baya Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 Ma ta knjiga za cold weather flying se računa kao heirloom item, i mož da je kupiš samo sa lvl 80 charom. Go then. There are other worlds than these. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 ZNACI I DALJE MOZE SAMO NA 78OM ZA OBICNE KRETENE Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 Opa killy, vidim shaman sa dk opet mogu nesto da naprave ... hmmm :) neka promena u igri ili je to ipak samo skill :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 ZNACI I DALJE MOZE SAMO NA 78OM ZA OBICNE KRETENE Na 68. naučiš letenje kod trenera u Northrendu ili Outlandu. Kupiš Heirloom knjigu sa level 80 i pošlješ tom liku i letiš u Nortrendu. Osim ako pod "OBIČNIM KRETENOM" ne podrazumevaš da na istom accu nemaš lvl 80 chara. U tom slučaju, na lvl 77 letiš. Možda je trebalo da te pustim da jašeš konja do lvl 78, ali jebi ga...:D Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 Bah, ja pomislio kili salje human/gnam warra na fmane :| I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 preveliki skill gospodina sarme koji uspori ceo svemir i nemoze da umre dok gosn killy stoji na max rangu i jako mu je dosadno uglavnom i onda skilluje po dugmicima po kojim inace shaman nemoze da skace jer nesluzi nicemu i umire u pola sekunde kad ga ostavis duze od 5 sekundi sa bilo kom dps klasom koja nema sive iteme iz kante za smece zajebanciju na stranu setup radi sve dok ne udje neki war team koji ne hoda unazad i ne okrece se na strelice ako se to desi mozemo samo da izadjemo iz igrice zadjih 100 partija gubimo samo an disconect ili neki jak zajeb tipa kad trinketujem nesto sto nije blind i sl ili kad udje warior koji me ubije iz bladestorma Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 @lur nemam 80 :D @xzor imam i warriora na ovom account de mi je mage human sa jucsticar titulom :D ali njega cu igrati samo ako bude bilo vremena od shamana i maga sada @coll ovo sto je sarma rekao tako je igramo extremno defanzivno ... tako sto on usporava celu mapu a ja se sklanjam sve vreme jer ako me udara bilo koja klasa duze od 5 sec umirem jer je shaman i dalje najslabiji healer u igri a warr timovi me ubijaju iz msa ili nedo bog ako prezivim bladestorm i trinketujem prvi hamstring u sledeceom bsu ili hammeru sam crko 150% Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 dobra stara vremena :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 taj rogue te 1shot? :D www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 ma cini ti se samo me okrzno za broj koliko imam hpa :D nego jel proverio neko dal se ovi arena poeni koje sad dobijem za daily pvp quest izgube kad se dinguje 80. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Ja koliko se secam ja sam izgubio svih 5k a.poena kad sam dingovao 71 na pocetku wotlk-a. I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Uzo danas http://www.wowhead.com/?achievement=4496 9000 achiv pointz ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 lies, 8995 achie pts :P www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 el mogu da se kupe wrathfull offsetovi za honor pre 80og lvla i u slucaju da ne mogu koji kurac da radim sa honorom kad budem uzeo 75k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 (edited) mogu naravno ne traze rating edit : inace poceo sam da serem po gladiator magovima u durotaru objasnio sam kako se igra dk Edited April 5, 2010 by Capma Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 Ja ponekad objasnjavam low lvlima kako je zivot drolja ako lvlujes na pvp serverima :p I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 Ja koliko se secam ja sam izgubio svih 5k a.poena kad sam dingovao 71 na pocetku wotlk-a. Kad bi ti znao da povežeš dve stvari normalno, to bi bilo jako lepo. el mogu da se kupe wrathfull offsetovi za honor pre 80og lvla i u slucaju da ne mogu koji kurac da radim sa honorom kad budem uzeo 75k Što ne bi moglo? Nego, er zna neko kako sada ide food chain u pvp-u? Esu ret paje i dalje na vrhu ili kako? Pade mi napamet da malo igram arenu, ali nemam pojma šta da očekujem od klasa, nisam igrao od sezone 5, a battlegroundovi nisu pokazatelj ničega. Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 koji te bracket zanima? Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 5, 2010 Author Report Share Posted April 5, 2010 Poserem ti se na igru gde jedan dungeon rade heroji sa razlicitih servera (da, tek sam sad video dok je brat igrao) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 Kad bi ti znao da povežeš dve stvari normalno, to bi bilo jako lepo. Ne razumem sta sam pogresio ? :p Ja sam samo drugim recima rekao "Ja mislim da se ne restartuju arena poeni kad dingujes 80." I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 mislim da to niko osim tebe nije shvatio :) Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 (edited) koji te bracket zanima? 2s, ali znaj da nisam pro, dakle casual sa mozgom, ako to postoji. Ne razumem sta sam pogresio ? :p Ja sam samo drugim recima rekao "Ja mislim da se ne restartuju arena poeni kad dingujes 80." Prijatelju, ti ne razlikuješ situaciju kraja sezone i nove ekspanzije sa uber novim itemima, gde se poeni resetuju da ljudi ne bi prvog dana kad dobiju rating kupili mnogo novih itema za arena i situacije kada čovek koji leveluje hoće unapred da kupi offset za honor. Edited April 5, 2010 by Lurdusami Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 (edited) Kako bwe ? Poenta restartovanja arena poena je da se ne prenose iz tbc-a u wotlk, aka sa 70 na 80. Posto se u tbc-u nisu restartovali poeni izmedju sezona. Prvi restart je bio izmedju s5 i s6 neracunajuci lvl 71. Nema poente stavljati dve "tacke" restarta izmdju 70 i 80 lvl. I kakva je poenta davati arena poene na 71-79 ako ce da se restartuju na 80 ? Common sense logika je da ako se restartuje na 71 verovatno nece na 80. Edit : ovaj post se odnosio na Sarmu posto nisam video Lurdin post jer sam kucao umedjuvremenu :p Edit 2 : @ lurdi Sad te jos vise ne kapiram :O Edited April 5, 2010 by Xzor I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 # Protection and Retribution paladins will lose their current ability to dispel magic. JEBEM TI CATACLYSM VEC VIDIM DA MI IDE UZ KURAC!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Kako bwe ? Poenta restartovanja arena poena je da se ne prenose iz tbc-a u wotlk, aka sa 70 na 80. Posto se u tbc-u nisu restartovali poeni izmedju sezona. Prvi restart je bio izmedju s5 i s6 neracunajuci lvl 71. Nema poente stavljati dve "tacke" restarta izmdju 70 i 80 lvl. I kakva je poenta davati arena poene na 71-79 ako ce da se restartuju na 80 ? Common sense logika je da ako se restartuje na 71 verovatno nece na 80. Edit : ovaj post se odnosio na Sarmu posto nisam video Lurdin post jer sam kucao umedjuvremenu :p Edit 2 : @ lurdi Sad te jos vise ne kapiram :O Wrathful offset se kupuje za honor poene. Armor i oružja se kupuju za arena poene. Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts