je neki drugi matorac ali i on je bio ok, sad ne mogu da se setim kako se zove, nije bash totalni anonimus. susljik ajde da kazemo na nivou. cetkovic losh, on u svakoj predstavi izgleda igra istu ulogu, neshto kao zoran cvijanovic i mile tranzicija. kresojjevic mislim katastrofa, kao da je s ulice usao u pozoriste i tu se zatekao. za glogovca necu da komentarishem to ti ej slaba tacka vidim, meni je tu neshto falilo, bilo je ok ali nekako nije bilo na mestu, nema pojma kako da opishem to... i tako, sve u svemu, ono shto sam vec rekao;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Proslava, Atelje 212 Veoma interesantno i nategnuto. Drama. Miodraga Krstovića mrziš jako od pola pa na dalje :) "Bojan Žirović za ulogu Kristijana u predstavi Proslava dobio je 2009. godine nagradu “Miloš Žutić” za najbolje glumačko ostvarenje u domaćim pozorištima" http://www.atelje212.rs/velika-scena/proslava-t-vinterberg-m-rukov-b-hr-hansen/ Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 7 marta premijera u Ateljeu "Balada o Pisonji i Zugi" . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Ako neko pogleda nek baci komentar. Planiram da idem 12. da gledam. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 3, 2012 Author Report Share Posted March 3, 2012 Ja hteo jos pre 20ak dana da jurim karte, pa ne znam sto sam odustao. Jel ih ima jos u prodaji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Nisam siguran...msm da ne.Nacuo sam da ce samo premijera biti u Ateljeu,kasnije se djuska u Dadovu. Elem uvek mozes doci u Atelje i sacekati da udje masa,kasnije samo pitas da te puste na mesto onog ko je zakasnio.Sad jbg ako nema mesta gledas sa stepenica....moj sistem vec 5 godina ako nemam kartu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 jel to neshto po istom tekstu kao i ona predstava pozorista iz vrsca, ili kraljeva:P jebem li ga odakle;) gledao sam u bdp-u na maloj sceni usamljeni zapad, nema poznatih faca, to je diplomska predstava studenata peletove klase. meni se svidelo sve to, nisu loshi, ok tekst, bilo je zabavno. sledece nedelje cu verovatno da gledam sve o mojoj majci i doktor d, ta javljam. ne znam da li sam pomenuo vec ovde ali u jdp mozete opusteno uci za dz, samo sachekajte da svi udju i pitajte da li ima mesta, isto vazi i za malu i za veliku scenu, nemojte da vas je sramota;) poz Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 19, 2012 Author Report Share Posted March 19, 2012 Sve o mojoj majci sam gledao, i ono, mogu da kazem da je fina, ali nista vise od toga. Danas sam gledao PR - Potpuno Rasulo. Prica u sustini ima neku poentu i ideju, ali humor koji je zastupljen u predstavi me je zasitio posle 5minuta. Predrag Ejdus car, bas je bio dobar. Na kraju, jedva neka prelazna ocena, ali ne i preporuka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Kanjos Macedonovic - Narodno,rezija Vide Ognjenovic... Odlicna,malo razvucena ali ok..istrpeo. Igor Djordjevic previse duhovit lik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Има ли негде да се набаве снимци представа Буре барута и Чикашке перверзије, из тамо 97ме године? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 slozio bih se za sve o mojoj majci, ok, moze da prodje;) doktora Dabica nisam stigao da pogledam, neki drugi put;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Има ли негде да се набаве снимци представа Буре барута и Чикашке перверзије, из тамо 97ме године? uf...jedino da trazis iz arhiva samog pozorista mada pitanje je da li ces dobiti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 25, 2012 Author Report Share Posted March 25, 2012 Gledao sam veceras "Dom za vesanje" u Sava Centru. Moram da kazem da mi se jako, jako dopalo. Pricu vec svi znamo iz filma, tu nema nekih posebnih novosti i tajni, ali odlicno je adaptirano. Ni predugacko, ni prekratko, sa mnogo rekvizite, scenografije, efekata... Zaista sve pohvale za ovo, vredelo je svaki dinar. :] Imam dve male zamerke [sad ja ispadam zakeralo da mi uvek nesto smeta, ali prosto volim i to da kazem :D ], a to su da je prevod isao na dnu bine, pa je malo bilo zeznuto citati prevod i pratiti sta se sve desava na sceni. A druga zamerka da ona Milica Todorovic, u momentima kada peva solo i kada treba da se oseti pravi ciganski duh, ona to peva malo vise Grandovski, nego ciganski, ali dobro, nije bas toliko strasno, iako bi bolje bilo da se oseti istinska ciganska dusa u tom trenutku. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 25, 2012 Author Report Share Posted March 25, 2012 hahaha :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 gledao sam metamorfoze u jdp, inreresantno, moze... sad zavisi sve kako koja prica, u pocetku sporo, posle ok... ;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 25, 2012 Author Report Share Posted March 25, 2012 haha, secam se trebalo je da gledam tu predstavu, pa mi je nesto iskrslo i dao sam drugaru da ide sa devojcicom. Hteo je da mi jebe mater, jer kaze da dosadniju stvar nije gledao, kao i da mu nista jasno nije bilo. :D Sad si me zapravo zaintrigirao, jos mi se i gleda. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts