killYg0r Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 IZVEO SAM POTEZ DANA U ABU pilicari drze lm i odem okolo dok njih par napada sa "prednje" strane krecem da capujem zastavu sa upaljenim spell reflectom i prilazi paladin koji mi baci repentance i dobija ga u glavu pada cap zastave pored njih 5 \o/ kako jedva cekam da dodje cataklizma i rated bgovi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Pricas kao da prvi put igras bg :p I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 xzore druze, prijateljski savet, nemoj da seres ljudima samo zato shto su oni tebe usrali, ne fejluju igru svi kao ti shvati to plz za tvoje dobro! www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 pisanje u oci pa sranje u usta nabijanje petom ? Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 (edited) pisanje u oci pa sranje u usta nabijanje petom ? Kakav je ovo Bizarre i Fetish na wow forumu ? ! IZVEO SAM POTEZ DANA U ABU pilicari drze lm i odem okolo dok njih par napada sa "prednje" strane krecem da capujem zastavu sa upaljenim spell reflectom i prilazi paladin koji mi baci repentance i dobija ga u glavu pada cap zastave pored njih 5 \o/ kako jedva cekam da dodje cataklizma i rated bgovi :D Dodji na ravencrest da igramo bg zajedno ! :P Edited April 26, 2010 by Silencer Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Kakav je ovo Bizarre i Fetish na wow forumu ? ! isti onaj koji mu pise u tituli ^_^ Dodji na ravencrest da igramo bg zajedno ! :P prvo sam mislio da probam da udjem u neke bas bolesne guildove pre expanzije kao sto su high quality ili nesto :c ali posto su malse sanse verovatno ce da se oranzijuje nesto ali alijansa je fail :C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 xzore druze, prijateljski savet, nemoj da seres ljudima samo zato shto su oni tebe usrali, ne fejluju igru svi kao ti shvati to plz za tvoje dobro! A ju tokin tu mi ? ;p Kome ja serem zato sto je srao meni i kad ? Nadji mi post da procitam :p To sto je on napisao je radim jos od pocetka tbc-a, samo sto sam to radio tad fazon jednom dnevno a u wotlk-u radim 10 puta u jednom bg-u. Ne zato sto sam imbaprogosuskillzor nego zato sto su bgovi puni nadarene omladine. I prestanite da me smarate da sam failovao igricu ako nemate gladiator tituli ili glory of teh somethingsomething 25. :p I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 vrati se u svoju 1500 rating rupu kktnxbye Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Ko ovde ima vise od 1500 ratinga sem tebe, kilija i silencera ? I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmy Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 isti onaj koji mu pise u tituli ^_^ prvo sam mislio da probam da udjem u neke bas bolesne guildove pre expanzije kao sto su high quality ili nesto :c ali posto su malse sanse verovatno ce da se oranzijuje nesto ali alijansa je fail :C Ma alliance je ql, samo uzmi human warriora i da metnes jos jedan trinket ;) predlazem ti DBW, i DV =) Nemoj da ulazis ni ujedan bolestan guild, jer cim ti udjes ima da bude /gdisband po defaultu. (znas i sam kako si mi rasturio guild na frostmane-u) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 26, 2010 Author Report Share Posted April 26, 2010 I ja sam imao dok sam igrao Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 (edited) Kako ti je rasturio gild? Detailz pLZZZ Edited April 26, 2010 by Kemp. Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Kako ti je rasturio gild? Detailz pLZZZ U koji god guild da je usao u vreme TBC-a svi su se raspali :) Jednostavno je baksuz ili sta vec. Igrao je inace maga peechka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 a TT :D svaki guild u kome sam bio u vanili se raspao ... :D kakav sam heroj bre bacao sam pestilence pre nego sto su ubacili dkove u igricu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Evo ja cu da kazem da se sada raspada svaki realm na koje transferuje a ne samo gildovi Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 pa da igrao na sylvanasu u s3 posle te sezone nestalo 90% ljudi koji su igrali arenu na 2k+ igrao na neptulonu , ceo jebeni guild se prebacio na stormscale/jaedenar, sa fazon 50 ljudi koji su igrali samo pvp dosao na frostmen, ceo server umre posle mesec dana svi quituju igricu dodjemo na alakir, ceo server umre posle mesec dana svi promene server warrior mi trenutno magtheridon horda uradim /who ima ukupno 20 ljudi lvl 80 onlinee da zaboravio sam vek nilash na kome sam rolao cim je izaso server u vanili koji je sad "new players needed" i koji ce da merdzuju u drugi pve server jer ima ukupno -0 ljudi tamo vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Ravencrest ne proapada :) dodji alliacne side ;) imas jedno 12+ top guilda koji rade 9/12 HC 25 man. Ne veurjem da ces da utices na ovaj server :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmy Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 E ovako, ja bi da rolam dk-a..trazim ljude koji bi igrali pvp u novoj expanziji.. arena master i gladiator sam bio.. server..pa mogu startovati na bilo kom realmu..sve mi odgovara .. horda po moguctvu jer je bloodelf insane za pvp atm.. i dobice boost.. ty :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 prilozi dokaze da si bio gladitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmy Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Na zalost nemam vise.. paladin je prodat..mogu ti samo dati jedan od 2 screen shota sto imam koja su mi bila na mobu.. a to je gladiator rating u s6..i to 2 dana pre kraja sezone.. vise nego siguran.. screen shotove nemam, menjao sam ceo racunar :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 WTF NEMOGU DA NINDZAM LEDER ITEME U RANDOM 5 MANU ur class cant need on this item WTF FFS QQQ Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 We're removing personal rating requirements on almost all items; they're definitely removed for weapons. evo za xzora jedna lepa promena Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Ravencrest ne proapada :) dodji alliacne side ;) imas jedno 12+ top guilda koji rade 9/12 HC 25 man. Ne veurjem da ces da utices na ovaj server :P Ниједан сервер није пропадао у време када је он долазио на њега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nolajfer Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 biće do jaja ova kataklizma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts